Slunce života

Slunce života https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/536303/bmid_slunce-zivota-66192be6d8378.jpg 5 9 9

Hlavní hrdinky hledají svého zachránce, který je má uzdravit. Bohužel zachránce, jak to tak v běžném životě chodí, ne a ne se dostavit. Hrdinky ztrácejí naději a ocitají se na dně svých životů. Jsou nucené postavit se tváří v tvář svým traumatům. I když se navzájem znají celá léta, až nyní se doopravdy poznávají a objevují sílu skutečného přátelství. Samotné přátelství jim ale k uzdravení nestačí. Uvědomí si tyto mladé ženy, že jediným zachráncem v jejich životech mohou být pouze ony samotné?... celý text

Přidat komentář

cornetka
12.05.2024 5 z 5

Kniha je to útlá, zajímavá a s těžkým tématem. Některým situacím bych dala více prostoru a potřebovala bych více informací - občas děj proběhl nějak rychle nebo byl jen lehce zmíněn a najednou jsme byli jinde. Přesto je ale kniha čtivá. Je v ní krásně vidět, jak rodina ne/dokáže podpořit své blízké během nemoci (jak bylo vidět, najdou se i ti, kteří ostatním spíš ubližují než pomáhají) a jak to nás může působit. A také jak je snadné se nechat nemocí ovlivnit a někdy naopak stačí málo a doslova nás to nakopne žít dál.

Pokud tedy hledáte trochu jiný příběh, zkuste tuhle knihu. Možná vás donutí zapřemýšlet o svém životě a o tom, že si vlastně nemáte na co stěžovat, protože jiní lidé (a možná i ve vašem okolí) prožívají něco mnohem horšího.

denisa7430
22.04.2024 5 z 5

Poselství románu tkví v nalezení slunce, které dokáže prozářit naše každodenní bytí, jenž často není zalité malebnou krásou, dobrou náladou a šťastnými momenty, ale trýznivou vnitřní bolestí, kterou se v tom horším případě užíráme sami, samotincí, bez cizí pomoci.


gargamelka
20.04.2024 5 z 5

Knížka, která přináší nelehká a těžká témata.

Autorovy knížky

2024  96%Slunce života