Před úsvitem

Před úsvitem https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34544/bmid_pred-usvitem-cPN-34544.jpg 4 8 6

Temný anděl (Collins) série

1. díl >

Max je pružná jako kočka, má rychlé reflexy a vidí ve tmě. Její vyjimečné schopnosti ma na svědomí laboratoř Manticore, kde byla se svými sourozenci přivedena na svět pomocí genetického experimentu.

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Motto
Originální název:

Before the Dawn , 2003


více info...

Přidat komentář

DarkAvenger
19.07.2021 5 z 5

Tahle kniha předchází děj tv seriálu a ukazuje hlavní hrdinku od začátku. Chvilku sice trvá než se děj rozjede ale pak to stojí za to. Kniha se mi líbí stejně jako druhý díl.

Overkill
15.07.2021 5 z 5

Tenhle seriál jsem jako dítě moc milovala. Hlavně kvůli herečce v hlavní rili jelikož jí mám ráda a pak žánr sci-fi. V téhle knize se člověk dozví jak vše začalo i o minulosti a dětství hlavní postavy mutanky Max, což v seriálu není moc ukázané. Taky mě potěšili narážky na pop kultůru jako byla třeba zmínka o Harrym Potterovi. Kniha mě potěšila takže jí lze doporučit ostatním.


Luigi1
22.04.2021 5 z 5

Pomalý rozjezd,ale pak sešup.

dexeded
23.07.2014 2 z 5

No nadšená teda moc nejsem, čekala jsem, že bude lepší. Skoro se mi ji nechtělo dočíst.

muchomurka
27.04.2014 2 z 5

Podle anotace mě knížka hned zaujala. Vypadalo to na dobrý napínavý příběh. Bohužel jsem se zklamala. Námět super, ale zpracování dost pokulhávalo. Děj se vlekl, měla jsem zmatek v popisovaném světě - po katastrofě byla anarachie, téměř nic nefunogovalo, ale od půlky knihy najedou byla síť a počítače, spolubydlící Max měla počítač. Děj byl příliš roztříštěný, sledoval tolik míst, lidí, děje. Na můj vkus také příliš popisované scény násilí, které se pak pořád opakovaly.
A překladatel (či editor) taky nestál za moc, jeho oblíbené slovo bylo beton a často popisoval různé scény dost podobně, a tudíž to bylo zbytečné, jen to zdržovalo.
Podle všeho je to zase první díl ze série. Zajímá mě, jak to dopadne, ale číst se mi to teda moc nechce. Uvidíme...

Qee
15.09.2012 5 z 5

Vynikající knižní série. Začátek je na čtení trochu nudný, ale jakmile se dostanete za nějakou 30 stranu, už knihu neodložíte :)