Ukradli bohům smrt

Ukradli bohům smrt https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/146256/ukradli-bohum-smrt-146256.jpg 3 11 3

Další Borovičkova knížka, která vychází ve známé ediční řadě Zločiny, které vešly do dějin.

Přidat komentář

TerezaMondeková
26.07.2022 1 z 5

Zatím nejhorší kniha, kterou jsem od Borovičky četla. Žádné napětí, žádné překvapení... dokonce ani případy vybrané do knihy mě skoro vůbec nebavily. Většinu knihy jsem se nudila a musela se do čtení nutit.

tenax
20.06.2015 3 z 5

V podstatě náhodný soubor soudniček o vraždách, které by mohly být otištěny v nějakých novinách nebo časopise samostatně, snad jen trochu literárněji zpracovaný. Žádná jednotící myšlenka, žádné napětí. Trochu se vymykají pouze dvě – ta o Rasputinovi (Carův spasitel) jde víc do hloubky a popisuje i poměry na carském dvoře; Kevorkian (Milosrdná smrt) zase zaujme tím, že se zabývá i filozofickou a etickou stránkou lékařského povolání. Ale v ostatních případech je to běžné spotřební čtení do tramvaje nebo vlaku.


Jingle
03.02.2012 2 z 5

Co se týče hodnocení, tak někde mezi 2 až 3 hvězdami.
Od Borovičky jsem nic jiného nečetla, musím říct, že jeho styl psaní mi moc nevyhovuje... člověk se musí soustředit, aby se do všech těch jmen nezamotal. Příběhům chybí jakékoliv napětí, moment překvapení... Jedná se prostě jen o nepříliš přehledný popis známých i méně známých kauz.