V lete ti poviem, ako sa mám

V lete ti poviem, ako sa mám https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/366316/mid_v-lete-ti-poviem-ako-sa-mam-4rz-366316.jpg 3 19 6

Každý z nás tvorí pred svojim okolím vlastný obraz o svojom živote, každý sa prezentuje tak, ako chce byť vnímaný. Pred svetom, pred najbližšou rodinou a často aj pred samým sebou. Všetci máme svoje tajomstvá. Tie, ktoré nás robia slabšími, zraniteľnejšími, nedokonalými. Tri manželské páry, jedna právnička, spojení spoločnou minulosťou. Stačí pol rok a v ich životoch sa všetko zmení. Lebo tajomstvá prekračujú prahy ich domovov.... celý text

Přidat komentář

HaniSebi
11.06.2023 3 z 5

Málokdy se mi film líbí více než knižní předloha. V tomto případě to tak ale stoprocentně je. Přišlo mi to celé takové nijaké, ale na dovolenou dobrý. Překlad ze slovenštiny do češtiny je tedy kapitola sama pro sebe, ten raději ani hodnotit nebudu, za ten autorka nemůže. Každopádně bych doporučovala, pokud máte tu možnost, sáhnout raději po slovenském originálu. Nebo ještě lépe, vezměte do ruky knihu jinou a tady raději zhlédněte film.

myšpa
04.08.2022 3 z 5

Příběhy pěkné, ale těch pravopisných chyb tam bylo opravdu hodně.


Janis060
22.06.2022 1 z 5

Příběhy několika rodin a přátel jsou vymyšleny dobře, čemu bych se tady ale ráda věnovala je vydání této knihy - 3. vydání, filmová reedice. Měla jsem ji půjčenou z knihovny a kdybych si ji koupila, byl by to asi nejhorší kup knihy v životě. Nesmyslné mezery uprostřed slov a překlad do češtiny se slovenskými výrazy a slovosledem, to mě opravdu chvílemi odrazovalo od dalšího čtení. Ale dočetla jsem nakonec do konce. Vždy kupuji a čtu slovenské knihy v originále, tuhle jsem už nesehnala. Jsem puntičkář a mám ráda kvalitní překlady. Tento rozhodně toto nesplňuje. Je to vůči autorce škoda.

doroth28
10.09.2018 5 z 5

Přesně takovou knihu na dovolenou potřebujete!

hrabalikoval
19.04.2018 4 z 5

Klasická evitovka! Takže klasická ľahká knížka na oddych, pobavenie sa a uvedomiť si, že toto sa fakt deje a my s tým nič nenarobíme. Príjemné čítanie a zaujmavý konec!

Balenka
29.03.2018 3 z 5

Nie najhoršia kniha od Evity, ktorú som čítala. Celkom pútavo písané vo forme kapitol z pohľadu rôznych žien, ale stále ten Evitin štýl písania sa mi hodí maximálne do časopisu a nie na písanie kníh.

Kniha V lete ti poviem, ako sa mám je v

Přečtených26x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených1x
Knihotéce19x
Chystám se číst8x
Chci si koupit4x