Toulava ... od Tábora až k nám

Toulava ... od Tábora až k nám https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445944/toulava-od-tabora-az-k-nambz7PZP-uRe-.jpeg 4 6 4

Fotograf Petr Mareš vydává novou obrazovou publikaci. Obsahuje více než 200 fotografií krajiny, památek a zákoutí oblasti zvané Toulava. Kniha je rozdělena do osmi částí. Každá z nich ukazuje jeden z regionů turistické oblasti - Táborsko, Bechyňsko, Milevsko, Sedlčansko, Čertovo břemeno, Mladovožicko, Soběslavsko a Pod horou.

Přidat komentář

Denny456
03.11.2021 3 z 5

"Přečteno" za jeden den. Pár fotografií mě nalákalo.

pepa4081
30.04.2021 3 z 5

Jsem vyučený fotograf a přes dvacet let jsem se focením živil. Dnes už fotím pouze pro radost a příroda a památky jsou mé nejčastější modely. Nebudu hodnotit fotografie, nedokázal bych být objektivní. Nakonec každý máme jiný vkus a to je dobře.
Bydlím uprostřed takzvané Toulavy a miluji procházky přírodou. Od knihy jsem očekával pár typů na výlety do míst v našem okolí, o kterých třeba ještě nevím. Uvítal bych více fotografií přírody, na úkor městských. U komentářů bych ocenil více informací o tom, jak se na místa dostat a jaké zde vedou turistické stezky.
Autor mne na pár míst navnadil, ovšem než se tam vydám, budu si muset dost informací dohledat.


mira.l
25.10.2020 5 z 5

No...asi za hodinu a půl bylo hotovo, trochu nespravedlivé:). Krásná obrazová publikace o zajímavém regionu, Tábor jako město mám rád, o některých dalších místech toho moc nevím, v okolí Milevska, na Petrovicku či Sedlčansku už jsem něco navštívil.
Zde jsem si znovu připomněl místa známá i objevil lokality, o kterých zatím nevím.
To, že s knížkou jsem byl hotov za tak krátkou dobu, vlastně vůbec nevadí, lze ji vlastně "přečíst" kdykoliv během pár desítek minut znovu.

Pavlína197
06.10.2020 5 z 5

Kniha je plná nádherných fotografií, které ve mě vyvolávají touhu všechna ta místa najít a projít, což je, myslím, i účel této knihy.

Autorovy další knížky

Petr Mareš
česká, 1982
2019  80%Toulava ... od Tábora až k nám
2012  100%Tábor, Sezimovo Ústí, Planá nad Lužnicí

Kniha Toulava ... od Tábora až k nám je v

Přečtených7x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x