Posolstvo

Posolstvo https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/294910/bmid_posolstvo-WSV-294910.jpg 3 26 4

Temní anjeli série

1. díl >

Madyne Williamsová je navonok obyčajné dievča z neobyčajnou schopnosťou. Žije si svoj nudný a stereotypný život dokiaľ sa nedozvie, že jej v žilách koluje upírka krv. V bare kde pracuje sa objaví neznámy príťažlivý mladík a hoci vie, ako veľmi je pre ňu nebezpečný, rozhodne sa riskovať. Jej život sa však skomplikuje smrťou priateľky a Madyne je prinútená bojovať o vlastný život.... celý text

Přidat komentář

TerkinKnižnySve
07.11.2023 5 z 5

Kniha je jednoducho úžasná nevedela som sa od nej odtrhnut až kým som ju skoro jedným dychom nedocitala.

Dasy
03.02.2019 odpad!

to sa nedalo čítať. tri myšlienky a tie sa opakujú stále dokola.


Veve721
15.12.2017 3 z 5

Knížka má mnoho pozitiv. Děj příjemně plyne a posouvá se, autorka se nesnaží ho uměle protahovat. Akční linka je tu sice trochu na úkor té milostné, ale mně to nevadilo. Naopak oceňuji, že se hlavní hrdinka neplazí po svém idolu pár stránek na to, co ho poznala. Negativem pro mě však je přílišná podobnost se slavnou sérií Stmívání. Opravdu jsem si připadala, jako bych četla příběh zasazený do Bellina světa, pouze s jinými postavami. Kdybych se aspoň dočkala napravení negativ, které měl vzor - kéž by Madelyne nebyla naivní blboučká husička jako Bella a kéž by svému okolí jenom nezpůsobovala problémy. Jenže ona je snad ještě horší než Bella. A já fakt nesnáším sobecké hrdinky, které se bezhlavě vrhají do nebezpečí a nezamyslí se nad tím, jak přitěžují svým milovaným.

andrea4315
22.01.2017 4 z 5

Děj se odvíjí velice pozvolna, takže radši NEČTĚTE ANOTACI, jinak se připravíte o děj celé třetiny knihy.
Je to spíš o myšlenkách, pocitech hlavní hrdinky. Ale čte se dobře, občas se usmějete nad nějakou hláškou, napínavé opravdu jen trošičku.
Milá příjemná odpočinková oddychovka.