Denis

Denis https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468150/bmid_denis-VJj-468150.jpg 5 26 7

Občas musíme opustiť všetkých, aby sme našli seba samého. Nič by neprekvapilo Denisových súrodencov viac, ako jeho vyhlásenie, že sa musí ženiť. Nikto z nich totiž ani netušil, že sa s niekým stretáva. Plán, ktorý im predostrie, ich ale doslova šokuje. Napriek tomu, že sú Sebastian, Tina aj Lilly proti, rozhodne sa Denis vsadiť všetko na jednu kartu. Je totiž presvedčený, že jeho zámer musí vyjsť. Po krátkom čase však zistí, že niektoré životné rozhodnutia sú ťažšie ako predpokladal, a je iba na ňom, ako sa s dôsledkami svojho konania vysporiada.... celý text

Romány Pro ženy Literatura slovenská
Vydáno: , Meridiano-press
Originální název:

Denis , 2021


více info...

Přidat komentář

lucisa.n
04.03.2024 4 z 5

Život ve Žlutém domě nadále pokračuje, dokonce začínají sourozenci s úpravami a zvelebováním. Pomyslné vidle jim do toho ale neustále hází Denis, ten nejdivočejší z nich, taková černá ovce rodiny. Přichází s dalším ze svých “skvělých nápadů. Aby získal rychle a snadno peníze, přihlásil se do známé televizní reality show. Jak reagují jeho klidnější sourozenci, to si asi dokážete představit..

Další díl z povedené rodinné série slovenské autorky. Oba předchozí jsem hodnotila plným počtem hvězd, takže jsem si tento další rozhodně nemohla nechat ujít. Ze začátku jsem byla nadšená, když se zde zmiňuje jedna ze shows, kterou ráda sleduji. Ale trochu mi přišlo, že vlastně byla upozaděná, stejně jako celý Denisův příběh. Tady mi opravdu přišlo, že sledujeme všechny stejnou měrou, přitom bych klidně více z grázlíka Denise fakt ocenila. Chvíli mi trvalo, než jsem se plně začetla a pak už jsem byla vlastně skoro na konci. Tento díl je fakt útlý - necelých 190 stran. Nicméně v příběhu navážete tam, kde jste u Lily skončili, dozvídáte se, co bylo dál. To se mi líbí. Stejně tak úplně uvěřitelný a běžný styl života hlavních hrdinů. Konec tentokrat skončil dost napínavě, takže jsem zvědavá, co autorka vymyslí dál. I když tohle považuji za zatím nejslabší díl, není se čeho bát, pořád je velmi dobrý.

Holubka
23.02.2024 3 z 5

Bohužel musím říct, že za mě nejslabší díl série. Denis mě prostě svým chováním v předešlých dílech dost odradil. Sice je v tomto díle už moudřejší a vidíme tady jak dospěje, ale nějak mi to nesedlo.
Opět tu máme i osudy ostatních sourozenců. Lilly a Mattea je mi líto a doufám, že už to i nich bude dobrý. Zase se vrátil do hry Sebastian a jsem jen zvědavá jak to s ním v dalším díle dopadne.


knihomolka_eli
06.03.2022 4 z 5

Tretia časť sa sústreďuje najmä na Denisa, ktorý sa potrebuje dostať z problémov, do ktorých je až po uši namočený. Aby získal peniaze, prihlási sa do reality show, v ktorej si má nájsť ženu a oženiť sa. Keď pôjde do tuhého, uvedomí si, že k žiadnej necíti to, v čo dúfal, ale tie peniaze naozaj zúfalo potrebuje. Ako sa nakoniec rozhodne? Vyberie si nevestu?
A ako pokračujú životy jeho súrodencov?
Ema sa chce rozprávať so Sebastianom, ten je ale neústupčivý a radšej sa jej vyhýba.
Lilly s Mateom zažijú smutné chvíle a je len na nich, či ich ustoja a budú si oporou.
A život Tiny a Adama sa vracia do starých dobrých koľají.
Tieto knižky sú príjemným oddychovým čítaním a ja hneď pokračujem ďalšou. Som zvedavá, ako sa uzavrú príbehy týchto 4 súrodencov.

januska82
07.08.2021 5 z 5

Za tento týždeň som prečítala celú, zatiaľ, sériu Súkromné problémy. Veľmi pekne napísané knihy. Keby sa dalo a nemuselo sa od kníh odtrhnúť, človek by pri nich presedel celý čas, kým ich neprečíta. Škoda len ze ešte nie je štvrtý diel na svete..... Uz sa len vyzbrojiť trpezlivosťou a počkať na posledný diel série Hana Repová je proste spisovateľka

nachtigalka
24.07.2021 5 z 5

super, zaujímavé, pekne napísané, odporúčam a teším sa už na Sebastiana.

Jurajovamaka
04.06.2021 5 z 5

Zaujímavý príbeh o Denisovi, ktorý si narobil problémy a najrýchlejší spôsob získania peňazí na splatenie svojich dlhov videl v prihlásení sa do TV show v ktorej si musí nájsť ženu a oženiť sa...nakoľko sa Denis nerád viazal, bola to pre NEHO veľkááá výzva...
Ale VIAC už neprezradím...začítajte sa...
ODPORÚČAM
Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡

Majka1979
15.05.2021 5 z 5

Keď po prečítaní Denisa porovnám tieto tri knihy, tak práve táto tretia mi príde najsilnejšia.
Stane sa tu toho veľmi veľa...
Denisove existenčné problémy, Lilline tehotenstvo a nakoniec boj Tony s Adamom o ich spoločný život. V úzadí sa síce drží Basti, ale na toho ešte príde v poslednej knihe.
Určité môžem priznať, že mi miestami bolo do plaču, niekedy som sa smiala, inokedy krútila hlavou. A takéto niečo má byť v každej knihe - príbeh, ktorý čitateľa chytí za srdce. A tento príbeh to určite dokázal :)

Autorovy další knížky

Hana Repová
slovenská, 1953
2019  77%Bůh pláče potichu
2020  87%Tina
2019  80%Bůh pláče potichu 2
2020  91%Lilly
2021  92%Denis

Kniha Denis je v

Přečtených43x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených5x
Knihotéce106x
Chystám se číst24x
Chci si koupit9x
dalších seznamech2x