Princové nemyjou záchody

Princové nemyjou záchody
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21760/princove-nemyjou-zachody-21760.jpg 4 51 51

Terezománie série

< 3. díl

Závěrečný díl trilogie o dvojici teenagerů začíná Michalovým útěkem z diagnostického ústavu, kde skončil po nevydařené akci pomsty. Zatímco Michal prchá a skrývá se ve společnosti lidí žijících na samém dně, Tereza prožívá hluboké zklamání, které léčí po svém. Ač jsou si oba vzdáleni, do jejich životů zasáhne neuvěřitelná náhoda... Patří ti dva k sobě, nebo ne? Volné pokračování knížek Borůvkové léto s Terezou a Terezománie. ... celý text

Přidat komentář

simca9342
09.07.2023 5 z 5

Přečtená před lety.

Retrospektivní humorný příběh z pohledu více postav.
Hodnocení celé série : Setkáváme se s postavami teenagerů Terezou a Michalem, kteří své životy prožívají po svém. V prvním díle drama teprve začíná. Škola končí a Michalovi asi končí život- rozvod rodičů, na gympl ho nevzali a holka ho odkopla. To je na puberťáka silná nálož.
Tereza problémy řeší jinak - hraním. Vyhraje konkurz do filmu a Michal? Uteče Z ústavu po nepovedeném pokusů udělat z někoho segedín. Jako klad trilogie bych vyzdvihla "náhledy" do budoucnosti k žákům třídy a ostatním postavám. Někdy mi to ale vadilo.

Lka
09.06.2023 5 z 5

Závěrečný díl série jsem si opět užila. Je až neskutečné co se jedním neuváženým činem může vše rozjet.


Knihomolka506
02.12.2021 5 z 5

Dobrá série na léto. Dva puberťaci se se svými životy poprali každý jinak. Jeden ho měl se může zdát lepší než ten druhý, ale iba měli ve svých osudech "trhliny"
Michala mi bylo líto, ale částečně si za to jak dopadl mohl sám.

jaja4
21.04.2018 4 z 5

Terezománia je v každom dieli o kúsok lepšia, ale zdá sa mi, že Petra Braunová si každú knihu profesionálne odmaká. Akoby sa do písania nútila. Chýbajú tam tie silné momenty, keď knižka chytí za srdce a jasne cítiš, že spisovateľka píše, lebo má talent.

knihovniceS
09.07.2017 5 z 5

Přečetla jsem CELOU SÉRII, i když patřím mezi dříve narozené :D . Líbilo se mi to a zvláště 3.díl mě nepustil, dokud jsem nedočetla, Dávám 5 hvězd a děkuji Petře Braunové za její knihy

sabanka
25.06.2013 5 z 5

opravdu neuvěřitelná knížka. Byla jsem i na besedě s autorkou a musím říct, že je opravdu velmi milá a sympatická. Snad si od ní přečtu další knihy. Mohu doporučit i její další titul Princové nemyjou záchody....

kamibe
15.08.2012 5 z 5

Příběh o Tereze pokačuje. Opět volně. Nevadí, když neznáte Borůvkové léto nebo Terezománii. I tak si počtou hlavně zase teenageři.