Ukaž mi

Ukaž mi https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481454/bmid_ukaz-mi-sak-481454.jpeg 4 234 81

Lukáš se potýká s problémy v osobním i profesním životě. V soukromí se hroutí jeho letitý vztah, v zaměstnání musí čelit útokům agresivní šéfové. Veškeré dosavadní jistoty mu mizí před očima. Sklíčený Lukáš jednoho dne uposlechne radu přítele a stáhne si do mobilu seznamovací aplikaci UKAŽ MI. Její uživatelé se ucházejí o přízeň tajemné Královny. Aplikace je založena na soutěži, která spočívá v plnění důmyslných, mnohdy erotických úkolů. Hlavní výhrou není nic jiného, než osobní setkání s Královnou. Lukáš se s Královnou intenzivně sbližuje. Má pocit, že je jedinou osobou, která mu opravdu rozumí. Když už se zdá, že je láskyplné setkání na dosah, iluzi přeruší kriminální zápletka. Začíná opravdová noční můra. Spirála krystalického zla dovede Lukáše až k poznání hrůzné pravdy.... celý text

Literatura světová Thrillery Erotika
Vydáno: ekniha , Vendeta
Originální název:

Pokaż mi , 2020


více info...

Přidat komentář

alzbeta2843
předevčírem 5 z 5

Tak z tejto knihy ma mrazilo ako to bolo napísané a čo všetko sa tam udialo. Hlavná postava Lukáš by si zaslúžil pozauši za jeho chovanie a bezhlavé rozhodovanie, ale ľudia občas nepremýšľajú no nie každému sa to tak vypomstí. To rozuzlenie som naozaj nečakala a bola som napnutá do poslednej chvíle a veľmi sa mi páčil samotný koniec knihy.

Gabiika9
09.04.2024 4 z 5

Dle anotace to vypadalo zajímavě. Po přečtení musím říct, že to zajímavé bylo. Styl psaní je jiný než jsme zvyklá, ale děj takto utíká rychle.


tamara1351
15.02.2024 5 z 5

Tohle bylo dobré čtení, vlastně jsem nadšená.Thrilery moc nemusím,ale tohle bylo jiné.Bylo to čtivé,styl psaní poměrně jednoduchý,ale poselství jasné.Příběh se rozplétá velmi pozvolna,ale autor vás stále drží v napětí a přidává další a další dílky do skládačky.Chtěla bych napsat zábavné čtení ...a nebo spíše hrůzné?

marekB78
17.11.2023 4 z 5

Celkem zajímavá kniha se zajímavým námětem a dějem. Jen ten konec bych si představoval trochu jinak, malinko mě zklamal. Ale jinak spokojenost :)

TinaBookBlog
15.10.2023 5 z 5

Od autora jsem četla jeho novější knihu "Temná tajemství", která se mi moc líbila. Takže jsem se rozhodla se podívat i na jeho knižní prvotinu. No, rozhodně to nebyla chyba.

Lukáš se potýká s problémy jak v soukromém tak profesním životě. Pro zpestření si rozhodně stáhnout aplikaci Ukaž mi a bojovat o schůzku s tajemnou Královnou. S ní se nesejde jen tak každý, ale pouze vítěz měsíce, který splní mnoho úkolů. Jediné po čem Lukáš touží je setkání s Královnou a je pro ní ochoten udělat cokoliv.

Nestačila jsem zírat, jaké úkoly Lukáš plnil jen aby se sešel s tajnou neznámou. Vyprávění je drsné, vulgární a naprosto bez zábran. A to rozuzlení, to byla síla. Rozhodně doporučuji.

Pavlína2019
08.09.2023 5 z 5

Výborně zpracované a propracované velice ožehavé téma dnešní doby.
Navíc nad kterým je záhodno dobře pouvažovat.

Autor píše velice svérázně, jednoznačně a poměrně drsně - příběh je ohromně napínavý, nedá se od něj odtrhnout, když už myslíme, že se nám vše ukáže, musíme ještě čekat.

Velmi dobrá kniha, doporučuji.

maximus13
01.09.2023 4 z 5

Jak moc jsou dnes lidé naivní a lehkovážní s tím co jsou ochotni na internetu sdílet.
Kniha pro dnešní dobu velice aktuální. Líbilo se mi, že to vlastně ve své podstatě byla taková lehčí detektivka. Kniha určitě stojí za přečtení.

WaN635
30.08.2023 4 z 5

Co říct ke knize? Vypovídá o dnešní dostupnosti internetu, zhýralosti, slabosti a neřestech.
Lukasz byl nesympatický slaboch, naopak jeho přítelkyně byla fajn ženská.

Chvílemi mi přišly některé scény jako ,, přestřel,, , ale na druhou stranu, já jsem moderní technologií a stahováním různých aplikací téměř nepolíbená, tak těžko říct, co možné je a není .....

Co se mi líbilo velmi, byly statistiky na začátku (krátkých) kapitol. Kdo by mohla být Královna mě vůbec nenapadlo, celkově ten závěr mě překvapil.

Rosse
23.08.2023 4 z 5

Ačkoli mi byl příběh proti srsti, nemohu autorovi upřít originální námět s velmi dobrou krimi zápletkou, která mě totálně odrovnala.

Díky bravurnému vyuzlení dávám knize 3,8*/5* .

Pořád si stojím za tím, že kniha byla zvrácená. Z některých scén mi nebylo moc dobře, každopádně dočetla jsem ji a jsem za to ráda, protože ten závěr byl fakt něco!

NikaV
16.08.2023 4 z 5

Hlavního hrdinu Lukasze jsem od začátku nesnášela. Nevěrný samolibý slaboch, který si zasloužil, co dostal.

Kniha mne příjemně překvapila svou čtivostí, jen z jejího závěru jsem byla zklamaná. Jako by autorovi došlo, že už popsal spoustu stran a je potřeba děj rychle ukončit. (Mohl toho debila nechat ještě víc vycukat.)


Vztah, který je založený ryze na sexu, ženy často neunesou. Dřív nebo později můžou do hry vstoupit hlubší city.


Co Ti u mně chybělo?
Nezasloužil jsem si tě. Ten vztah mě dusil. Byl tak ideální, spořádaný, bolestně fádní Potřeboval jsem víc emocí.

Tak jsi ty emoce, blbečku, dostal, viď?

knihomolkaMist
23.07.2023 3 z 5

Poláci mi asi úplně nesedí. Nevím proč, ale s tou polskou literaturou mám prostě zvláštní vztah... Knížka vůbec nebyla špatná, ba naopak. Příběh byl zajímavý a kniha se četla jedním dechem, až na konec, který byl doslova dech beroucí a myslím, že ho téměř nikdo nečekal :D taky ty statistiky mi přišly celkem zajímavé. Ale něco mi na tom prostě nesedlo - možná styl psaní?

sejlasejla
17.07.2023 5 z 5

Napínavé až do konce sem měnil názor kdo je Královna. Ale konec mě moc prekvapil

aliza
14.06.2023 5 z 5

Super, super, super!!! Neskutečně čtivé, napínavé, plné zvratů... Někdy jsem se doslova chytala za hlavu, jak se Lukáš zamotal do sítí Královny. Určitou chvíli jsem byla přesvědčená, že vím, kdo je Královna a proč to dělá. Ale jak jsem se mýlila. Zkrátka bylo velmi těžké knihu odložit, chtěla jsem číst a číst a číst...

Nikusha
06.06.2023 5 z 5

Kurde chlapec měl na ženské teda smůlu. Hrozba sociální šikany je aktuální téma a tahle kniha se s tím poprala hodně dobře. Četlo se to skvěle, napínavé, poutavé a přidaná hodnota = zajímavosti ohledně internetu a sociálních sítí před každou kapitolou. Autor si s tím dal práci a to je mi hodně sympatické. Palec nahoru, srdíčko, paráda :D

de6978
04.06.2023 5 z 5

Jedním slovem WOW. - 120%

Tady je vidět, co se může stát každému, koho začnou vydírat přes internet. Ustoupíte a už v tom jedete. Požadavky se stupňují až do neuvěřitelných absurdit.
A Královna na druhé straně aplikace nepoleví v žádném požadavku. Ze začátku ji milujete, poté ji nenávidíte.

Marcel Moss napsal ještě jednu knihu, takže jdeme na ni :-)

Jidu
19.05.2023 5 z 5

Toto je kniha, která by před vznikem internetu a mobilních aplikací byla všem pro smích. Přeci by nikdo nebyl tak hloupý! No, dneska je to bohužel realita.
Ukázka toho, že když někdo bezmyšlenkovitě posílá fotky, videa a sdílí svůj osobní život s někým cizím na internetu, tak se mu to může šeredně vymstít.
Lukáše nebudete mít rádi. Jak je jasné dle anotace, tak se s Královnou sbližuje, i když nemá vše ukončené, a proto vám někdy erotické scény budou proti srsti. Nebo alespoň mně byly.
Co se týká konce, tak to je neskutečná jízda a vůbec, ale opravdu vůbec jsem neměla tušení, kdo za tím stojí a kdo je tajemná Královna. To se autorovi opravdu povedlo.
Jednu hvězdičku strhávám za množství erotických scén, přeci jen to má být primárně thriller a to tady dost často ustupovalo do pozadí. Jinak jsem moc mile překvapená a těším se na další knihy od autora

Leído
12.05.2023 5 z 5

To byla jízda! Přečteno na jeden zátah.
A já se někdy stydím, že čtu erotické romány :D Co dělají ostatní?

Někdy by mě zajímalo, jaká tajemství mají lidé kolem mě, v době technologií, kdy na všechno existují aplikace a je relativně snadné "cokoli" utajit. Když pak čtu, jak snadné je se propadnout do pekla, jsem ráda za ty naše bezpečné knižní vody. Příběh je thriller, takže je samozřejmě přitažený za vlasy, ale je pravda, že někdy rozhoduje souhra náhod. Stereotyp ve vztahu, strach ze změn, potíže v práci, chyba z minulosti jako bumerang ... vždyť to jsou relativně všední záležitosti. Myslela jsem, že ohroženou skupinou jsou hlavně osamělé ženy toužící po lásce. Tento příběh se ale zaměřil na suverénního chlapa v nejlepším věku, který má milující přítelkyni, milenku, dobrého kamaráda, pracovní úspěchy...

Kniha je strhující, čtivá, originální, nepředvídatelná, zajímavá, předkládá zajímavá fakta a nutí nás se zamyslet.

Moniska2410
08.05.2023 5 z 5

Kniha na mě jednu dobu vykukovala odevšad, mluvilo se o ní a já pořád odolávala.

Ale proč proboha........ona je dobrá, vážně dobrá, napínavá a plná zvratů.

Krátké kapitoly u kterých se nachází velmi zajímavé statistické údaje, týkající se seznamování, vztahů a sexu.

Ani jednou jsem se u knihy nenudila, děj mě vtáhnul a nechtěl pustit, dokavaď sem neotočila poslední stránku.

I když mi ani jedna postava v knize nebyla sympatická, vůbec mi to nevadilo a knihu jsem hltala.

Závěr byl pro mě překvapení, kdo je Královna jsem do posledních stránek netušila.

Tato kniha by měla být v dnešní době povinnou četbou, protože plno těch věcí se může stát.

m2056
03.05.2023 5 z 5

Zajímavé až do konce.

LuckaLO
26.04.2023 3 z 5

Mně to moc nenadchlo. Začátek mi připomínal špatnou eroticko-romantickou knihu. Pak se to celkem rozjelo a začínalo to připomínat thriller. Zápletka je originální a aktuální, děj celkem rychle ubíhá. Ovšem podruhé ji číst asi nemusím.