Komentáře knihy To bylo tvé jméno. 02
Po delší době jsem si přečetla druhý díl této mangy a jsem mile překvapená.
Pamatuju si že první díl mě nijak moc nezaujal a po delším rozestupu od jedničky jsem si toho moc nepamatovala, ale příběh je pořád strhující a zajímavý. Zápletka je originální, jsou tam fantasy i sci-fi prvky a to je na tom to hodně zajímavé.
4 hvězdičky dávám proto, že všichni moc dobře víme že hodnocení např. 4,5 se započítává do 5 hvězdiček a já téhle knize 5 hvězdiček nebudu dávat, protože jsem četla zajímavější a lepší mangy, ale na tu trojku se ještě podívám. :D
Druhý díl mě bavil mnohem víc, tak trochu se ty následující události dali očekávat z toho, jak skončil první díl, ale za mě super.
Ve druhém dílu manga neztrácí dech a jede na plné obrátky. Člověk celou knihu slupne jako malinu a hned má chuť na další díl.
Dojemné pokračování hlubokého příběhu dvou spřízněných duší. Tento díl má ze všech asi nejvíce akce a také se mi nejvíce líbil. Bohužel pro mě stále platí co u prvního dílu, tedy to, že někdy jsou hrozně zvláštně řešené přechody mezi scénami, a čtenář se pak ztrácí v důsledku ne zcela plynulé návaznosti.
O něco zajímavější než první díl, ale určitě to není nějak úžasné dílo. Opět se mi líbilo propojení s kulturou.
Druhý díl ze série To bylo tvé jméno! Předchozí díl jsem slupla jako malinu, takže mi nezbylo nic jiného, než se pustit do pokračování!
Myslím, že mangy jsou předurčené k tomu, aby je čtenář přečetl najednou. Protože já to tak u této série mám. Jakmile ke čtení sednu, knihu nedokážu odložit, dokud ji nepřečtu.
Tento díl byl skvělý. Přišel mi o trochu více emocionální než první díl a dočkala jsem se nečekaného zvratu. Ačkoliv bych to nejspíš neřekla, díky této sérii se stanu milovnicí mang!
Těším se na poslední díl!
V tomhle díle je už více akce a rozhodě více emocí. Chvílemi jsem neměla daleko od pláče a je mi jasné, že u dalšího dílu budu brečet jako želva (stejně jako pokaždé brečím u filmu). Celé je to opět famózně nakreslené.
Místy jsem se ztrácela, ale i tak mě čtení bavilo a jsem natěšená na třetí díl. Doufám, že si zachová standart:)
Standart se stále drží. Asi není moc, co říci. Sjeto rychlostí lesku s velkou vervou a natěšením.
Jelikož o tomto příběhu nic nevím, neměla jsem nejmenší tušení o tom, kam bude směřovat. Proto mě ten zvrat v druhém díle opravdu překvapil. Skvělé!
Taki se vydává hledat Micuho jen podle nákresu místa. Naštěstí cestou narazí na lidi, kteří toto místo velmi dobře znají a jsou překvapeni, že se tam chce Taki vydat. I přes to mu pomohou, ale co Taki zjistí asi nikdo z nás ani trochu nečekal.
Druhý díl určitě super, moc se těším na další. Celkově mě tahle série dost překvapila, baví mě to fakt hodně, rozhodně víc než jsem čekala. To, co se stalo v tomhle díle jsem fakt nečekala. A navíc to máte za půl hodinky přečtené, takže paráda.
První díl jsem četla asi před rokem a při čekání na pokračování jsem na tuhle sérii tak nějak zapomněla. Ať už jsem si ale myslela, že se stane cokoliv, to, co si na nás autor připravil v druhém díle to rozhodně nebylo ani z dálky!
Nejsem úplně odborník na mangu, reálně v moment kdy tohle píšu, mám za sebou 4 svazky (dva díly téhle série a dva díly série Orange), ale líbí se mi to, je to dost příjemný čtení. Orange se mi sice líbí o trochu víc, proto jen 3*, ale nejedná se o žádné zklamání nebo tak. :)
Rovnako dychberúce ako predchádzajúci diel.
Z filmovej adaptácie nebola odstránená žiadna nadbytočná atmosféra a manga sa v niektorých bodoch dokonca aj viditeľne líši.
Len je opäť škoda to nešťastné rozdelenie po troch kapitolách.
To bylo tvé jméno je něco naprosto úžasného. Toto pokračování jsem měla přečteno hned, jelikož to bylo poměrně napínavé. Jsem z toho naprosto nadšená. Takové překvapení, které se odehrálo v tomto díle jsem vůbec nečekala. Strašně moc se těším, až se pustím do třetí části. Moc doporučuju:)
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Makoto Niicu také napsal(a)
| 2019 | To bylo tvé jméno. 01 |
| 2020 | To bylo tvé jméno. 03 |
| 2019 | To bylo tvé jméno. 02 |
| 2022 | She and Her Cat |
| 2023 | Suzume |
Externí recenze
U této knihy zatím nejsou externí recenze.
Přidejte recenzi

91 %
77 %

Kresba moc pěkná, ale co se děje týče takový průměr.