Jak dostat tatínka do karantény

Jak dostat tatínka do karantény https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478582/bmid_jak-dostat-tatinka-do-karanteny-sSd-478582.jpg 4 62 16

Vojtěch Bernatský neztrácí dobrou náladu ani v časech pandemie – aspoň tak může strávit více času se svými milovanými dětmi. A že je to někdy na zbláznění? Lepší zbláznit se spolu s celou rodinou, než zešílet sám! Nadšený dvojnásobný tatínek vypráví další zábavné historky, které se tentokrát odehrávají v nelehké době. Přesto srší optimismem, protože rodičovská láska překoná všechno, i tu nejotravnější karanténu.... celý text

Přidat komentář

aljoska83
06.10.2023 odpad!

Knížku jsem objevila náhodou a strašně se na ni těšila. Vůbec jsem nebyla schopná dočíst, nepřišlo mi to ani trochu vtipné, takový umělý humor. Po dlouhé době, kdy jsem knihu odložila nedočtenou. Velké zklamání.

Booky84
01.07.2023 4 z 5

Milé čtení, ze kterého je cítit pozitivní duch i nálada samotného autora a jeho rodiny, hlavně dětí, jejichž hlášky jsou skvělé a mnohdy jsem se zasmála i nahlas. Takové krásné čtenářské pohlazení a já za něj autorovi moc děkuji.


Lady.Lucrezia
26.05.2023 5 z 5

Ke knize jsem se dostala naprostou náhodou v knihovně, kdy na mě kvůli nevhodnému odložení jiným čtenářem vypadla z police. Otevřela jsem ji a během chvíle jsem se začetla. Bylo jasné, že se mnou půjde domů.
Knížka je srdečná a zábavná. Byla jsem dokonale vtažena do rodinného života rodiny Bernatských a prožívala spolu s nimi spoustu zábavy, ale i těch pár smutných příběhů. Hlášky mě nejednou donutily vybuchnout smíchy. Když jsem zjistila, že je kniha i v audioverzi a interpretem je přímo autor, musela jsem ji v půlce odložit a zbytek jsem doposlechla. Je to asi TOP toho, co mi tenhle rok sedlo, s jistotou si najdu čas na zbylé knihy.

Amneris
15.05.2023 4 z 5

Vojtu Bernatského mám ráda od dětství, vždy se mi líbil jeho úsměv s ďolíčky. Když jsem zjistila, že vydal knihu a navíc audioknihu, kterou sám namluvil, tak byla volba ke čtení/poslechu jasná. Ačkoliv se jedná o téma koronaviru, lockdownu a vším, co s tím souviselo, tak jsem si říkala, že je dobře, že už toto období nemusíme prožívat. Moc se mi líbily hlášky Vojtových dětí, hlavně malého Matyáška. Ráda si přečtu i další knížky :-)

Aliii
06.05.2023 4 z 5

O této sérii jsem se dozvěděla až z pořadu Na plovárně a za dva dny na mě knížka vykoukla v doporučených titulech v knihovně :-)
Vzhledem k tomu, že mám skoro pětiletého syna, byla jsem zvědavá na zážitky Bernatských. Plno úsměvných situací a komentářů mě pobavilo a rozesmálo, stejně tak jako mě některé kapitoly dojaly.
QR kódy byly příjemným zpestřením a na Vojtovu "světlušku" z včelích medvídků se určitě podívám vždycky, když na mě půjdou chmury :-D

Gibis
01.04.2023 4 z 5

Milý a usměvavý obličej Vojty Bernatského známe asi všichni z televizní obrazovky. A jeho vyprávění, zvolila jsem audioknihu načtenou samotným autorem, ten pocit milého a správňáckého chlapa, manžela a táty jen umocnilo. Po trošičku rozpačitém začátku, než jsem si zvykla na styl vyprávění, jsem se už jen bavila a hodně často se usmívala a někdy i chechtala Máťovým průpovídkám :) A hvězdičku navíc si určitě zaslouží Vojtův nezdolný optimismus a pozitivní přístup k životu! Určitě zkusím i jeho dřívější knihy.

attila1
16.12.2022 3 z 5

Tento díl mi přišel bohužel slabší než předešlé.

azeret92
18.08.2022 5 z 5

Zábavná, vtipná knížka. Při čtení jsem měla pocit jako bych byla členem rodiny a zažívala všechno s nimi. Hlody dětí pana Bernatského nemají chybu. Moc jsem se pobavila. Rozhodně doporučuji i poslechnout audoiknihu, která ještě k tomu dodá tu správnou atmosféru. Líbí se mi QR kódy, které knížka obsahuje. Určitě si přečtu ještě další předchozí autorovi knížky.

takana
28.05.2022 2 z 5

Dala se číst, ale není to nic pro mě.

L.Helena
08.05.2022 4 z 5

Milé, zábavné, laskavé čtení. Dávkovala jsem si postupně vždy jen pár kapitolek denně na zlepšení nálady nebo jako protiklad k právě rozečteným thrillerům a psychologickým románům.
Jen si říkám, jak všechny ty nyní již veřejně známé historky o prdíkách apod. budou Vojtovy děti vnímat za pár let, až na ně přijde puberta...

cori
13.03.2022 3 z 5

Deníček dětských výroků a otcovského dojímaní má další část, tentokrát z období od 20. září 2020 do 14.dubna 2021. Text je doplněn o reakce čtenářů Vojtěchova instagramu, kde ho všichni chválí a obdivují. Do rodiny přibyl křeček a králík.

Pavlina50
11.01.2022 4 z 5

Toto pokračování rodinné pohody Bernatských se mi líbilo možná ještě trochu víc, než předchozí díl.
Jak je již patrné z názvu, odráží nynější aktuální složitou dobu, ale moc se mi líbilo, že i přesto z ní pořád čiší neskutečný klid a pohoda. Možná tomu nahrává i fakt, že v době napsání této knihy jsme téměř všichni asi věřili, že všechno to kolem už brzy skončí a svět se vrátí do stejných kolejí. Vojta tomu věřil evidentně, slovo „naděje“ z knihy čiší téměř neustále a jednou tam dokonce použil slovní spojení „koronavirová epizoda“. V knize Vojta touto nadějí a optimismem žil…kdo čte knihu dnes, už ví, že o epizodu se opravdu nejedná a proto tyto vsuvky možná vyvolávají pouze smutné pousmání. Nicméně ani s ohledem na složitost dnešní doby, u Bernatských rodinná idylka přetrvává, hlášky dětí a jejich bezprostřednost jsou kouzelné. Pokud kniha opravdu odráží realitu, soužití této rodiny mi připadá s ohledem na dnešní dobu, kde převládá spíš „blbá nálada“, nervozita i zloba, téměř jako z jiné planety. Je vidět, že většina složitostí života lze zvládat s nadhledem, s úsměvem, s klidem a s pokorou. Kéž by takových „mimozemšťanů“ bylo na světě co nejvíc.

„Pořád dýcháme, máme kde bydlet, máme dostatek jídla a pití, máme se do čeho obléct a navíc přejeme vše dobré i ostatním. To je jasný důkaz, že to zase tak špatné není. Jasný důkaz, že jsme šťastní. Jasný důkaz, že ŽIJEME.“

ydnac
06.12.2021 5 z 5

BOMBA :-)

Odpálená na vlně optimismu, lásky a radosti z rodinného štěstí :-)
Pan Bernatský působí jako milý, chytrý, zábavný a slušný člověk. Hlášky jeho dětí jsou opravdu nezapomenutelné :-), několikrát jsem smíchy vyprskla :-)
Tato kniha mě jen utvrdila v tom, že když se raduji z každé maličkosti, tak nejsem v této době blázen, ale jen šťastný člověk, vážící si toho co má :-)
Hodně se v knize opakuje - TO DÁME - a s tím můžu jen souhlasit :-)
Moc jsem se pobavila i zamyslela :-)
Doporučuji :-)
A JEŠTĚ JEDNOU -TO DÁME :-)

Milý světe, dnes ráno jsem se vzbudil. Jsem zdravý. Jsem naživu. Jsem v pořádku. Děkuji!

Vyměňte ve svém životě slovo musím za slovo chci a bude se vám žít lépe.

Nesnažte se být dokonalí... Místo toho buďte lepší než včera.

Tea98
25.11.2021 5 z 5

Naprosto úžasná kniha, která se hodí do nepohody tohoto času. Při čtení se pobavíte a zapomenete na všechny starosti. Doporučuji a ráda si přečtu i další knihy od pana Bernadského.

Kacka0304
20.10.2021 5 z 5

Naprosto dokonalá knížka. Slzy od smíchu i z dojetí. Pan Bernatský se minul povoláním. Děkuji a pište prosím dál.

bamba
19.10.2021 2 z 5

Mne tie zábavné historky po 50 stranách prídu, že sa dosť opakujú. Dosť veľmi. Je možné, že to niekoho pobaví, ale ja to nie som.

Štítky knihy

humor rodiče a děti moderátoři

Autorovy další knížky

Vojtěch Bernatský
česká, 1975
2019  82%Dvojtáta
2020  78%Tati, už tam budem?
2021  72%Jak dostat tatínka do karantény
2021  100%Dvojtátovy deníky
2023  88%Sporťákovy pohádky o zvířátkách