Thajské masáže a jiná dobrodružství

Thajské masáže a jiná dobrodružství https://www.databazeknih.cz/img/books/85_/85986/thajske-masaze-a-jina-dobrodruzstvi-85986.jpg 4 23 8

Sesbírejte nejneslučitelnější povahy a vyšlete je společně na měsíc do jihozápadní Asie - Thajska, Barmy, Laosu, Malajsie a Singapuru. Manažerka, alkoholik, flegmatik, cholerik a všudybýlek „všechno znám, všude jsem byl a všemu rozumím“ -, tak by to mohli namíchat snad jen pejsek s kočičkou. Výsledkem je veliká legrace prošpikovaná neuvěřitelnými příběhy a vtipnými dialogy. Nabízím vám tuto směs k ochutnání. Nechte se unést dálavami - Bangkok a jeho paláce, hory a sloni na severu, mlžný Mekong, moře a ostrov Phi-Phi, který chvíli po nás smetla vlna tsunami, Kuala Lumpur s Petronas Tower a kosmopolitní Singapur s čínskými chrámy i nočním životem. Takže - posuďte sami a hlavně se dobře bavte! ... celý text

Přidat komentář

medlovice
16.04.2022 5 z 5

Můj první dojem byl to je dobrý, sranda, to musím číst dokud nepadnu, ale kocour byl jiného názoru. Tak jsem nečetla na jeden zátah a kolem 170 stránky už jsem se nudila teda jen trošíčku , ale zábavné počtení a pro mě, která se nikam nedostane ,veselý pohled na Thajsko a okolí . Bavila jsem se a vy se bavte také a komu se nelíbí, zkuste napsat svoji knihu.

Merlinit
15.07.2020 3 z 5

Ne snad že by kniha byla úplně špatná, ale dost jí ublížily chyby v textu a nepomohl ani fakt, že zhruba v polovině příběhu čtenář vnímá již jen stále se opakující naskakování a vyskakování do a z autobusu/tuk tuku/loďky, honbu za jídlem a pitím a hledání, kam složit hlavu.


mariva
26.08.2015 4 z 5

Nečekala jsem žádné náročné čtení, takže jsem nebyla zklamaná. Protože sama ráda cestuji, zážitky z cest jiných mě pobavily a zasmála jsem se. Takže jako oddechová četba ideální.

Marselle
01.07.2015 2 z 5

Mě kniha zklamala, čekala jsem trochu víc, než jen zápisky z poznávacího zájezdu.

Barbucha12
03.03.2015 5 z 5

Strašně mě knížka pobavila. Kapitoly jsou krátké, tudíž jako cestovní čtení do kabelky k nezaplacení. Dokonce jsem se po dlouhé době smála u knihy i nahlas. Takže, kdo má nějaké chmury, směle do toho. Intelektuálové ať se drží svých encyklopedií a slovníků a ostatním přeji, ať se přenesou z vesela do Thajska s Alenou Harnovou tak jako já.

Danafantom
08.04.2012 4 z 5

Já jsem si u této knížky odpočinula a pobavila se. Také si už umím představit, co by mě asi tak čekalo na poznávacím zájezdu po Thajsku. Je to psáno sice hovorovým, rozverným stylem, ale já s tím na rozdíl od předchozích komentátorů nemám problém.

Harri
23.02.2012 odpad!

Ta knížka je ztráta času, bylo to jako číst slohovku nějakého páťáka. Autorce by se mělo zakázat psát - vůbec nikomu by to nechybělo. Celou dobu jsem čekala, až nastane nějaký zvrat nebo něco, co by tu trapnost trochu upozadilo, ale nic. Prostě hrůza a za mě odpad.

nightlybird
05.11.2011

Přečetl jsem si ukázky z tady zmiňovaného skvostu a mohu prohlásit, že podobné dílo by mohl o své dovolené v zahraničí napsat kdokoliv, kdy by k tomu měl dostatek drzosti a přístup k počítači. Je naprosto jasné, že jde o reklamní akci, kterou jsme tu už jednou zažili - jak konstatoval paulhunter.
Máme tady docela dost slušných knih, které si to označení zaslouží. Myslím si, že bychom se bez téhle docela dobře obešli.Měla by se podle mne docela obyčejně smazat včetně těch géblsovských komentářů a byl by klid. Mně opravdu vadí, když si z nás někdo snaží udělat zadara reklamní plochu. Co říkám vadí - sere mne to!!!

Autorovy knížky

Alena Harnová
česká, 1974
2011  76%Thajské masáže a jiná dobrodružství