Umění dýchat: Tajemství uvědomělého života

Umění dýchat: Tajemství uvědomělého života https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418373/bmid_umeni-dychat-tajemstvi-uvedomeleho--w5t-418373.jpg 4 6 3

Mezinárodně oceňovaný autor Dr. Danny Penman přichází se stručným průvodcem k nalezení klidu v tomto chaotickém světě, jednoduše tím, že si najdete čas na dýchání. Rozlučte se se svou úzkostí, stresem a nespokojeností, obohaťte svou mysl a uvolněte svou kreativitu díky těmto jednoduchým cvikům. Chcete být šťastnější? Tak buďte! Známé nežádoucí účinky: začnete se více usmívat, budete si dělat méně starostí, život nebude tak obtížný. S každým krátkým okamžikem uvědomění objevíte své šťastnější a klidnější Já. Je to opravdu tak snadné jako dýchání samotné.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus Zdraví
Vydáno: , Anag
Originální název:

Art of Breathing


více info...

Přidat komentář

hu_87
18.10.2020 4 z 5

Je to tenounká knížečka se spoustou pěkných ilustrací. Má to filozofický ráz, zároveň pokud se z knihy opravdu chcete něco naučit, může být i užitečná v praxi; autor tam zmiňuje různé mindfullness věci (všímat si a vnímat věci okolo). Pro mě osobně to bylo celkem potěšující a uklidňující.

annes
10.09.2019 3 z 5

Líbivá obálka a zajímavý název mě upoutaly k zapůjčení knihy. Jedná se spíše o krátké texty k zamyšlení a návod jak se sklidnit u dýchání. Velmi pěkně graficky zpracováno :-)


Elsinor024
04.09.2019 5 z 5

Neumíme pořádně dýchat. Pro samé "důležité a neodkladné věci" se neumíme zastavit, uvědomit si svoje bytí v tomhle těle, pozorovat ho a procítit jako v podstatě zázrak. Uklidnit se a přijmout, co se dá.
Danny Penmam takhle přežil pád z velké výšky. Pozorování a soustředění se na vlastní nádech a výdech mu pomohlo přežít chvíle, kdy ležel polámaný na zemi a čekal na pomoc. Od té doby si je dobře vědom toho, co říká:)

Autorovy další knížky

Danny Penman
britská, 1966
2014  82%Všímavost
2015  92%Meditace pro zdraví
2019  77%Umění dýchat: Tajemství uvědomělého života
2015  80%Vedomá myseľ

Kniha Umění dýchat: Tajemství uvědomělého života je v

Přečtených9x
Knihotéce2x
Chystám se číst8x
Chci si koupit5x