Malý miliardář přehled

David Walliams

Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád… Poprosí proto tátu, aby směl chodit (světe, div se!) do docela obyčejné školy, inkognito! Tím rozpoutá sérii bláznivých situací a neuvěřitelných trapasů, na jejímž konci Joe zjišťuje, že peníze a bohatství ke štěstí nestačí.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: ekniha 2013 , Argo
Originální název: Billionaire Boy, 2010

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha Davida Williamse zaujala čtenáře svou kombinací humoru a vážných témat. Mnozí rodiče ji čtou svým dětem před spaním a oceňují její poučné prvky. Příběh o Joeovi Spudovi, který se potýká s otázkami štěstí a hodnoty peněz, oslovil jak děti, tak dospělé. Ilustrace a vtipné slogany učitelů přidávají na atraktivitě. Čtenáři chválí jednoduchý styl a rychlé tempo, což činí knihu přístupnou pro mladší publikum.

Někteří uživatelé vyzdvihují, že kniha dokáže zaujmout i ty, kteří obvykle nečtou. Přestože se objevují i kritiky na určité prvky, většina čtenářů se shoduje, že Walliamsova díla mají co nabídnout. Kniha je doporučována pro děti ve věku 9-12 let, a to nejen pro její zábavnost, ale i pro důležitá životní ponaučení. Více v komentářích.

Komu by se kniha Malý miliardář mohla líbit?

• Rodiče hledající zábavné a poučné čtení pro děti
  • Čtenáři, kteří ocení humor a vážná témata
  • Milovníci ilustrací a vtipných příběhů
  • Děti ve věku 9-12 let
  • Fanoušci knih Davida Williamse

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Malý miliardář. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

ezf
17.09.2025

Ve volné chvíli jsem si půjčila synovu knížku, fajn čtení pro mládež.

všech 57 komentářů

Související novinky - Malý miliardář (0)

Kniha Malý miliardář v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně109x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

David Walliams také napsal(a)

David Walliams
britská, 1971