Tři dny do pekla

Tři dny do pekla https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458301/bmid_tri-dny-do-pekla-vP7-458301.jpg 4 218 61

Jedné deštivé noci jede veterinářka Cassie Larkinová ve svém autě sama domů, když se stane svědkem brutálního napadení mladé ženy obrovským mužem. Bez váhání zastaví a zavolá policii, ale poté navzdory radám dispečera ze svého vozu vystoupí a útočníka konfrontuje. Muž však vysloví kruté ultimátum: „Když ji necháš zemřít, nechám tě naživu.“ Jakožto lékařka, třebaže veterinární, je však odhodlána ženě v bezvědomí pomoci, a zatímco ji prohlíží, útočník prchá v jejím autě. A co je horší, teď zná její jméno. Její adresu. A ví o jejích dětech. Policisté, kteří případ vyšetřují, se snaží Cassie ujistit, že se nemá čeho bát – pachatel už bude jistě kdesi daleko. Ale ona si tím není tak jistá… Příštího večera zmizí během halloweenského koledování s jejich šestiletou dcerou Cassiin manžel Sam. Jde jen o podivnou shodu okolností, nebo počátek děsivé noční můry? Ano, Sam byl v poslední době odtažitý – je možné, že si něco začal s jinou ženou? Nebo je manželovo zmizení nějak spojené s Cassiiným setkáním s neznámým útočníkem? Tyto a další otázky jí divoce víří hlavou a Cassie ví, že nemůže věřit nikomu, možná ani sobě. Zcela jistě však ví, že nemůže jen nečinně přihlížet, zatímco jsou její nejbližší vystaveni smrtelnému nebezpečí…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

No Bad Deed , 2020


více info...

Přidat komentář

agnes25
24.01.2024 5 z 5

Čtivé a napínavé až do samotného konce. Dávám 5 z 5.

beruska
24.01.2024 3 z 5

Asi do poloviny knihy napínavé, ale potom byl příběh (pro mne) již tak zamotaný, že jsem si pletla i postavy :) ...
Za mne bohužel jen 3* ......


Iriska62
28.12.2023 5 z 5

přečtené za 1 večer,napínavé,super

koki.veru
19.12.2023 5 z 5

Čtivý příběh, napínavý, ale některé části možná trochu přehnané. Ale líbilo se.

KKK
29.09.2023 3 z 5

Neurazí,ani nenadchne, prostě průměr.

Eventful
26.06.2023 2 z 5

Čekala jsem nějakou parádu a ze začátku to vypadalo dost slibně, ale pak najednou z thrilleru udělali spíše fikci...přitažené za vlasy, nelogické, překombinované, jedna náhoda za druhou a nespolehlivost Cassie a její neustálé lži mě přiváděly k šílenství. Obzvláště když lže policii a poté se stále diví, že jí nikdo není schopný pořádně pomoct.

Jack Bauer
07.06.2023 1 z 5

Opět velice slibný začátek, kdy jsem očekával nervydrásající nahánění svědka a boj o život , dostal jsem místo toho téměř rodninné drama o hledání ztraceného manžela. Čtivě napsáno, ale vcelku se nic moc neděje, napětí mizivé, klasická tuctová četba, kterou kdybych vynechal, o nic bych nepřišel.

Eddemi
06.06.2023 3 z 5

Ako fajn, napinave, mozno trochu prekombinovane, ale to nevadilo. A aj ked precitane za par hodin, tak proste kniha ostava thrillerom na jedno precitanie. Pravdepodobne o tyzden uz nebudem vediet o com to bolo.

Kerriova
11.05.2023 5 z 5

Dosti zamotaný thriller s neobvyklou zápletkou a zajímavým rozuzlením. Psáno velice čtivým stylem, děj má rychlý spád, čtenáři nedá chvilku vydechnout a nedovolí mu se odtrhnout. Krom pauzy na krátký spánek jsem to přečetla v rámci 24 hodin. Situace mají hlavu i patu, vše je dobře vysvětleno, po celou dobu udržuje napětí. Takové napětí, až mi bylo samotné nepříjemně a potřebovala jsem vědět, co se stane dál. Jako prvotina autorky je to perfektní. Využila jsem ji do výzvy kniha od začínajícího autora.

Evkae36
23.03.2023 3 z 5

Kniha me zaujala hned od zacatku, ale ten konec, rozuzleni - prislo mi to zbytecne moc prekombinovane..

magic11
15.03.2023 4 z 5

mě se to líbilo, pěkně to odsýpalo a za dva dny byla pryč

Julinka679
30.01.2023 3 z 5

Thriller, co neurazí ale ani nenadchne... Četlo se to dobře, rychle, většina věcí měla hlavu a patu takže propadák to nebyl ale chybělo mi tam něco víc, takové to wow.
Mám už trošku načteno takže mě jen tak něco hned neuchvátí a tahle knížka nebyla výjimkou, je to takové "oddechové" čtení, které má příjemnou atmosféru a sympatickou hlavní hrdinku.
Pokud thriller běžně nečtete a chcete něco "lehčího" tak věřím, že se vám knížka může líbit.
Za mě to je 3,5* a jsem zvědavá na další knížky od autorky.

rlupinek
23.01.2023 4 z 5

Určitě zajímavá a napínavá detektivka s neméně zajímavým rozuzlením. U takovýchto případů vždycky žasnu, jak jsou pachatelé skvěle připraveni na maskování stop, odvádění pozornosti policie atd. Jak se vlastně pachateli podařilo vyměnit léky v lahvičce? Je to prostě borec. Nakonec ale stejně spadne klec!

Dolik13
20.01.2023 4 z 5

(SPOILER) Za to, že je to prvotina autorky dávám nakonec 4 hvězdy, i když bych jinak dal asi jen tři. Kniha měla spád, příběh mám podsouval jednu otázku za druhou, na které jste dychtivě chtěli znát odpověď. I postavy byly poměrně zajímavé a charismatické. (Alespoň hlavní hrdinka a její roztomilá dcera) Nicméně....

Ten příběh je v konečném součtu strašně překombinovaný a málo uvěřitelný. Trápilo mě dost nelogičností a zvláštní chování určitých postav.

I když děj pomalu a jistě směřuje ke svému finále, po konečném rozuzlení necítím nějaké nadšení, které by dle mého dobrá kniha měla mít.

Ale ano, thiller to rozhodně je a když autorka vydá další knihu, určitě si ji rád přečtu a porovnám s touto prvotinou.

Tereyciiik
04.12.2022 4 z 5

Čtiva kniha, jen jsem se v ní dost ztrácela. Nejsem si jistá, jaký měla spisovatelka záměr, ale ten konec mi vůbec nedocházel a hlavně ani nebyl dost a řádně vysvětleny.

zuzi.kovar
26.10.2022 2 z 5

Ani po dočtení mi to celé nedávalo smysl.

Hvězdinka
20.08.2022 4 z 5

Čtivý příběh, i když často překombinovaný a závěr alá superwoman. Počáteční zápletka se změnila v něco úplně jiného a bylo to i originální.

iv.ča
27.06.2022 5 z 5

Skvělá prvotina od této autorky. Nenechá vás vydechnout. Napínavé čtení, od knížky jsem se nemohla odtrhnout.

Amitiel76
01.06.2022 5 z 5

Pokud je toto autorčin debut, tak upřímně tleskám.
Mladá veterinářka Cassie, se stane jedné deštivé noci svědkem brutálního napadení neznámé ženy. Zavolá policii, vystoupí z auta a sama útočníka konfrontuje. A to se jí stane osudným. Rozpoutá tím nečekaný řetěz děsivých událostí... 3.2.1. Její manžel bez vysvětlení zmizí. Její děti jsou vystaveny teroru. Její domov obchází strach a smrt. Kdo si to s ní a jejími blízkými tak krutě pohrává? Komu může ještě věřit?
Skvěle napsaný thriller, který mě dostal od prvních stránek. Nabitý akcí a nečekanými zvraty. Jedno odhalení střídá druhé, a pak přijde třetí, které vám totálně zamíchá kartami. Nic není takové, jak se vám na první pohled může zdát. Jedna kapitola vám nastíní možný scénář, a už ta druhá vám ukáže, že to byl všechno jen velký omyl. Šokující rozuzlení vás čeká na konci.
Za mě plný počet hvězdiček.

marekB78
26.05.2022 5 z 5

Mně to celkem bavilo. Spousta zvratů, dobrá zápletka a překvapivý konec