Skandální život

Skandální život https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129061/bmid_skandalni-zivot-7HW-129061.jpg 4 32 8

V roce 1792 byl ve vesnici Hadley Green oběšen muž odsouzený za krádež šperků hraběnky z Ashwoodu. Ani po patnácti letech nejsou ale všechny otázky ohledně tohoto zločinu plně zodpovězeny. Stála za ním chamtivost - nebo vášeň? Když Declan O´Conner, hrabě Donnelly, přijede do Hadley Green a setká se s Lily Boudinovou, novou hraběnkou z Ashwoodu, je mu okamžitě jasné, že není tou, za kterou se vydává. Pozná Keiru Hanniganovou, která ve snaze vyhnout se nechtěnému sňatku přejala dočasně totžnost své sestřenice, pravé novopečené hraběnky. Declan pohrozí Keiře prozrazením pravdy, ale nakonec chrání její tajemství a zapojí se do pátrání po zmizelých špercích, neboť Keira je přesvědčena, že byl kvůli nim oběšen nevinný muž. Declan souhlasí, neschopný odolat krásné, i když občas nesnesitelné mladé ženě - a doutnající vášní mezi nimi. Ani jeden z nich ale nepočítá s tajemným cizincem, který hrozí, že odhalí Keiřiny lži...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

The Year of Living Scandalously , 2010


více info...

Přidat komentář

uzivatel83509
18.02.2023 5 z 5

Krásná knížka, jen ten konec mohl být trochu více uzavřený... teď abych hledala další díl, jak to dopadlo s Lily :-)
A ano, jak už tu bylo psané, ani já v knize neměla očíslované strany, což mi lehce vadilo...

havrmoni
05.12.2016 4 z 5

Podle hodnocení jsem čekala něco jako ,,páni" to bylo no a ono nic. Nemohla jsem se začíst a to trvalo až do půlky. Takový o ničem. Pak to bylo fajn a proto 4* i když ještě kousek za půlkou jsem ve víc jak o třech neuvažovala.


dudunka
25.10.2016 5 z 5

Krásná kniha četla se jedním dechem! :-)

Aracely
29.01.2015 5 z 5

Velmi krásná kniha! Opravdu a to 5* jsem ze začátku dát ani nechtěla... Začátek knihy mě nevím proč moc nebavil, trvalo mi ,,věky " se do ní začíst. Možná je to tím,že jsem to četla v noci a už to asi moc nevnímala. Po delší době jsem ji dnes znovu otevřela a prečetla jednim dechem a jsem moc zvědavá na Lily a Tobina :-) A doporučuji přečíst.

Jediné co mě zarazilo bylo,že stránky v knize nebyly očíslované. Bylo to takové matoucí,aspoň tedy pro mě...

zoja
12.10.2012 5 z 5

Jak uz bylo zminovano, prvni dil serie , a trpufam si eict, velmi povedeny. Mozna bych uvitala trochu vic tajemstvi a zahady okolo ztracenych sperku, trosku vic napeti, ale to mozna patri do jimeho zanru.Kazdopade davam pet hvezdicek. Originalni zapletka, ktera se bude resit v nekolika dilech. Bohuzel, ne vzdy muzeme mit vsechno hned, takze jak to vsechno vlastne dopadne, na to si budem met jeste pockat :(.

pirin
18.09.2012 5 z 5

Tak ted jsem si vsimla, ze dalsi kniha ze serie je na svete, je to Sladka pomsta. Opravdu je to pribeh Lili a Tobina. Jdu ji hned shanet :-))

pirin
18.09.2012 5 z 5

Tou knihou jsem byla nadsena a nemuzu se dockat az vyjde dalsi ze serie. Predpokladam, ze bude nasledovat pribeh Lili a Tobina. Jsem na to strasne zvedava, vzdyt diky Lili byl otec Tobina pred lety obesen ( navic byl nevinny)...no, opravdu se mame na co tesit :-)

modranka
08.08.2012 5 z 5

Opäť Julia LONDONová svojim originálnym a pútavým príbehom nesklamala. Záver príbehu je otvorený, prinúti vás kúpiť si aj pokračovanie série. Za to dávam plnú paľbu hviezdičiek... ale neodpustím si kritiku na vydavateľa. Text je bez odstavcov - preto sa číta veľmi zle, v texte som sa občas stratila. Navyše kniha nemá vôbec čísla strán. Za to by som zodpovednej osobe v LK dala poza uši. O gramatických chybách ani nevravím. Obálka je však opäť vydarená.