Dívka s hnědýma očima

Dívka s hnědýma očima https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/234730/mid_travis-divka-s-hnedyma-ocima-0nN-234730.jpg 4 257 46

Travis série

< 4. díl

Radši být sama, než si nechat znovu ublížit. Láska stejně všechno zkomplikuje. Anebo ne? Avery Crosslinová je nadaná módní návrhářka a majitelka prosperující svatební agentury. Profesní úspěch je pro ni vším – na lásku totiž přestala věřit ve chvíli, kdy jí těsně před svatbou zavolal snoubenec, že si ji nevezme, protože ji nikdy skutečně nemiloval. S takovou ránou se člověk jen tak nevyrovná. Na jedné svatbě se Avery potká s přitažlivým Joem Travisem. Ten muž ji sice magneticky přitahuje, ale Avery už není naivní holka, která se bezhlavě vrhá do vztahů, zvláště pak s atraktivními členy mocné houstonské rodiny. Jackův zájem jí ale lichotí, a tak poprvé v životě udělá to, k čemu nikdy dříve nenašla dost odvahy: vyspí se s ním na prvním setkání, aniž by si dělala jakékoli plány do budoucna. Pro oba to byla noc snů. Ale zatímco se Avery chce nejlepším sexem svého života zaobírat pouze ve vzpomínkách, Joe hodlá pokračovat. Bombarduje ji telefonáty a textovkami, ale Avery nevěří, že o ni má skutečný zájem. Vždyť by mohl mít nejkrásnější holky z města, tak proč by si vybral oplácanou zrzku? Teprve náhodné setkání jim pomůže vnést do všech pochybností jasno, ovšem jen proto, aby se vzápětí zase všechno nečekaně zkomplikovalo...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

Brown Eyed Girl , 2015


více info...

Přidat komentář

janina66
30.09.2020 4 z 5

Pohodový příběh. Já četla jen tento díl, a moc se mi líbil. Nejvíce mě bavila Coco. Když jsem začla číst, tak jsem zjistila, že jsem ji už kdysi četla. Nicméně jsem si ji znovu ráda přečetla.

LenRan
25.09.2020 4 z 5

I pro mě byl tento díl trochu méně záživný než předchozí, ale to je jen tím, že hlavní hrdinka nezažívala takové hrůzy jako její předchůdkyně.
Celá série je výborná, čtení jsem si opravdu užila. Rodině Travisových ZDAR ! :)


Myška43
12.07.2020 5 z 5

S bratry Travisovými se mi bude těžko loučit. Nesouhlasím, že tento díl je nejslabší. Je krásný, jen ne tolik emotivní a dramatický, jako předchozí díly. Tato série bude patřit k mým nejoblíbenějším.

Kudík
05.07.2020 4 z 5

Avery Crosslinová se mi nejvíce líbila v popsané scéně, jak se zachovala a koho nakrmila na své "svatební" hostině, která následovala poté, co si to ženich rozmyslel, a dále u všeho, co se týkalo Coco. A u Joe mi přišlo, že z celé rodiny dostal nejméně prostoru. Jinak musím souhlasit s tím, že se jedná o nejslabší díl celé série, ale i tak to není špatné čtení. Děj utíká plynule, potkáme zde postavy z předcházejících dílů, je zde i pár vtipným dialogů a situací. Takové příjemné završení celé série.

FairyD.
28.06.2020 3 z 5

Nemastné neslané. Bolo tam pár vtipných hlášok. Páčila sa mi časť „Telenovely nám dávajú cenné životné lekcie.“. Oproti minulým častiam to bolo ale veľmi slabé. Celú knihu sa nič nedialo, iba posledných 30 strán stálo za to. Obľúbila som si Haven a Hardyho, avšak ich vsuvka v tejto časti mi prišla nasilu, akoby už autorke došli nápady, tak im skomplikovala život aby v knihe mala o čom písať ďalšiu kapitolu, akurát to nezapadalo do deja a nakoniec sa už k tomu ani nevrátila.

EvikU.
14.06.2020 4 z 5

Opravdu je tenhle díl nejslabší, ale i tak se mi líbil. Četl se rychle, jen byl asi nejmíň uvěřitelný. Nebo nevím. Nebylo to prostě ono. Ale je fakt, že krásně douzavře sérii.

daza.dt
12.05.2020 4 z 5

Moje první kniha od autorky, tak nemám jak srovnávat s jiným jejími knihami. A taky začít číst 4 dílnou sérii čtvrtým dílem - to asi taky moc dobrý postup. V knihovně totiž zbyl jen tento. :)
Ale myslím si, že zrovna v tomto případě to opravdu není problém. Žádné světoborné přínosné dílo to opravdu není, ale na odpočinek a oddych ideální. Takové hezké, milé čtení na dobrou noc. Za sebe musím říci, že mi tato kniha moc pomohla během mojí čtecí krize, kdy jsem se nemohla začíst do žádné knihy. Takže autorko díky

Evaho73
19.11.2019 2 z 5

Najnudnejší diel, z ktorého som bola už smutná a rozhodne nie pobavená.
Moje sklamanie nad počinom autorky musím ešte pre dýchať...

janqa410
26.10.2019 5 z 5

Páni, snad první kniha, kdy Lisa nepsala román z dob dávných. A upřímně, byla jsem dost skeptická, jsem prostě zvyklá na ten "retro styl" a po této knížce jsem sáhla prakticky z donucení, protože byla prostě na řadě. Takže jsem jednoho večera otevřela první stránky, začetla se a najednou koukám, čumím jako prase, jak mě to chytlo. Říkám si no tak tohle mě bude bavit. A víte co? Fakt bavilo. Lichotila mi postava nejen Avery, v mnoha odhedech jsem se v ní sama poznávala a taky Joe, krasavec, který mě bavil svým humorem, miloval a živil se focením, což máme společné (zatím se tím neživím, ale ... :) ) Kniha mě naprosto nadchla - vtipná, romantika a svižné tempo nechybělo. Zhltla jsem ji během dvou večerů, což se mi teda dlouho nepovedlo a končila jsem se čtením s úsměvem na rtech. Rozhodně doporučuju přečíst a já osobně, se už těším na další Lisinu novodobou tvorbu.

Ála1968
11.08.2019 3 z 5

Mám moc ráda L.Kleypas,ale myslím,že její historicko-romantické romance jsou lepší.Přišlo mi to takové obyčejné.Žádná zápletka ani překvapení,ale četlo se to dobře.

Kamiliana
21.02.2019 5 z 5

Pro mě vtipná, čtivá a rychle plynoucí kniha. Jen Aveiry mě potrápila těmi svými ženskými hrami a tím, že stále nevěděla, co chce :-) Oživením bylo časté téma astronomie.

zuzikis
24.01.2019 4 z 5

Děj byl sice o něco slabší, ale postavy mi byly sympatické a bylo to milé čtení. U mě vede 1. a 3. kniha :-)

Evka3814
30.11.2018 5 z 5

Ach jo,konec:( moc jsem si tuto sérii užila a pobavila. Parádní příběh s krásným koncem;)

avalonek
22.10.2018 5 z 5

Jako všechny díly nádherné čtení.O Joevi v předchozích dílech jsme se moc nedozvěděli,ale jeho příběh byl stejně krásný,jako jeho sourozenců.Hezký příběh,postavy jsou parádní,super za předchozí postavy a za krásné konce..Vždy mi dočtení zvedne moc náladu..

marhoul
22.10.2018 3 z 5

Vcelku příjemná romantická četba pro holky. :-) Čte se to dobře.

happy19
11.10.2018 3 z 5

Souhlasím s komentáři,že se jedná o nejslabší díl série...něco tomu chybělo..

moudivlacek
13.09.2018 5 z 5

Romantika jak vyšitá i z běžného života. Na Západě a v Americe běžné rozdělování na bohaté a mocné a na tu spodinu, která si na život musí vydělávat. Ale ne všichni bohatí jsou zhýčkaní, jak právě dokazuje rodina Travisů. S jedním z nich se seznámí Avery. Jelikož její srdce v minulosti bylo rozcupováno a zadupáno do země, má strach uvěřit, že by ji někdo miloval a chtěl takovou, jaká je. Ten samý problém má i její nevlastní sestra.
A obě otevřou oči v "zajímavých" situacích a pro ně dost zásadních. Jsem ráda, že jsem se nemýlila ani v jedné z nich. Rodinu Travisů včetně nových členů si dost vysoko morálně považuji.
Mít takovou rodinu nejen v knize, ale i ve skutečném životě, musí být ohromné terno.
Celou sérii mohu jen a jen doporučit.

Hospodyňka
10.07.2018 3 z 5

Oddychovka, která mě přinutila upéct citrónový koláč(kdo četl pochopí) :-)

vcielka
03.07.2018 5 z 5

Oproti ostatnym kniham zo serie, tu sa mi zdal hlavny hrdina viac zatlaceny do uzadia. Sice v jednotke sa hlavny hrdina vyskytol az v druhej polovici knihy, ale zato ovela razantnejsie. Tu som Joea az tak nejak nevnimala. Zato hlavna hrdinka bola srdcom knihy. Nevadilo to, lebo bola zaujimava, vtipnejsie ladena. Okrem toho jej sestra so Stevenom boli krasny vedlajsi pribeh v pozadi, ktory by kludne mohol vyniknut ovela viac.

cukrovka
26.11.2017 4 z 5

Za mě nejslabší díl série, ale přesto příjemná čtivá oddechovka.

Štítky knihy

romantika

Kniha Dívka s hnědýma očima je v

Právě čtených4x
Přečtených411x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených11x
Knihotéce195x
Chystám se číst62x
Chci si koupit14x
dalších seznamech3x