Hra o kůži

Hra o kůži https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/109224/bmid_hra-o-kuzi-109224.jpg 4 6 4

Temný anděl (Collins) série

< 2. díl

Tajemství a zrada - v další epizodě série Temný anděl! Někdo v temném Seattlu zabíjí lidské bytosti. Vraždy jsou brutální a nahánějí hrůzu, přesto však v Terminal City nevzbudí ani špetku zájmu. Transgenikové, kteří tu žijí, mají vlastní problémy. Pod tvrdou rukou policie si musejí chránit svou kolonii před okolním světem - světem, který se na ně dívá očima plnýma opovržení... a který udělá všechno pro to, aby se jich zbavil. Max má podezření, že vrah by mohl být jedním z nich, a tak se pustí se svými přáteli do pátrání. Je třeba vyšetřit zločiny a zastavit krveprolití. Ale to, co objeví, bude šokovat dokonce i ty nejotrlejší a přivede je na stopu vedoucí ke starému nebezpečnému nepříteli.. Román napsaný podle úspěšného televizního vědeckofantastického seriálu, který režíroval držitel tří Oscarů James Cameron(režisér a scenárista filmů Titanic, Terminátor, Vetřelec..), po jeho úspěchu natočil rovněž stejnojmenný celovečerní film.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Sci-fi

Vydáno: , Motto
Originální název:

Skin Game


více info...

Přidat komentář

DarkAvenger
19.07.2021 5 z 5

Pokračování televizního příběhu tentokrát v druhé knize navazuje tam kde seriál skončil a vysvětluje tak jak to bylo dál s Max a ostatními. Knihu mám a líbí ss mi stejně jako předchozí kniha. Jen škoda že u nás nevyšel i třetí díl.

Overkill
15.07.2021 5 z 5

Kniha pokračuje tam kde seriál byl nucen skončit po zrušení vysílání v tv a tak jsem aspoň vděčná za tuto druhou knihu která spolu s třetí knihou která bohužel nebyla přeložená do češtiny, vysvětluje jak příběh Max a dalších transgeniků dopadl. Kniha tak dává odpovědi na otázky které si diváci mohli klást po konci seriálu. Kdyby tato kniha spolu s třetí byli někdy zfilmovány ocenila bych to. Takhle nezbývá než se spokojit s finále seriálu aspoň v knize která ale čtenáře a fanoušky seriálu nezklame.


Luigi1
22.04.2021 5 z 5

Spokojen jak s obálkou tak obsahem knihy.

Qee
10.07.2013 5 z 5

Vynikající pokračování první knihy, transgenikové mají své vlastní město, kde jsou bedlivě střeženi, protože venku řádí vyšinutý jedinec stahující oběti z kůže. Mají ovšem díky Loganovi tajný východ, kterým je možno město zásobovat nejnutnějšími věcmi. Dva transgenikové Max neposlechnou a vydají se za hranice vraha dopadnout.

Autorovy další knížky

Max Allan Collins
americká, 1948
1999  80%Mumie
2001  79%Mumie se vrací
2008  71%Akta X - Chci uvěřit
2002  77%Král Škorpion
2006  86%Cesta do pekel

Kniha Hra o kůži je v

Přečtených10x
Doporučených3x
Knihotéce15x
Chystám se číst1x