Ella a Michael navždy

Ella a Michael navždy https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/199856/ella-a-michael-navzdy-199856.jpg 4 216 26

Tajemství (J. Sorensen) série

< 2. díl

Ella a Michael se dokázali poprat s životní tragédií i se zlomeným srdcem. Teď je ale dělí tisíce kilometrů a vztah na dálku vystavuje jejich lásku těžké zkoušce. Ella se vrátila do školy a snaží se moc nemyslet na budoucnost – kvůli komplikovaným rodinným vztahům je pro ni dost těžké přežít každý další den. Tolik by si přála být po boku Michaela, ale na druhou stranu nechce být překážkou na cestě ke splnění jeho životního snu. Michael je na turné se svou kapelou a podle všeho by měl být šťastný. On však v hloubi duše ví, že k úplnému štěstí mu něco chybí: Ella. Její nepřítomnost je pro něj mnohem těžší, než by čekal. Stýská se mu, touží po ní... Nemůže ale přece dopustit, aby kvůli němu odešla ze školy! Když byli spolu, nic nebylo nemožné. Ale teď je všechno jinak. A když jejich už tak dost křehký svět zasáhne další tragédie, bude muset jeden z nich udělat rozhodnutí, které by je mohlo odloučit navěky...... celý text

Literatura světová Romány Dívčí romány
Vydáno: ekniha , Domino
Originální název:

Ella and Micha Forever , 2013


více info...

Přidat komentář

uminaa
17.10.2020 3 z 5

Hodnotím obe knihy naraz.
Ide o príbeh, do ktorého sa autorka snažila zapracovať témy, ktoré sú bohužiaľ reálne a často v reálnom svete prehliadané alebo zľahčované. Ale celkový dojem mi pokazilo zdĺhavé naťahovanie. Pokojne by stačilo trošku miestami ubrať zbytočné rozbroje medzi postavami a zas na druhej strane možno trošku viac rozvinúť problematiky, ktoré sa autorka rozhodla do deja zakomponovať.
Ale inak ide o oddychovku, ktorá sa ľahko a dobre čítala.
A celkom by ma zaujímalo, ako to bolo s Lilou a Ethanom ;)

malazluta
14.06.2019 3 z 5

Pokračování prvního dílu ve stejném nudném duchu.


Mišule_11
04.05.2019 4 z 5

Poutavý příběh Elly a Michaela pokračuje přes překážky až ke hvězdám..! :)
Opět jde o čtivý děj, kdy se oba hlavní hrdinové musí vypořádat sami se sebou a ještě navzájem pochopit toho druhého, aby nakonec přece jen mohli si tu cestu k sobě najít..! :)
Tato dvoudílná série je přesně pro ty, kteří mají rádi romantiku, hledají něco oddechového a nenáročného, tak že nebudou na konci vůbec zklamaní :)

Lofda
26.01.2019 4 z 5

Nečekala jsem to, ale příběh mě bavil o dost víc než první díl. Lépe propracovaný děj, prostě se toho tentokrát děje mnohem víc.. Pro mě zajímavý pohled "do hlavy" člověku, který propadá depresím. Neumím objektivně zhodnotit, zda to tak opravdu je, ale několikrát mě Ella hodně překvapila. Já jsem se naučila říkat věci nahlas, i nepříjemné, ale ona to tak rozhodně nemá..?

speciale88
27.04.2018 2 z 5

Kniha u které se nemusí moc přemýšlet, zajímavý děj, ale díky dvěma dílům moc utahaný. Čtení pro chvíle odpočinku.

Folty94
01.08.2017 5 z 5

Pěkná odpočinková četba :)

Ivanule
03.01.2017 3 z 5

Co napsat,upřímně můžu říct,že děj mi ubíhal rychleji a zajímavěji než tomu bylo u prvního dílu,takže musím říct,že druhý díl byl pro mě o něco lepší než první,konec knihy nepřekvapil:)Ale za mě,jednou přečteno a stačí,stejně jako u první knížky....

ketvin
23.11.2016 1 z 5

Nechápala jsem, proč má jedna kniha míň a druhá dost přes 80%, pořád nechápu, max 50% by měly mít obě, tedy ještě lépe, měla by to být jen jedna kniha a stejně by měla max 70%....

První kniha se mi četla docela dobře, jen tam nebyl naprosto žádný zvrat, žádná zápletka, žádné překvapení, konec přišel aniž by se cokoliv stalo....ale budiž. Holka a kluk. Jak to asi dopadne? Ano, přesně tak a nic se při tom nestane, o ničem. Jako dobrý, jestli se nudíte, chcete si přečíst o tom, jak se dva dají dohromady a nic jim při tom nebrání, zvedne to náladu a říkáte si, že druhý díl bude lepší.... Autorka oba hlavní hrdiny dobře popsala, dala jim složité životy, ale vůbec to nevyužila. Kdyby obě knihy spojila a dala tam nějakou zápletku, budiž, byla by to kniha na 70%, takhle jsou 2 knihy na nic.

Druhá kniha se mi ani dobře nečetla, autorka ukázala, že vlastně moc psát neumí, zvrat tam jeden byl, tedy zvrat to nebyl, prostě se něco stalo, naprosto nereálně a blbě popsaně a to asi mělo být to gró příběhu. Protože pak už se nic nedělo. Takže druhá kniha horší než první, protože už Vás to nic ani nebaví... Nevím no, četla jsem z této kategorie knih opravdu hodně děl, ale tohle jedno z těch nejslabších. Opravdu nechápu, co na to hodnotíte tak dobře, doporučuji třeba sérii Dýchání, když se Vám líbí tohle, tak si neumím představit Vaší reakci po dočtení něčeho opravdu hodně dobrého s DĚJEM :)

Nedoporučuji tuto autorku...

vlkove
27.08.2016 2 z 5

Po přečtení prvního dílu, který mě příjemně překvapil, jsem začala shánět díl druhý, od kterého jsem měla stejná očekávání. Bohužel druhý díl byl velkým zklamáním, kniha mě nechytla byla předvídatelná a místy uspěchaná. Dávám dvě hvězdy díky sympatickým hlavním postavám.

HODNOCENÍ SÉRIE: 67 %

lucie3633
04.08.2016 4 z 5

Po přečtení 1.dílu jsem se hned vrhla i na díl druhý. Očekávala jsem samozřejmě další trable mezi E. a M., ale jsem ráda, že nakonec vyšli vstříc svému štěstí. Knížka o tom, jak nemá nikdo vzdávat naději na šťastný život.

SmisekIvuska
15.07.2016 3 z 5

Znovu musím napsat, že je to čtivá knížka a je o něco lepší než první díl. Ale...

Mišík
28.02.2016 4 z 5

Po prvním díle jsem se toho druhého nemohla dočkat a příběh byl hezký a velmi čtivý. Jen jsem čekala nějaké velké překvapení na závěr, nebo alespoň náhled do vztahu Lily s Ethanem... Protože kdo ví, jak to s nimi vlastně bylo?
Ale jak už název napovídá, příběh je o Elle a Michaelovi, čehož se celá kniha drží a myslím, že příběh o těchto dvou je už od začátku jedno velké dobrodružství.

jitka7
28.05.2015 1 z 5

Tenhle díl mě moc nebavil. Bylo to jak na horské dráze, skoro pořád se to točilo jen kolem toho, jak si vlastně Ella nezaslouží nic a nikoho. Přišlo mi to až depresivní. Mohlo to být lépe zpracované.

niknikita
23.01.2015 1 z 5

Tak jsem asi mimo mísu...ale tohle bych dala do kategorie "špatný dívčí románek"...

Antoaneta
19.11.2014 5 z 5

První díl jsem přečetla velmi rychle a tento druhý rovněž.Styl autorky se mi líbí příběh je napsaný lehkou čtivou formou byla jsem zvědavá kam se vztah Elly a Michaela posune a zklamaná rozhodně nejsem.Myslím že kniha stojí za přečtení.

lucka4
09.09.2014 5 z 5

Nejdřív jsem si nebyla jistá jestli to budu vůbec číst, protože mě vůbec nenapadlo o čem by to mohlo být..ale asi na 20 stránce jsem se do toho začetla a už mě to nepustilo..vřele doporučuji :-)

Samira
09.08.2014 5 z 5

Moc pěkný druhý díl:). Určitě bych ho neoznačila za oddychovku, bylo to někdy docela psycho, ale kniha se mi moc líbila. Rozhodně bych si ještě přečetla pokračování, hlavně o vztahu Lily a Ethana, to by mě dost zajímalo, snad u nás přece jen vyjde!

Odehnalka
07.08.2014 4 z 5

Druhý díl mě nadchl ještě více než ten první. Knihu jsem přečetla jedním dechem, autorčin styl psaní mě oslovil, na oddech příjemná romantická kniha.

Lenka.Vílka
08.07.2014 5 z 5

Opet hezke...sice me na zacatku stvalo to dokola opakovane: ja si ho nezaslouzim, nejsem dost dobra...ale...v druhe polovine se kniha rozjela neuveritelnym zpusobem, ze jsem jenom cetla, cetla a cetla...

Beni
05.06.2014 5 z 5

Jedním slovem - krása:-)

:-( Psala jsem do vydavatelství, jestli plánují vydat v českém jazyce i další díly série Tajemství nebo jiné knihy od této autorky a bohužel mi bylo odepsáno, že vzhledem k okolnostem (porušování autorských práv na internetu) neplánují vydat nic :´-(

Autorovy další knížky

Jessica Sorensen
americká, 1983
2013  75%Tajemství Elly a Michaela
2014  78%Ella a Michael navždy

Kniha Ella a Michael navždy je v

Právě čtených2x
Přečtených370x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených18x
Knihotéce193x
Chystám se číst97x
Chci si koupit12x
dalších seznamech3x