Zadání : jsi mrtvý
kniha od: Nicholas Adams (p) & Nicholas Adams (p)
KoupitKoupit eknihu
Lisa je vzrušena, když se její přítel Skip stane vůdčí osobností debatního kroužku. Skip však brzy poté za podivných okolností umírá. Ostatní členové se Lise snaží namluvit, že šlo pouze o tragickou nehodu. Druhá nehoda, stejně tajemná a strašná, ji přesvědčí, že někdo z debatního kroužku dělá víc, než říká. Teď musí ona sama bojovat o svůj život!...celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/22336/zadani-jsi-mrtvy-yLi-22336.jpg 3.554Série | Stopy hrůzy - Superhoror 3. |
Žánr | Literatura světová, Horory |
Vydáno | 1993, Studio dobré nálady - nakladatelství Kredit |
Orig. název | Resolved : you´re dead, 1990 |
více informací... |
Komentáře (6)
Kniha Zadání : jsi mrtvý

Další prima díl přečtený opravdu za jediný den. Mám ráda horůrky, kde vystupuje školní mládež a její postupná likvidace. Má to dobrou atmosféru, není co vytknout. A o tom tyhle horory vlastně jsou.

Tak toto byl dobrý díl. Ten jsem si užil. Napínavý do posledního konce. Rychle přečteno, tak jak si to od těchto typu knížek přeji. Začne, zaujme, napne, drží a baví až do konce :) A šup do ruky další díl z této edice :)

Stopy hrůzy jak mají být. Téměř do konce nevíte, kdo je vrah a tak je to správné. Povedený díl od N. Adamse.
Autoři knihy