Tajemný ženich

Tajemný ženich https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/162741/tajemny-zenich-162741.jpg 4 32 32

Tulloch Sgàthán série

< 3. díl

Přestože má Veronika MacLeodová vzácnou schopnost umět vycítit city druhých lidí, musí být zachráněna z prekérní situace neznámým Američanem. Poté je však obviněn z toho, že ji zkompromitoval, a jako čestný muž je donucen si ji vzít. Montgomery Fairfax přijíždí do Anglie, kde zdědil titul i jmění lorda Fairfaxe z Doncaster Hall. Po sňatku s Veronikou, která je pro něj naprosto neznámým člověkem, s ní odjíždí na své skotské panství. O ženu nejeví příliš zájem, protože si z Ameriky přiváží hluboké rány z právě skončené občanské války. Díky nabytému jmění se nyní může plně věnovat svému koníčku, kterým se zabýval i za války. Snaží se zkonstruovat řiditelnou vzducholoď. S manželkou si zpočátku rozumějí pouze v manželském loži, jinak mají velké problémy i s obyčejnou komunikací. Postupně však poznávají jeden druhého a zjišťují, že kromě vášně k sobě začínají cítit i něco hlubšího. Jejich sblížení se ale postaví do cesty Montgomeryho nehoda se vzducholodí, kterou v prvním rozčarování svede na svou ženu. Teprve když si manželé navzájem otevřou svá srdce a dozvědí se o velkém trápení, které oba v posledních letech prožili, mohou překročit svůj stín a začít budovat skutečné manželství. ... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

A Borrowed Scot , 2012


více info...

Přidat komentář

kacenka6144
18.05.2020 4 z 5

Musím souhlasit s tím, že tahle knížka je z celé série asi nelepší, ale i tak jsem čekala malinko víc. Mám ráda neohrožené hrdinky, které se dokážou postavit chlapovi jako rovnocenný partner a dokážou ho vytáhnout z jeho ulity, ale tady tomu pořád něco malinko scházelo.

Lee7
11.04.2018 4 z 5

Hezké čtení se zajímavým příběhem o dvou lidech co k sobě hledají cestu. Z trilogie se mi líbila nejvíce.


mimikova
28.09.2017 5 z 5

Příjemné a zajímavé čtení, jako stvořené na dlouhé podzimní a zimní večery.

Doubravka1975
27.06.2017 5 z 5

moc pěkný příběh plný romantiky, jak se dva lidé potkají, musí se vzít a pak se teprve poznávají a hledají k sobě cestu

havrmoni
26.10.2016 4 z 5

Další pěkný příběh,jak k sobě dva neznámí lidé hledají cestu. Oba mají své tajemství,on je nemluvný samorář a ona přímá a zvídavá. Bylo jasné,že chce znát svého muže,ale někdy(ale opravdu jen tu a tam) mi se svými otázkami lezla na nervy. Asi jako dìtě,které se stále ptá ,,a proč?"

Barbora H
29.06.2016 2 z 5

Nějak mě nezaujala...

Kamiliana
08.09.2014 4 z 5

Kniha o tom, jak se dva lidé vezmou a teprve pak se poznávají :-) Ocenila jsem líčení skotského prostředí a přírody, protože jazyk a vyjadřování autorky je velice barvité, nekýčovité, ačkoli překlad knihy nepatří k nejzdařilejším, místy je celkem těžkopádný až nesrozumitelný. Mezi mé oblíbené věty z knihy patří: Hodnota věci se odvíjí od toho, jak moc ji člověk potřebuje :o))) Kdyby šlo, dám 4-5*.

Pedruska01
21.08.2014 4 z 5

A mě se to líbilo. Byly momenty, kdy to bylo i na mě nějak moc - např. ohledně toho balónu, nějak mi to nesedělo. Ale jinak krásná kniha natřískaná romantikou. Někdy jsem se podivovala nad šílenou naivitou hlavní hrdinky. Občas byla na facku! :D

liskarysava
30.12.2013 1 z 5

Podivný příběh, postavy jsou tak trochu mimo.