Tanec s ohňom

Tanec s ohňom https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/526604/bmid_tanec-s-ohnom-6558a5fb8bed8.jpg 5 4 4

Román Tanec s ohňom voľne nadväzuje na autorkinu úspešnú prvotinu Tanec s klavírom (2022). Ariannin príbeh pokračuje a je rozpovedaný z pohľadu dvoch hrdiniek. Tou druhou je neskrotná spolutanečnica Lily, ktorá sa po roku opäť ocitá v Neapole spolu s Ariannou. Lily tak začína novú etapu života bez tanca. Skvelú pracovnú príležitosť jej dohodí vplyvný manžel Henrietty, ktorej boli všetky tanečnice zo Sieny pred rokom na svadbe. A práve tam spoznáva toho najneodolateľnejšieho chlapa, ktorý si neodkladá vybrané koláče na neskôr, ale berie si ich hneď, a to po svojom. Lily sa ocitá v mocných rukách, ktoré jej dávajú na výber: všetko alebo nič. Ale to nesie so sebou aj riziká, ktoré Lily nikdy predtým nepoznala. Rozkoš za cenu Lily postupne spoznáva Ricardovu skrytú tvár, ktorá sa schováva za anjelskou maskou dokonalého džentlmena. Lenže zahrávať sa s lákavým ohňom, to sa nie vždy vypláca. A už vonkoncom nie v meste hriechu, akým je Neapol. Kúpou tejto e-knihy prispejete 15 % z ceny na krízové stredisko Dúha – centrum pre deti a rodiny. Ďakujeme! Číst méně... celý text

Přidat komentář

Dydy7
25.02.2024 5 z 5

Voľné pokračovanie Tanec s klavírom ...

Čo povedať?

Neskutočná jazda - príbeh plný napätia, tajomstiev, prekvapení, erotiky, odhalení ...

V knihe, sú dva pohľady - Arianny a Lily, ktorá sa zamiluje do tajomného Ricarda a chce o ňom vedieť všetko, avšak si to musí dobre premyslieť, lebo keď sa dozvie pravdu, niet už cesty späť !
Úprimne, zo začiatku som Ricardovi moc neverila, takže tajomný nebol len pre Lily, ale aj pre mňa

Veľmi sa mi páči štýl písania autorky - ničím komplikovaný veľkým plusom, bolo aj doplnenie Tajomného denníka Ricarda

Celá knižka je príjemnou jednohubkou a nebudete ju chcieť pustiť z ruky, kým sa nedozviete celé tajomstvo a to nie len to Ricardovo, ale aj Mauro má svoje tajomstvo a to omnoho viac nepredvídateľné !

Teším sa aj na ďalšie knihy, od autorky

Majka1979
16.01.2024 5 z 5

Keď som po prvej časti tvrdila, že ten príbeh mal niečo do seba a bol úžasný, tak po tejto druhej som zostala v nemom úžase. Keď prvá bola WAU, tak táto bola brutálne WAU. Prečítať ju nebol problém, stránka za stránkou bola lepšia a lepšia.

Príbeh troch priateliek a jedného dievčaťa, ktoré spoznali. Ona sa k nim teraz veľmi nepridáva. Ale tie naše tri priateľky sú kamarátkami ako sa patrí.

Lilly má aj vďaka Henriete a jej manželovi prácu snov. Kto by nechcel pracovať v Neapole? Kto by nechcel pracovať v prestížnej firme? Kto by nechcel pracovať pod Ricardom? Hm, Lilly sa vôbec nesťažuje a čo si budeme nahovárať – kto by sa jej čudoval?

Ari je s Maurom šťastná, síce prišli o dieťatko ešte v prvom trimestri, no vďaka Maurovi a jeho dcérke žije svoj život tak ako si vysnívala. Výlet do Neapolu na obdobie jedného mesiaca a pobyt s priateľkami (zatiaľ čo Mauro tam ide pracovne) je skvelé.

Ale nie všetko je také skvelé. Čo ak sa odhalí niečo, čo malo zostať tajomstvom? Ako zareaguje Ari na Maurovo tajomstvo. Ako Lilly dokáže odolávať Ricardovi? A kto je ten tajomný Ricardo? Prečo sa ho všetci boja?

Ako tento príbeh skončí? Ak si myslíte, že vás nič neprekvapí, tak už teraz vám poviem, že sa mýlite. Lebo odhadovať, čo sa stane, je zbytočné. Táto kniha je plná prekvapení až do konca


Knihajeradost
21.12.2023 5 z 5

Lily přiletěla do Neapole začít žít novou kapitolu svého života. Bez tance. Dostává skvělou nabídku práce a tam poznává pohledného Ricarda. Ale kdo je tento, na první pohled, neodolatelný gentleman? Za cenu rozkoše Lily poznává jeho pravou tvář.

Ricardo mi přišel zvláštní a hodně tajemný. Zpočátku jsem ho podezírala, že jeho vztah s Lily má jen pro pobavení, ale nebylo to tak.
Byl dominantní a majetnický. Kdo, ve skutečnosti, je Ricardo a co před Lily tají? Jakmile jí své pravé já odkryje, už nebude cesty zpět. Jenže Lily je zvědavá a umírá touhou poznat opravdového Ricarda. Nebude svého rozhodnutí litovat?

Dobrovolně se přiznávám, že i já jsem Ricardovi podlehla a velmi rychle si ho oblíbila. Je to ten typ muže, po kterém touží, v posteli, snad každá žena.

Kniha je psaná ze dvou pohledů, ale ne tak, jak jsme běžně zvyklí. Je to pohled Lily a její kamarádky Arianny, o které byl předešlý příběh Tanec s klavírom. Erotický román Tanec s ohňom je jeho volným pokračováním.
Velmi rychle jsem se do příběhu dostala, i když jsem, zpočátku, měla menší obavy. Naštěstí to bylo jen krátké shrnutí všeho, co se stalo v předešlém díle. Sice jsem ho nečetla, ale vůbec mi to nevadilo. Dalo se krásně zorientovat.

Autorka má skvělý styl psaní. Dokáže zaujmout a i když se kniha řadí mezi erotické romány, není to jen o tom jednom. Byla jsem zvědavá, co se z Ricarda vyklube. Příběh byl nepředvídatelný. Nevěděla jsem kam se bude děj ubírat a moc se mi to líbilo. No a to ukončení? To bylo pořádně napínavé. Až jsem si od nervů (málem) okousala snad všechny nehty na rukách.

Mon.CouCou
29.11.2023 5 z 5

(SPOILER) Volné pokračování nádherného příběhu Tanec s klavírem se dočkalo pokračování a Andrejka M.Guastella představila Tanec s ohňom.

Zavede nás do prostředí jihu Itálie a správné mafiánské zápletky. Chcete vědět víc?

Hlavní hrdinky Adriany z prvního dílu je doplněn o roztomilou kolegyňku Lily a přidáme-li do souboje tajemného Ricarda, tak se nám v přímém přenosu sehraje eroticky nabitý příběh plný napětí, zvratu i peprných scén okořeněný deníky, které nám pořádně popletou hlavu.
Lili s tancováním sekla, avšak v Neapoli získává zajímavou pracovní nabídku. Ricardo ji přitahuje už od svatby. Dokonalý gentleman se zbraní je však nebezpečnější, než si přiznává. Podlehne společné vášni. Jenže kdo je tento muž? Co skrývá? A může mít vztah nabitý sexuálním napětím i budoucnost?
Kdo tahá za nitky a jak celý souboj dopadne, už nechám na Vás.

Od Andrejky je to třetí kniha, která se mi dostala do rukou. Líbí se mi, že si informace pečlivě nastudovala, používá reálné prvky, dokonce i dialogy jsou z hlavy muže. Ba co víc-samotného Itala! A ti vždycky přemýšlí tak... volno - myšlenkářsky. Snad i proto nám tolik tito cizinci imponují.

Jediné, co pro mě tentokrát bylo těžší, byla slovenština. Avšak! Holky! Češky moje! Těšte se. A chvilku si teda počkejte... Andrea chystá překlady pro český trh a já si její díla s chutí znovu přečtu. I když ta erotika ve slovenštině má úžasnou atmosféru. Doporučuju!

Autorovy další knížky

2023  76%Neslušné dary
2022  80%Tanec s klavírom
2023  100%Tanec s ohňom

Kniha Tanec s ohňom je v

Přečtených3x
Doporučených1x
Knihotéce37x
Chystám se číst10x
Chci si koupit3x