Vykoupení Malcolma Sinclaira

Vykoupení Malcolma Sinclaira https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/433564/bmid_vykoupeni-malcolma-sinclaira-09n-433564.jpg 4 47 11

Malcolm Sinclair s pověstí ne zrovna šlechetného a čestného muže jakoby zázrakem přežije svou smrt. Když se ze svých zranění zotavuje v převorství, má dost času přemýšlet o minulosti a napravení. A tak se zrodí nový – lepší a poctivější – Thomas Glendower, který chce odčinit, co pokazil… Jaký úkol ho čeká, aby se zbavil viny? Po návratu na venkovské panství zjistí, že má novou hospodyni, která v domě bydlí se dvěma dětmi. Brzy mu dojde, že Rose před ním skrývá tajemství, a je rozhodnutý přijít mu na kloub. Rose ví, že odhalení pravdy je příliš riskantní, ale Thomas si brzy získá její důvěru… i srdce. Nebezpečí, které Rose a dětem hrozí, je velmi blízko a Thomas je jediný, kdo jim může pomoct. Všichni se tedy vydávají do Londýna, aby usvědčili toho, kdo je ohrožuje. Podaří se jim společně se Scotland Yardem odhalit skutečného nepřítele? Podaří se Thomasovi konečně uzavřít jednu kapitolu svého života a dočká se vykoupení svých hříchů?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , HarperCollins Polska
Originální název:

Loving Rose: The Redemption of Malcolm Sinclair , 2014


více info...

Přidat komentář

Medasek
22.09.2022 4 z 5

Líbilo se mi to, ale je škoda, že autorka nám neřekla více o Thomasově minulosti. Povedlo se mi zjistit, že vystupoval jako padouch v jiných dvou autorčiných knížkách, které jsem bohužel ještě nečetla. A bohužel jedna z nich nevyšla v češtině.

havrmoni
29.08.2022 5 z 5

Mě se líbilo i tohle. Co mě mrzí jsou ty mezery mezi díly a tudíž nám unikl příběh Malcolma, tedy jeho minulý život a vůbec začátky a možná i pokračování této série.


pip11
07.10.2021 4 z 5

Čtivý příběh o napraveném hříšníkovi, který hledá svou cestu k vykoupení. Pět let od nehody stráví na zotavenou těla i duše v převorství, poté se aktivně vydává hledat svůj úkol. Pěkný příběh s napětím.

Liduka
28.09.2020 3 z 5

Kniha mě dost zklamala. Ani jedna z hlavních postav mi nebyla moc sympatická a děj se hrozně táhl. SPOILER: Až ke konci se začalo něco dít, ale i tak to autroka napsala ne moc poutavě. Vadilo mi, že jsem se v podstatě vůbec nedozvěděla, co tak hrozného vlastně Malcolm udělal, že chtěl spáchat sebevraždu. Také to vyšetřování bylo nějaké fušérské. Policie nebyla schopná nic odhalit a navíc jsem třikrát musela číst, jak Rose všem možným osobám vypráví, co slyšela v salónku o vraždě rodičů. Kdyby kniha měla o 100 stran méně, rozhodně by se nic nestalo. Za mě tedy opravdu ne.

hana1039
23.08.2020 5 z 5

Jako vždy, knihy od skvělé autorky Stephanie laurens jsou čtivé, na takových jsem začínala, když jsem začala chodit do knihovny, zejména série Cynsterova banda, Černá kobra apod. Autorka dovede čtenáře zaujmout dějem a vy se rázem ocitnete v úzkých uličkách, v parku a kolem vás jezdí kočáry a džentlmeni na koních :-), já si to prostě umím užít...

Mi--LADA
04.08.2020 4 z 5

Chemie mezi milenci funguje. Odkrývání tajemství příběh oživuje. Hrdinové jsou celkem sympatičtí. Po úraze tělesně postižený Malcolm Sinclair se musí smířit se svým osudem, časem je připravený přijmout vše, co na něj v životě čeká. I přes svůj handicap aktivně žije a pomáhá ostatním, touží najít v životě konečně mír, štěstí a klid. Za své přehmaty už dříve tvrdě zaplatil a teď už by si zasloužil hezký rodinný život. Rose umí být za jeho pomoc a lásku vděčná. Těmto dvěma prostě štěstí přejete a držíte palce, aby nakonec vše dobře dopadlo.

rampapa
29.07.2020 5 z 5

Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI všem co mají rádi romantiku od Stephanie Laurens. Už se těším až si přečtu další knížky od této autorky.

biki
08.06.2020 4 z 5

V poslední době přistupuji ke knihám S.L. s jistou opatrností - tento příběh je jistě velmi slušný, ale ke kvalitě starších děl mu stále něco chybí. Stejně jako předchozí komentující mě také víc bavila první polovina knihy - uzdravování Thomasova těla i duše, sbližování s Rose a dětmi a budování nového domova. Detektivní zápletka sice vypadala slibně, ale postup pátrání v druhé polovině knihy byl opravdu poněkud zdlouhavý, navíc po jistém setkání jsem bohužel už měla jasno. Závěr mě tedy až tak moc nepřekvapil. Ale čtení to bylo příjemné, relaxační.

Zomy
05.06.2020 3 z 5

Poslední knihy od Laurens (Vášně lorda Kita apod.) jsou slabota a byla by škoda času je dočíst až do konce.
Vykoupení je ale o poznání lepší, bavil mě zejm. začátek, přerod Thomase v úplně nového člověka a jeho oťukávaní s Rose, to mělo příjemnou, takovou opatrnou atmosféru.
Samotné vyšetřování už bylo dost zdlouhavé.

kacenka6144
25.05.2020 4 z 5

Další pohodová oddychovka o obrácení jednoho hříšníka na správnou cestu. A k tomu navíc okořeněná jednou malou detektivní zápletkou.

kolacky
19.03.2020 4 z 5

Další čtitelná cynsterovka mimo pořadí...