V mlze

V mlze https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506726/bmid_v-mlze-EGQ-506726.png 4 30 10

1. díl série Tajemství, napínavého thrilleru Viktorie vede poklidný a nenáročný život na okraji podhorské beskydské vesničky, kde pracuje v hřebčíně jako ošetřovatelka koní. Všechno se nečekaně změní ze dne na den. Při vyjížďce s kolegyní dojde k tragické nehodě a Viktorie je přesvědčena, že nešlo o čirou náhodu. Ve stejnou dobu totiž zmizí ze statku i veterinářka Darja, kterou zahlédne, když ji neznámý muž naloží do auta a odveze neznámo kam. Viktorie začíná mít velké problémy v práci, pravděpodobně se jí chce zbavit majitelka statku, což potvrzují jejich vzájemné časté konflikty. Když se rozhodne svou milovanou práci opustit, přijíždí na statek policie, jelikož hledá ženu, která tady před časem pracovala... Viky nepovoluje a pátrá na vlastní pěst, dokonce z místa, kam nastoupila jako hospodyně. Nový zaměstnavatel je však charismatický a velmi pohledný muž, kterému nelze odolat. A nejde o jediné milostné jiskření, které Viktorii zamotá hlavu...... celý text

Přidat komentář

Jeanine8
16.02.2023 2 z 5

Tak mě kniha vůbec neoslovila, všechny postavy mi v podstatě lezly na nervy a celé mi to přišlo nějak v křeči.... Druhý díl asi vynechám.

Fidibus
18.01.2023 1 z 5

(SPOILER) Pro mne omyl, čekala jsem něco jiného. Je to opravdu thriller, detektivní pátrání mladé ženy pracující u koní po kolegyni a důvodu nehody kamarádky. Je donucena odejít a dělá hospodyni (všichni jsme jedna rodina), kdy udržuje se šéfem jakýsi vztah (on ji vždy okouzlí a pak je zase odtažitý), do toho si začne s IT Filipem. Tam je jediná erotika tohoto románu. Postupně zmizí další ženy a kolem ní to houstne. I když na konci vypátrá a zastřelí! původce zla, zjistí, že je tu ještě někdo jiný.
Je tu mnoho postav, zvířata, prostředí dobře popsané, ale nějak mi to přišlo nereálné a občas dost naivní. Do dalšího dílu nejdu.


tom24165
23.12.2022 5 z 5

Tak takhle kniha je úžasná a napinává. Velmi mě nadchla, už se moc těším na pokračování.

LuciePro
03.12.2022 5 z 5

Kniha mě nadchla už od začátku až do konce nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Napínavé, čtivé, dobře popsané postavy a prostředí. Knížku jsem zhltla ani nevím jak a byl konec. Moc se těším na pokračování.

Nadda64
03.12.2022 5 z 5

Je to nádherný příběh od začátku až do konce. Moc se těším na pokračování.

marie0412
03.12.2022 5 z 5

Příběh který se vám dostane pod kůži a můžete jej číst stále dokola. To je V MLZE. Akce od začátku do konce. Postavy jsou skvěle napsané a i když jich je mnoho člověk se v nich perfektně orientuje. Celý příběh jsem zhltla jedním dechem. Velké díky autorce za tak dobře napsané dílo. Nemůžu se dočkat pokračování

evineckY
03.12.2022 1 z 5

Musím pochválit pěknou obálku, ale to je všechno.
Vůbec nevím, co si o této knize myslet. Děj strašně chaotický, jako sama hrdinka.
Hotová Márplová křížená superženou - všechno stíhá, u všeho je a den má nejméně 40 hodin... Když je s jedním chlapem, myslí na druhého a naopak :-(
Policie prohledala celý les (což v Beskydech až taková práce není a nenašli barák ???
Konec nás měl nalákat, ale pokračování si nechám ujít.

MichaelaMila
03.12.2022 5 z 5

Obvykle nemám ráda knihy na pokračování. Byla jsem skeptická. Ale toto jsem přečetla v rekordním čase. Doufám, že pokračování přijde brzy.

TeaS2015
01.12.2022 5 z 5

Hlášení praštěné betačtenářky! Upřímně přiznávám, že jsem šla do knihy s mírnou nedůvěrou, protože český autor a erotický thriller (není to můj oblíbený žánr) mně na první dobrou úplně nelákalo, ale mávla si na mně anotace a nabídka autorky přečíst text mezi prvními. Neb jsem lehce odvážné pako, riskla jsem čtení.
Jde pro mě o velké překvapení a pěkný zážitek.
Příběh je napěchovaný akcí od samého začátku do konce. Erotických pasáží moc nebylo a navíc byly skvěle zapasované do kontextu.
Děj i postavy mi vytvářely doslova film v hlavě, což je u mně známkou toho, že autor umí. Charaktery jsou pestré. Přestože je v knize více postav, perfektně se v nich orientujete.
O náhlé zvraty není rozhodně nouze, až si občas říkáte proč, co tím autorka sleduje? Takže to nakonec dopadlo tak, že jsem (v té době ještě nevydanou) knížku doslova vdechla.
když přišla poslední věta, připadala jsem si nedokončená, hladová.
Takže díky Vandě za předkrm, protože vím, že se jedná o sérii. A co dál?
Já teď už jenom netrpělivě čekám! Protože další díly betovat nechci, abych se měla nač těšit.

MonikaBobo21
30.11.2022

Bylo mi ctí toto dílo číst v předprodeji. Píše až neuvěřitelně, dokonale se čtenář vcítí do atmosféry a celé dílo doslova prožije. Nepatřím ke čtenářům, kteří by četli knihy víckrát, ale tato spisovatelka se Vám dostane pod kůži a chcete ještě. A naštěstí, za chvilku přijde i pokračování, protože ten konec Vás dostane!