Tajomstvo plánu vášho života

Tajomstvo plánu vášho života https://www.databazeknih.cz/img/books/89_/89695/tajomstvo-planu-vasho-zivota-89695.jpg 4 25 7

Čo hľadá vaša duša? Kam vás vedie život? Nič z toho, čo prežívame, sa nedeje náhodou. Ruediger Schache vo svojej novej knihe hľadá odpovede na kľúčové otázky: Čo je zmyslom života? Ako vzniká pocit šťastia? Môžem byť šťastný? Každý človek má svoj jedinečný plán duše a predurčenú cestu, ako v živote dosiahnuť naplnenie. Ale aby sme mohli napredovať po tejto ceste, musíme rozumieť znameniam. Treba pochopiť, prečo život prebieha tak a nie inak, prečo a aké signály nám posiela duša a čo vlastne hľadá. Aký význam má rodina, telo, nadanie a schopnosti. Čo nám hovoria isté udalosti. Na ceste za naplnením želaní a túžob môžeme pochopiť reč života a rozpoznať poriadok všetkých vecí a vzťahov. Naučíme sa pýtať: Čo nás učia vzťahy? Aký zmysel majú niektoré stretnutia? Čo treba dať do poriadku? Čo treba prežiť? A urobiť? Čím viac o tom budeme vedieť, tým lepšie sa môžeme rozhodovať. Kniha Ruedigera Schacheho nám pomôže pochopiť plán duše, aby sme mohli viesť naplnený, šťastný a zmysluplný život."... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Der Geheime Plan Ihres Lebens , 2009


více info...

Přidat komentář

moničina
29.12.2019 1 z 5

Veľmi nezrozumiteľne a ťažkopádne napísaný text.

anansie
28.07.2019 5 z 5

Velmi inspirativní a prakticky pojatá kniha o tom, jak se napojit na svůj proud, nechat se vést naší intuicí a vnímat lépe sebe sama a rozhodnutí, která v životě činíme, tak abychom byli v souladu sami se sebou, čili v souladu s plánem naší duše. Evidentně to není žádné odpočinkové čtení, ačkoli kniha vypadá jednoduše. Jde v podstatě o filozoficko-duchovně laděný text, při kterém se člověk nutně musí zabývat sám sebou, svým životem a svými vztahy. Kdo na tohle není naladěn, kniha mu nic nedá.


sira
12.01.2018 4 z 5

Příjemná a inspirativní kniha, která je psaná opravdu čtivým způsobem. Tentokrát jsem neobjevila ani tolik nových myšlenek, jako spíš připomenutí věcí, na které jsem zapomněla. Je dobré se znovu zamyslet nad tím, co opravdu od života chceme a co nás těší, i když je to trošku v rozporu s rozumnými názory:-)

gabinova
05.02.2017 5 z 5

Naprosto skvělá knížka...Vřele doporučuji všem, kdo mají zájem dozvědět se, z jakého důvodu jsme tady na světě a jak si počínat,abychom se tady hodně naučili a přitom mohli být štastní a spokojení. ÚŽASNÉ SDĚLENÍ !

HannyC
13.04.2015 4 z 5

Pozor, tahle knížka je již pro částečně poučené nebo hodně přemýšlivé ... pokud jste se tématikou "své duše" nezaobírali ... asi pro Vás nebude příliš čtivá ... v knížce je "dávné" moudro spíše shrnuto, než aby bylo do hloubky vysvětleno ... pro čtení mezi řádky musíte mít "cit" ... nebo skládat význam z již získaných "nápověd" ... velmi dobrá kniha ... pro "otevřené" oči ... pokud nepochopíte po prvních kapitolách ...netrapte se ... ono to přijde ... a zkuste třeba Synchronicitu ... pro první krok je asi mnohem lepší :)

Dendyna
06.01.2014 5 z 5

Jedna z mála knih která mi zodpověděla na otázky života a řekla jsem si "Aha, tohle dává smysl" ...

nokid
04.06.2012 2 z 5

Poměrně málo zodpovídá základní otázky...bude zřejmě jen součástí nějaké větší knižní řady.