Obvinený

Obvinený https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/176167/obvineny-176167.jpg 4 35 35

Theodore Boone série

< 3. díl

Nad THEODOROM BOONOM sa zbierajú temné mraky. Kým celý Strattenburg netrpezlivo čaká na obnovený proces s neslávne známym Petom Duffym, ktorý je podozrivý z vraždy, v kaši sa ocitne aj strattenburský detský právnik. Theo je obvinený z krádeže. V hre je jeho povesť, a keďže sa mu nad hlavou kopia ďalšie a ďalšie hrozby a dôkazov proti nemu pribúda, urobí čokoľvek, aby dokázal svoju nevinu – aj keby to znamenalo porušiť nejaký ten predpis. Triumfy a triky Theodora Boona sú plné príťažlivého napätia, ktoré čitateľa neopustí do poslednej stránky, vďaka čomu John Grisham získal titul nespochybniteľného majstra detektívok z právnického prostredia a jednotky medzinárodných bestsellerov.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Fortuna Libri (SK)
Originální název:

Theodore Boone: Accused , 2012


více info...

Přidat komentář

Luigi1
18.10.2023 5 z 5

Skvěle napsané ale myslím si,že je to psané pro mladší generaci

Verča23
06.06.2021 5 z 5

(SPOILER) Vážně jsem si tuto knihu před lety užila. Vážně krásně vymyšlená kniha. I když trochu zběhlý čtenář mohl vidět některé náznaky. Třeba, že zrovna to ráno četl tenhle článek v novinách? Nikdy je tu nečetl. Ale to je vážně jediné co tomu dokážu vytknout.


Sabina335
07.04.2020 5 z 5

Mladý chlapec, který zbožňuje soudní procesy a vše, co s nimi souvisí. Všemožně se snaží pomoci s vyšetřováním a hledáním důkazů. Co se týče Grishama, patří tyto knihy ke slabším, ale na druhou stranu jsou určeny spíše pro mladší čtenáře, pro které jsou tyto knihy tozhodně skvěle napsané.

marzus
09.08.2014 5 z 5

Konečne prišla chvíľa, kedy to začína byť dosť zaujímavé na to, aby ste knihu prečítali za deň