Učebnice sebelásky

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Pojem "sebeláska" má stále nádech nadávky, ezoterního blouznění, nebo se používá místo slova "masturbace". Tato kniha přináší "selské" úvahy i psychologický pohled na sebelásku a ukazuje, jak potřebné a normální je mít sám sebe rád, důvěřovat svému názoru a jednat především podle svých vnitřních hodnot. Popisuje, jak důležitá je sebeláska pro kvalitní vztahy a celkově podporuje lásku jako stav bytí. Kniha obsahuje 15 praktických cvičení a 10 meditací k pěstování sebelásky ve všedním dni. Je určena všem, kdo se chtějí naučit milovat sebe sama, a také koučům, lektorům a terapeutům, kteří chtějí v rozvoji sebelásky podpořit své klienty....celý text

https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/246908/big_ucebnice-sebelasky-XuJ-246908.png 4123
Nahrávám...

Komentáře (28)

Kniha Učebnice sebelásky

WomanInLove
25.05.2021

A mě se ta kniha líbila...paní Kolaříkovou mám ráda a i když už dneska její rady nevyhledávám, tak minimálně tuhle učebnici bych brala alespoň jako příjemný oddech...

Little.deer
19.05.2021

Mě přijde sebeláska taky mírně jako módní trend, takže mám z toho názvu trochu osypky. Mám tuhle ženu ráda, ale jsem z ní zmatená, někdy míchá do své práce ezo a to už mi nesedí...

Maki21
22.02.2021

Příjemná učebnice, která umožní podívat se do svého nitra zase trochu z jiného úhlu. Nejvíce se mi líbí že na závěr knihy, jsou přímo meditační cviky které člověk může sám odzkoušet.

martinakovarova
21.11.2020

No nevim... nic moc,, spis nic nez moc.. a to se snazim privrit obe oci :-/

alexka_kri
16.11.2020

Supr kniha, hlavně pro lidi, kteří se chtějí mít rádi a žít podle svých představ ne podle představ okolí!

ajasin
14.02.2019

Nejsem cílovka pro takové knihy. Byla mi vnucena příbuzným. Mám totiž malou úchylku. Na každé návštěvě lidem zkouknu knihovnu ( samozřejmě s jejich svolením ) a snažím se zapříst rozhovor o knihách v ní nalezených. Nicméně mi to nedalo a knihu jsem přečetla. Shrnutí - k většině životních postojů zde prezentovaných jsem už dospěla věkem, pár věcí mě k mému překvapení zaujalo a dalo podnět k zamyšlení.

jsemvlastovka
12.02.2019

Příliš buddhistická, málo psychologická. Žádná cvičení založená na vědě, jen pochybné meditace. Dost neprofesiální kopání do katolické církve. Taky bych od učebnice čekala víc praxe a méně teorie, která navíc s vědou a psychologií často nemá nic společného.
Dvě hvězdy za jedinou užitečnou myšlenku, co jsem tam našla - přístup Já jsem OK, Ty jsi OK.

Danafantom
19.10.2018

Sympatická kniha, srozumitelně podaná, je zde spoustu postřehů a závěrů, ke kterým jsem došla nezávisle také. Nejspíš to bude tím, že jsme měli s autorkou stejného učitele. ŽIVOT.