Neslušné dary

Neslušné dary https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516343/bmid_neslusne-dary-Vuz-516343.jpg 4 9 5

Aj v tomto erotickom románe autorky knihy Tanec s klavírom nájdete autentické myšlienky muža v tých najšteklivejších momentoch písané rukou skúseného spisovateľa z Toskánska. Môžete si tak dosýta vychutnať pikantný príbeh Kláry, ktorá na stáži v Paríži spozná hriešne vyzerajúceho muža. Na takú noc sa nezabúda. Vzrušujúce spomienky oživí jeho nečakaná prítomnosť. Kde? V jej novej práci v Bratislave! To, že jej neodolateľný Francúz nie je až tak celkom francúzsky, Andrému v ďalších nemravných plánoch s Klárou do karát veľmi nezahrá. Tak ako jeho nepekná minulosť, s ktorou sa jej radšej nepochváli. Presne dvanásťkrát bude mať príležitosť presvedčiť ju svojimi darmi. Jeho zvráteným chúťkam sa Klára rozhodne odolávať. Podľahne mu znovu alebo si užije neslušné darčeky v súkromí? Čo by ste urobili vy?... celý text

Přidat komentář

Majka1979
16.01.2024 4 z 5

Toľko erotiky, koľko bolo v tejto knihe, by som teda nečakala. Knihu som prečítala jedným dychom. Bola jednoducho skvelá. Hoci niekedy mi prišlo trošku moc tých scén, ale nechýbal príbeh.
Klára, áno, tá Klára, ktorá sa raz alebo dvakrát zjavila v predošlej autorkinej knihe (bohužiaľ zvyšná partia dievčat tam už nefigurovala) pracovala vo firme v Bratislave, ktorá úzko spolupracovala s Francúzskom.

A práve tam stretáva jeho. André, chlapík s tajomnou minulosťou a s úmyslom zmeniť sa. Avšak jeho minulosť ho doháňa a on sa začína topiť. A Klára sa to dozvedá z tých nesprávnych úst.

Ako ich spoločné skúšanie hraníc dopadne? Čo urobí Klára s tým, keď sa dozvie pravdu? Naozaj nestojí za to vypočuť si obe strany?
A záver? Hm, no tak to som nečakala, určite ma veľa vecí prekvapilo. Kto má rád v knihe erotické scény a teda aj keď ich je tam viac, tak neváhajte a po knihe siahnite

recenzienika657
13.01.2024 4 z 5

Máte radi erotické romány?

#neslusnedary Andrea Guastella Marciová guastella

Ak ste na otázku odpovedali áno (budem rada keď mi dáte vedieť do komentu), tak som našla pre vás to pravé pikantné.
Guastella to ma prefi(í)kané, prepracované a červená knižnica sa z hanbou môže skryť za najbližší vibrátor.

Erotickými scénami bola kniha nabitá a ako napovedá názov knihy, išlo o vystúpenie z komfortnej zóny. Trošičku mi chýbalo napätie a taký cvrnk medzi postavami. Ako príbeh ubiehal, zároveň gradoval a bolo to lepšie a lepšie. Koniec rýchly a gro rozchodu... Z toho mohla byť ešte bomba, veľké haloo. Beriem ohľad, že je to 200 strán a tie sú nabité sexom... takže... Siahnite po nej a autorka má aj iné príbehy nabité elektrinou.



#erotika #erotickyroman #guaestella #cervenaknihovna #cervenakniznica #booklover #bookstagram #recenzienika #recenzianika #spolupracasnikou #francuzsko #bratislava #fotografia #modeling


VeraKlemsova
02.01.2024 5 z 5

Erotika, jak má být <3

Mon.CouCou
18.08.2023 5 z 5

S přicházejícím víkendem jsem se rozhodla prožít následující čas s milovaným mužem. Navnadit se na žhavý erotický čas s knihou od slovenské spisovatelky Andrea M. Guastella, ocení i můj manžel. A že teda NEVHODNÉ DARY byly nadupané erotikou!

Klára se vrátí z Francie zpět na Slovensko. Avšak tamnější žhavý románek s tajemným mužem pohltilo její myšlenky tak silně, že si ho přiláká do Bratislavy. Že by to byl jen sen? Charismatický André jí naprosto sofistikovaně zamotá hlavu 12 dary. Naprosto uchvacujícími dary. Jako by viděl do hlavy všech žen a uměl rozpálit vášeň našich nejtajnějších snů...
Dá se na sexu stavět společná budoucnost? Pohltí tento hřích oba? A co když vylezou kostlivci ze skříně?

Andrea představila knihu, kterou by mohl použít i kdejaký muž jako manuál na ženy-včetně nápadů na dárky. A třeba i oni pak dostanou od své vyvolené ten největší dar, jaký žena může darovat...

Pikantní, nadupaný erotikou i smyslností, s naprosto boží obálkou, uchvátí ty, co se potřebují navnadit na pěkný večer a třeba vyzkoušet to, co...

Ukázka:

To až po desiatej, zlatko. Máš so sebou darček? neostýchal sa
s priamou otázkou na telo.
Čo ak tento darček vyskúšať nechcem?
Tak prídeš o veľa.

A víte co? Zjistěte si sami, o jaké dárky jde...

PosPol
05.08.2023 3 z 5

(SPOILER) ,,Môj vták sa ma pýta, kde je tá úžasne vlhká jaskynka. Rád by sa před dažďom trochu schoval....,,

Ano, jsem to zase já a recenze na eroťárnu. A jak už to tak u nich bývá, v knížečce se to hemží mnohonásobnými orgasmy, jichž pár dosahuje ve stejný okamžik, nádobíčko, jímž by hlavní hrdina mohl klátit draky a sex. Spooousta sexu.

My víme, že tyto knihy nedoporučuje 11 chlapů z 10, bo ženský pak čekají na toho prince s tváří Krasoně, který to ženský umí udělat přímo nadpozemsky, orgasmy se míhaj jak údery metronomu a vše je tak nějak pohádkové.

Kniha Neslušné dary od A. Gusatelly přináší příběh Kláry, které v Paříži prožije úchvatnou noc s Andrém. Po návratu na Slovensko nastoupí do nové práce a koho nepotká? Hle, André je externí pracovník. Kromě toho je taky svůdník a tak se rozhodne dát jí dvanáct neslušných darů, za každou prožitou noc jeden. Na Kláře je, zda dary přijme a zda podlehne jeho svodům.

,,Zošuchni sa nižšie, lebo už mi prasknú gule. Nastal čas, aby som ti ukázal pravé trtkanie v putách.,,

A tak se rozjíždí vzrušující jízda plná svádění, nespoutaného sexu, dokud.... Dokud na Kláru nevyskočí temná minulost Andrého. Dokáže se s ní popasovat, nebo to pro ni bude příliš veliké sousto? A dokáže se André změnit?

Za prvé, ano, čtu takové knihy a nestydím se za to. A vy byste taky neměli (no, spíše neměly), protože každá literatura má místo na trhu. Většina knih v tomto žánru je čtivých a já si je vybírám, když opravdu chci vypnout a nepřemýšlet nad knihou. Jó, občas se chlap diví, že přiběhnu jak nadrbaná koza, ale víte jak, některé scény jsou prostě tak trochu porno.

Tuto knihu budu hodnotit 2,5/5 a to ze tří důvodů. Zaprvé jsem dost často nepochopila uvažování a jednání hlavních postav, občas mi obočí vylétlo vzhůru. Za druhé je zde André prezentován jako bad boy, do něhož má ale fakt daleko, spíše je to obyčejný děvkař. A za třetí jsem tak trochu cítila inspiraci 50 odstínů šedi (,,Urob sa mi do ucha, Klára,,), především pak v zápletce na konci...

Za poskytnutí knihy děkuji autorce, četla se fakt skvěle a protože to byla moje první kniha ve slovenštině, dost jsem se u toho nasmála a slupla ji za dva večery.

Autorovy další knížky

2023  76%Neslušné dary
2022  80%Tanec s klavírom
2023  100%Tanec s ohňom

Kniha Neslušné dary je v

Přečtených8x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce61x
Chystám se číst12x
Chci si koupit3x