V moci démonů

V moci démonů https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/166091/v-moci-demonu-166091.jpg 4 256 34

Syn pekel série

< 2. díl

Vydejme se do Velwetie, tajemné země obývané Temnovlky – nesmrtelnými bytostmi, ze kterých jde strach a lidé jsou pro ně pouhou kořistí. Schyluje se k velké bitvě o moc a vlkodlak Neran a elfka Liadel se ocitají ve velkém nebezpečí. Liadel se chtějí zmocnit nejen démoni, aby získali zpět svou ztracenou sílu, ale také vůdkyně Temnovlků, aby ji využila pro svůj plán. Podaří se Neranovi uchránit milovanou elfku před temnými silami? Co budou muset obětovat pro to, aby mohli být spolu?... celý text

Přidat komentář

Amízek
30.10.2020

Tenhle díl mi přišel trošku nudnější, ale byl stejně krásný. Opět jsem byla nadšená a taky zklamaná, že už je konec. V podstatě všechny postavy, jsem měla ráda. konec byl krásný. Nemám co dodat. Čte se sama a něco v knize čaruje tak, že se nemůžete odtrhnout.

Luigi1
17.09.2020 5 z 5

Moc pěkné čtení jsem spokojen,že jsem sehnal i druhý díl.Doporučuji


Jiřina18
17.05.2020 5 z 5

Kniha se mi líbila četla se dobře

rajcatko
06.03.2020 4 z 5

Moc dobré ukončení série. S vývojem i koncem jsem spokojená. Doporučuji.

Eeve
11.01.2020 4 z 5

Sympatické pokračovanie tejto príjemnej fantasy minisérie. Všetko, čo som pridala do komentu k prvej časti, platí aj tu - pekný fantasy svet, sympatické postavy, zaujímavé udalosti, žiadne nudné pasáže, dej odtéká ako voda. Krvi zas pre mňa tak akurát - neviem si predstaviť kvalitnú fantasy o vlkolakoch bez poriadnej dávky krvi, to by bolo skôr pre srandu :) Za koniec som vďačná, ak by to bolo inak, ani by sa mi to nepáčilo. Spokojnosť, oddychová fantasy ako trám.
PS.: Čo nesmiem opomenúť - je pre mňa česť čítať knihu v takomto kvalitnom vydaní - a to nevravím len o sympatických fantasy obálkach pri oboch častiach, ale hlavne viazanie a celková sadzba, papier...viem, že to veľmi nemá s autorkou a dejom čo robiť, ale zachovalo to vo mne vysoko príjemný pocit a nutkanie podeliť sa s ním :) Takto by mohla vyzerať každá kniha, každá si to zaslúži.

linda_pauer
11.12.2019 4 z 5

Řekla bych, že to bylo krvavější, než první díl, což mi vůbec nevadilo. Každopádně druhá kniha se mi líbila stejně jako první.

ilgir
25.01.2019 2 z 5

Někdo tomu říká oddechovka, já bych spíš použil slovo škvár. Drápy a tesáky, erotika... a dialogy jak mezi studenty na střední.

Jandýs
03.11.2018 4 z 5

Příběh se mi líbí, je to nenáročné, čtivé, skvělá oddechovka.

deedulka
25.10.2018 4 z 5

Oba bratry jsem si oblíbila a nakonec i Aragen byla zajímavá záporná postava. Liadel mi docela lezla na nervy, taková planá postava celkem o ničem, která se moc neprojevovala. Jinak se to rychle četlo a na českou autorku fantasy mne celá série příjemně překvapila. Jen by to nemusel být takový krvák. :)

Gematria
06.07.2018 5 z 5

Oproti prvnímu dílu přibude démonů, přibude akce a spolu s ní i násilí. Souhrnem - krásná dvoudílná série, pro fandy vlkodlaků dobré počteníčko

any333
04.06.2017 5 z 5

Tak tahle kniha mě zaujala snad ještě víc než první díl, pokud je to vůbec možné. Myslím, že to částečně je i kvůli Geratovi, kterého jsem si absolutně zamilovala. Nevím, jak to dělám, ale většinou místo hlavními hrdinovi fandím jeho zlému nevlastnímu bratrovi. Proto jsem velmi ráda, že se objevili stříbrní jeleni.
Neran mi jako v předchozím díle nevadil, zato Drel překvapila. A co se týče Liadel, stále ji nemám vůbec ráda. Prostě mi není sympatická. Ale zase si nahnala pár bodů, když Geratovi pomohla.
Co se týče průběhu děje, snad v každé kapitole tekla krev a to u autorky oceňuji, že jí nevadí zajít ani do nechutných detailů.
Na konci mě hlavně závěrečný moment před epilogem, velmi překvapil. Avšak zásadní bitva s démony mi přišla taková krátká, i když vlastně po ní přišlo ještě rozuzlení sporů s Aragen, takže mi to ani tak nevadilo.
Autorčin styl psaní mi zase hezky ubíhal, takže jsem rozhodnutá si od ní ještě něco přečíst. Konkrétně Poselství jednorožců. I když, počítám, že se dřív dostanu k Volání sirény.

Elsa14
12.02.2017 5 z 5

Opět celkem brutální kniha. Liadel jsem ze začátku neměla moc ráda, ale nakonec jsem si ji velmi oblíbila. Ale musím se přiznat, že mám radši jednorožce, než vlkodlaky. Ale i tak se mi příběh líbil.

dia.riedl
05.01.2017 5 z 5

Vážení, dovolím si zveřejnit svůj osobní rekord, tuto knihu jsem přečetla za dnešní odpoledne a večer, dohromady asi za 6 hodin :) Je to krásná kniha s úžasným příběhem. Do Nerana jsem naprosto zamilovaná. Dokonce i slza ukápla nehledě na šťastný konec.
Myslím, že v nejbližší době zajdu do knihkupectví a oba díly si přidám do mé knihovny :)

Jass
07.09.2016 3 z 5

Řekla bych, že podle mě se jedná o jakousi syrovější a krvavější verzi Jednorožců. Nevím, jestli to hodnotit jako klad, nebo zápor. Protože se mi to líbilo víc než Jednorožci, ale zase to bylo poněkud šablonovité. Vtipné mi přišlo, jak naprosto každý sleduje nějaké vlastní zájmy, takže i když se zdá, že někdo s někým spolupracuje, vede to většinou jen k podrazu.
SPOILER
Překvapil mě ten relativně šťastný konec. Po tom, jak skončily Jednorožci jsem čekala, že tahle jejich "dark verze" bude ještě horší...
KONEC SPOILERU
Myslím, že tahle kniha patří k těm vydařenějším od této autorky, ale rozhodně se nejedná o nějaký literární skvost, který bych chtěla číst pořád dokola.

JulietRocks
22.08.2016 2 z 5

Jak moc jsem z první knížky byla nadšená, tak moc jsem z druhé knížky zklamaná. Co se mi v první knize líbilo, mě v druhé štvalo - kladné postavy jsou vlastně záporné, hrajou si s lidskými životy jako s něčím naprosto bezcenným a nedůležitým. Přijde mi, že se pohádka změnila na dark fantasy a to, upřímně, není to, proč a s čím si knížky M. Burdové kupuji. Za mě tedy rating klesl o celé 3 *. A je mi to vážně líto.

Sabii14
22.11.2015 5 z 5

Knížka mě vůbec nezklamala. Bavila mě od začátku do konce.
Bylo to velmi napínavé a velmi dobře napsané. Všechno to zkončilo dobře a ulevilo se mi že Gerett nezklamal :-)
Nic nemůžu vičíst bylo to perfektní čtení!

markulka
30.10.2015 5 z 5

Perfektní kniha! Bavila mne hned od začátku. Míša má velmi originální a zajímavý styl psaní, s jakým jsem se doposud nesetkala. Neran je velmi sympatický, moc se mi líbilo, jak ho autorka stvořila! Jak už zde někdo psal, souhlasím, že by knížka klidně mohla pokračovat příběhem Wenira a Aithy... Neváhala bych knížku si přečíst znovu, protože mne prostě dostala! Určitě doporučuji!!!! :-)

elfinkaa97
09.04.2015 4 z 5

Miluju knihy od Míši,četla jsem všechny hned několikrát a přestože mám v srdci nejvíce Křišťály moci, Syn pekel mě zase totálně dostal :3 akorát škoda, že Míša nedodělala příběh Wenira a Aithy :/

marushrn
16.02.2015 5 z 5

pěkné

Kocicka004
08.12.2014 5 z 5

Krása nemám slov. Opět mě ale vytočili špatné komentáře. Jistě každému se líbí něco jiného ale knihy které se mi zrovna nelíbí určitě nikde nekrtizuji až budu mít přečteno přes 500 knih a stanu se sama autorkou pak klidně knihy na veřejnosti kritizovat budu ale takhle ne. Kniha nádherná jako vždy.

Štítky knihy

elfové láska magie vlkodlaci česká fantasy

Autorovy další knížky

Michaela Burdová
česká, 1989
2013  80%Vlčí krev
2010  86%Zrada temného elfa
2008  82%Strážci dobra
2014  76%Prokletí
2013  82%V moci démonů

Kniha V moci démonů je v

Přečtených409x
Čtenářské výzvě18x
Doporučených34x
Knihotéce139x
Chystám se číst63x
Chci si koupit28x
dalších seznamech4x