Rozvrácená země

Rozvrácená země https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356997/bmid_rozvracena-zeme-cSb-356997.jpg 4 48 4

Druhý díl oblíbené fantasy série Spirit Animals - Soumrak strážců. V hlubinách Erdasu se probudilo zkažené a prastaré zlo. Má obrovskou moc a pouhým střípkem své síly může zničit mnohé. V ohrožení jsou dokonce i posvátná pouta mezi lidmi a zvířaty, která udržují Erdas v rovnováze. Conor, Abeke, Mej-lin a Rolan se společně se svými spirituálními zvířaty vydávají na zoufalou cestu. Zavede je hluboko pod povrch země a budou ji provázet veliké ztráty. V boji proti temnotě přijdou o své přátele a spojence, ale pokud budou chtít zlo porazit, nezbývá jim než vytrvat. Kdyby tušili, že nepřítel má před nimi náskok a nepozorovaně je obklíčil…... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Broken Ground , 2015


více info...

Přidat komentář

TaLu
09.08.2021 5 z 5

(SPOILER) Minulá série mě chytla trochu více, ale myslím, že se to ještě změní a budou srovnatelné. Více se vysvětluje dění i prostředí, ale to neznamená, že by ubývalo dobrodružství. Na povrchu země se Rolan a Abeke snaží zabránit Zerífovi v zotročení dalších Velkých strážců. V podzemí Mej-lin, Conor a Takoda postupují stále blíž k čirému zlu - Žerfovi. Různí autoři obdivuhodně drží vysokou laťku i souvislosti. Obálky jsou nádherné. Trochu mě udivuje nízký počet čtenářů. Já rozhodně doporučuji. V podzemí bych nevydržela, a to tam narazí mimo jiné na pavouky !

vojta888
16.02.2021 3 z 5

docela dobrý díl


Viki0
04.07.2018 3 z 5

Tento díl jsem četla poměrně dlouho na to, jak je krátký. Začátek se rozjížděl pomalu. Nemohu říct, že by mě to bavilo, ale trošku té akce, která mě zajímala, se přidalo až na pár posledních stránkách. Zdá se mi, že každým dalším dílem postupně klesá kvalita a je to stále nudnější a nudnější. Když už mám tu sérii rozečtenou, tak ji dočtu, přece jen mě zajímá, jak to všechno dopadne... Každopádně mě to většinu času nebavilo a ke čtení jsem se musela nutit.

Aki12
03.02.2018 3 z 5

Druhý díl této nové a už pro mě boží série, byl opravdu o hodně lepší než ten minulý.
Nechybělo napětí, kterým tato kniha přetékala, ale i beznaděj. Ta, nás stísňovala každou novou kapitolou. Také příběh se více posunul a už je tedy zřejmé, co můžeme příště očekávat.
Knihu jsem si parádně užil a myslím, že další díly budou jen a jen lepší!