Tati, už tam budem?

Tati, už tam budem? https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/449690/bmid_tati-uz-tam-budem-nId-449690.jpg 4 67 19

Děti Vojtěcha Bernatského pomalu rostou, ale jak se zdá, z roztomilých výtržností jen tak nevyrostou. Vtipný deník populárního sportovního moderátora plný rodinných dobrodružství hledá odpovědi na zásadní otázky: Lze jíst jako prase, když jíte kuře? Dokážou si vaše děti zalehnout oko? A kdo je naučil zrovna tohle slovo?! Příhody ze života dvojnásobného tatínka vám přirostou k srdci natolik, že nebudete chtít, aby tahle laskavě bláznivá jízda skončila.... celý text

Přidat komentář

xxtom
04.01.2024 2 z 5

Pan Bernatský má skvělou rodinu, kterou miluje. Kniha je takovým deníkem zážitků a vtipných historek s dětmi.

Metcheque
13.01.2023 2 z 5

Překvapivé. Téma super, kniha byla narvaná vtipnýma vypointovanýma historkama... ale v polovině jsem to musel odložit, protože to jaksi nemělo šťávu. Dítě jede k babičce, něco vtipného řekne, pak něco vtipného řekne v obchodě... možná by knize pomohlo poskládat historky do nějakého příběhu se zápletkou a rozuzlením.


Booky84
08.09.2022 5 z 5

Milé pohlazení pro čtenářskou duši, dost jsem se bavila a smála. S dětmi je prostě legrace a každou chvíli něčím překvapí.

Tea98
28.02.2022 4 z 5

Vojtěch Bernadský nás v knihách nechává nahlédnout do svého soukromí a knihy jsou plné vtipných zážitků s jeho dětmi.
Doporučuji přečíst, nádherné oddechovky plné humoru, lásky a optimismu.
U mě v knihovně již mají své čestné místo přestože mi tato kniha ze všech třech přijde jako "nejslabší"

1v8na
09.02.2022 3 z 5

Za mě šlo o hodně velkou oddechovku. Takový průměr, kdy podobné zážitky máme i samy z vlastních životů. Kniha mě neurazila ani nenadchla.

Jirinamac
15.11.2021 3 z 5

Myslím, že podobné zážitky máme všichni, co máme děti, jen jsme to nehodili na papír. Je to až moc ,,roztomilé žvatlání,, ale nějak mě to nebavilo.

bamba
19.10.2021 2 z 5

Na môj vkus príliš veľa citácií z iných obdivných mailov. Chvíľami dosť sacharínové, ale oceňujem, že je tam menej futbalu než by som očakávala. Určite by som sa ku knihe nevracala a ani ju neodporučila ďalej.

Dixinka
30.09.2021 5 z 5

Super oddychovka

Pavlina50
15.09.2021 4 z 5

Takové milé počtení.
Že je sportovní komentátor Vojta zábavný a vtipný mě nijak díky různým pořadům v televizi, kde vystupoval, nepřekvapilo, ale že je až takový „cíťa“ mě překvapilo naopak až moc (aby nedošlo ke špatnému pochopení, to rozhodně není v žádném případě kritika). Myslím, že velká spousta náš žen by takového milujícího a citlivého muže brala. Zaujalo mě, že se do sepisování svých zážitků a útržků ze svého rodinného života vydal docela netradičním směrem a rodinné zážitky se svými dětmi nepojal jako drtivá většina spisovatelů sarkastickým stylem „děti na zabití“, ale naopak…z každé kapitoly čišela neskutečná pohoda, klid a opravdová a nefalšovaná láska. Ukázal vlastně, že vtipnost z rodinného prostředí nemusí jít jen ruku v ruce s ironií a sarkasmem a černým humorem. Líbily se mi i různé vsuvky z jeho zážitků mimo domov, ať už komentátorské, či ze života jeho přátel a zbytku rodiny. Krásně to celé jeho vyprávění zpestřovaly a příjemně osvěžovaly denní peripetie plné vtipných dětských hlášek do té míry, že se z nich nestal stereotyp, který by po čase začal i trochu nudit. Při čtení této knížky mě najednou bylo dost líto, že jsem neměla ten skvělý nápad a každou vtipnou a originální hlášku svého dítěte (a že jich bylo!) jsem si také někde nezapisovala. Lidská paměť není až tak bezedná a většina z nich se prostě časem ztratila. Teď jsem si uvědomila, jaká je to škoda. Vojta na to prostě vyzrál.
Knížka, která pohladila.

Aaloha
07.06.2021 3 z 5

Kniha je takové nahlédnutí do soukromí rodiny Bernatských. Je plná dětských hlášek a lásky k rodičům a hlavně je to vtipná oddechovka.

Síma97
20.05.2021 4 z 5

Tato kniha opravdu pobaví. Člověk se v některých situacích sám najde a zasměje se u toho. Četla jsem od pana Bernatského i předešlou knihu a musím říct, že tato je za mě určitě lepší. v budoucnu se k ní hodlám vrátit. Těším se na další knihu která od něj vyjde.

alnahu
14.05.2021 5 z 5

Kniha ,kterou doporučuji těm ,kteří se chtějí pobavit. Připomněla mi dětská léta mých dětí a jejich průpovídky k různým událostem a také jsem si je skvěle užívala, jako pan Bernatský .A nezapomněla na ně i když jsou již moje děti dospělé-občas jim je připomenu a věřte ,že to mají rádi a smějí se tomu se mnou. Výborně jsem se u knihy pobavila.

makacek
06.05.2021 4 z 5

Tak není to žádná hlubokomyslná literatura, ale fakt do pobaví. Jak již někdo psal, že je to prd*l, tak já myslím spíš prd :-D. Kdo četl pochopí. Bezprostřednost dětí, slzičky dojetí to je recept na pohodové čtení před spaním. Četli jsme si to s dětmi, je to také pobavilo. Deníková forma je super, a teď s odstupem času je zajímavé přečíst si i těch pár kapitolek na konci o pocitech z první karantény roku 2020. Docela by mě zajímal autorův pohled od podzima dále.

L.Helena
18.03.2021 4 z 5

Knížku si prostě musíte dávkovat, každý den jen pár kapitol pro pobavení i zlepšení nálady. Protože když čtete větší část v jednom kuse, tak vám to musí připadat až neskutečné, jako takové sluníčkové sci-fi. Podle mě nemůže být reálné, aby v průběhu jednoho roku bylo vše jen skvělé a zábavné, včetně nástupu koronavirové krize. Nemyslím to zle, nechci, aby to vyznělo nějak skepticky. Určitě je báječné, jak Vojta umí vše brát pozitivně, s humorem, láskou, srdečností a i ze všedních dnů si v rodině dokážou vytvořit sváteční okamžiky. Hodně jsem se u knížky nasmála a hlavně zavzpomínala na vlastní zážitky a historky, které má se svými dětmi snad každý rodič.

Moc se těším na případné další pokračování, určitě nebude snadné zůstat ve stejném pozitivním duchu, když doba tomu moc nepřeje.

janina66
17.03.2021 5 z 5

Výborné a milé počteníčko. Každý večer jsem si dávkovala jen pár kapitol. Nejvíce se mi líbila příhoda, kdy byl Vojta s tatínkem pozván v Moskvě na daču. Podávané jídlo a kadibudka to opravdu stálo za to. I podávané jídlo v Albánii taky super.

4xbabča
21.01.2021 5 z 5

Tak to bylo opravdu příjemné, vtipné a povedené čtení. Přímo pohlazení po duši, nelze jinak, než doporučit k přečtení.

attila1
21.01.2021 5 z 5

Tak tohle byla fakt prd*l. Úžasné čtení. Po dlouhé době se mi stalo,že mě mrzelo,že knížka skončila.

lenka.g
25.10.2020 4 z 5

Milá knížka zachycující situace ze života rodiny Bernatských. Laskavé čtení plné dětské bezprostřednosti určitě stojí za přečtení.

Kacka0304
20.10.2020 5 z 5

Možná ještě lepší než Dvojtáta. Krásně se to čte a opět rozesměje i dojme. Ideální knížka pro tuhle dobu.

Autorovy další knížky

Vojtěch Bernatský
česká, 1975
2019  82%Dvojtáta
2020  78%Tati, už tam budem?
2021  72%Jak dostat tatínka do karantény
2021  100%Dvojtátovy deníky
2023  88%Sporťákovy pohádky o zvířátkách

Kniha Tati, už tam budem? je v

Právě čtených2x
Přečtených91x
Čtenářské výzvě29x
Doporučených2x
Knihotéce86x
Chystám se číst36x
Chci si koupit16x
dalších seznamech1x