Spy x Family 6

Spy x Family 6 https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503587/bmid_spy-x-family-6-OhR-503587.jpg 4 76 5

Spy x Family série

< 6. díl >

Je v lásce a válce vše povoleno? Soumrak a Stmívání se účastní ilegálního tenisového zápasu, aby získali tajné dokumenty. Dokáže ale během něj Stmívání skrýt své city? A nepřipraví tak Yor o Loida? Souboj o srdce špiona bez citů začíná!

Přidat komentář

Dragell
01.06.2023 3 z 5

Pokračování série Spy x Family nás tentokrát zavede na tenisový turnaj, který je další tajnou misí Soumraka. Na ni bere jako parťačku Stmívání, která má ale své vlastní úmysly, co se Soumraka týče.

Díl celkově hýří akcí a napětím, ačkoliv v trochu jiném stylu než plížení se budovami a přestřelkami. Zásadní část svazku zabírá právě turnaj a jelikož jej nešlo dále natahovat, odběhneme se podívat také na nakupování a na akademii. Působí to na mě tentokrát spíše jako výplňová část, kdy nejdůležitější kapitola z celého příběhu by se dala vecpat do dalšího dílu.

Atlantis
22.03.2023 4 z 5

Uf, tak jo, oddechl jsem si. Předchozí díl mně hodně nesedl a já se bál, jestli jde Spy X Family do kytek. Naštěstí to vypadá, že ne. Ano, celý tenisový turnaj je naprostá blbost, která hodně vyplňuje prostor, který by mohl být věnovaný něčemu důležitějšímu, ale zase to posune trochu jinam naše hlavní postavy, tak proč ne. Hvězdu dolů za kapitolu s nakupováním.


Áňa 998
10.12.2022 4 z 5

Oproti normálu trošku slabší, ale přisuzuji to tomu, že většinu dílu zabral tenisový zápas, kde jsou hlavními hvězdami Soumrak a Stmívaní. Byla to ale sranda, kresba je krásná, takže se i tak těším na sedmý díl :-)

Alma-Nacida
04.12.2022 3 z 5

Zatím nejslabší díl, i když chápu, že si autor dělá srandu nejen že špionů, ale i z tenisu, módy a zamilovaných seriálů, tak právě mě tyto tři věci otravují a nechci o nich číst vůbec nic, a tím to teda asi bude, že se mi to moc nelíbilo. Uf, to byla ale dlouhá věta. Jsem z ní utahaná jako Anya z nakupování. ;)

orangerose
03.11.2022 5 z 5

Pěkně napínavý díl, občas vtipný, nakupování Anyou s její kamarádkou bylo vtipné, celá knížka mně bavila :)

Už se těším na další díl této série