Ustláno na růžích

Ustláno na růžích https://www.databazeknih.cz/img/books/99_/99458/ustlano-na-ruzich-99458.jpg 4 142 18

Krásná a umíněná lady Genevieva by pro záchranu milovaného hradu Edenby udělala cokoliv…, i kdyby musela sdílet společné jméno - a lože - se svým nejproradnějším nepřítelem. Tím rivalem je Tristan, šlechtic a vynikající bojovník, který vede své útočné vojsko napříč celou zemí, slaví jedno vítězství za druhým a zanechává za sebou spoušť. Teprve u Edenby se setká s tuhým odporem - a s kouzelnou ženou, která za pomoci svého šarmu připravuje jeho zkázu… Narodili se jako nepřátelé a bylo jim předurčeno stát se milenci. Hned po prvním setkání se z nich stávají hráči v nebezpečné hře spletitých intrik a vášně, v níž je cenou nevinnost jedné ženy a výhrou srdce jednoho muže.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

Lie Down in Roses , 1988


více info...

Přidat komentář

Ivusak7
31.10.2023 5 z 5

Přečetla jsem jedním dechem. Krásný příběh, jen bych vynechala některé dlouhé monology o válce.

Alenka76
27.01.2022 5 z 5

Tato kniha je moja srdcovka velmi pekne napisana nemozem si pomoct ale mam rada knihy z tejto doby .


miruska1
25.06.2021 4 z 5

Čtivé. Zajímavý příběh, ale ten věčný boj hlavních postav bol dost unavný..... Autorka má i lepší knihy.

DUNIKO
16.12.2019 5 z 5

Četla jsem ji ve vlaku cestou domů z autoškoly,takže dost dávno:):):)Moc pěkné čtení.

luci2
26.09.2019 4 z 5

Ustláno na růžích je knížka, kterou jsem po letech cetla znovu. I ted se mi celkem líbila. Poprvé mě příběh nadchnul a nyní se mi při čtení mírně vybavoval příběh, takze jsem tusila co očekávat. Příběh je i tak hezky, avšak docela předvídatelný. To mi, ale nevadilo. Chápala jsem obavy Genevievi, i když někdy jich bylo zbytečně moc a obcas bych z Tristanova přístupu vrazdila. Ale i přesto všechno se mi postava Tristana líbila. Útěky a nucena svatba byli milým zpestřením. Bez těchto scén by se z příběhu vytratila vášeň a o vášni je celá kniha, ze které se stane hluboká láska. Takže za mě....jdete do toho ;-)

zimolka
05.05.2019 4 z 5

Krásný romantický příběh.

HPmagor
18.02.2019 5 z 5

oddechové čtení :-)

Lembac
24.04.2018 5 z 5

Kdyby se Tristan a Genevieva potkali v jinou dobu a za jiných okolností, zcela určitě by utvořili velmi spokojenou a šťastnou partnerskou dvojici. Jenže.... jenže Válka růží, politické pletichy a osobní pomsta člověka velmi blízkého Genevievě nedává hlavním hrdinům moc šancí na klidný život. Oba se s nastálou situací snaží nějak vypořádat, ale je jasné, že se ani jeden nevyvaruje chyb. Jsou neústupní, tvrdohlaví a hrdí. Přesto jejich jednání chápu (dokonce i ten asi už stopadesátý pokus o útěk). A kupodivu jsem je ani neměla chuť virtuálně přetáhnout pohrabáčem po hlavě.
Milostných pasáží je v knížce docela dost, ale jsou do děje včleněny nenásilně a vkusně, takže mě nijak zvlášť nerušily. Anebo se mi prostě chtělo představovat si během četby švarného Tristana v posteli.... ;-)
Trošku na nervy mi šly jen četné popisy hrdinčiných vlasů...no, možná je autorka skrytý trichofil.

janqa410
08.01.2018 5 z 5

Moc hezké, ikdyž Tristana bych někdy tím pohrabáčem vzala taky. A Genevieva by si taky možná zasloužila ránu k prozření. Ale četlo se to příjemně, děj měl potřebné napětí a spád. V závěru a jsem tajila dech a písmenka téměř hltala. Stojí to za to :) A úplně na konci nakladatelství představuje "Cizí muž v mém náručí" a Lisu Kleypas jako novou autorku tohoto žánru. To mě potěšilo, nejenom proto, že je to stejně jako Shannon, má velká oblíbenkyně, ale také proto, že LK jsem vlastně četla jako první :)

avalonek
28.09.2017 5 z 5

Moc krásný příběh.Intriky,napětí,vášeň,láska má to vše.Hlavní hrdinové by občas potřebovali dostat políček,aby se probudili,ale jinak jsem si to moc užívala..

kellee
24.10.2015

kniha sa dobre čítala a časom si ju istotne ešte prečítam. Trochu ma unavovali tie neprestajné "boje" hlavnej hrdinky. Po čase toho bolo už príliš veľa, zvlášť po tom, čo otehotnela. Ale viac knihe neviem vytknúť.

moudivlacek
03.09.2015 4 z 5

Určitě stojí za přečtení, moc jsem si tuto knížku užila, a určitě zas po ni v budoucnu vztáhnu ruku.

VytíVlčice
07.04.2015 4 z 5

V první chvíli mi hlavní hrdinka přišla jako silná, chytrá žena, která nejdřív přemýšlí a poté jedná, když se však po několikanásobném útěku stejně nikam nedostala, doufala jsem, že opět zapojí rozum a vymyslí nějaký chytrý plán. Děj mi přišel trochu ohraný a napodobující předchozí scénu. Přečetla jsem jí, až do konce, ale myslím, že podruhé bych přece jen sáhla po jiné.

Barbora H
28.03.2015 5 z 5

Kniha byla hezká, čtivá, opravdu velmi napínavá, ale... tak krutá, že už ji asi znova do ruky nevezmu...

oliviet
03.03.2015 5 z 5

Napětí od začátku až do konce. Hašteření mezi hlavními hrdiny a i trocha erotiky. Pro mě jedna z těch lepších knížek od Drake....

havrmoni
21.11.2014 5 z 5

Opět hezká oddychovka :)

liletka_a
13.05.2013 4 z 5

Mě se to celkem líbilo, dobrá zápletka, erotického jiskření mezi hlavními postavami bylo požehnaně a krásný ''klišé'' zamilovaný konec, není důvod nečíst. :))

Nibiru
22.05.2012 2 z 5

Opět staré známé klišé - slabomyslná, rozporuplná hrdinka, která dělá všechno možné, jen nepoužívá zdravý rozum.
Upřímně- nevím, co na ní hlavní hrdina vidí.
On na rozdíl od ní je vykreslen velmi dobře, výstižně a v souladu s dobou, ve které žije - ryzí, tvrdý chlap, válečník a čestný muž.