Sladké pokušenie

Sladké pokušenie https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/192109/bmid_sladke-pokusenie-mXT-192109.jpg 4 61 6

Bedwynovi série

< 6. díl >

Je mladá, krásna, urodzená - súcejšiu adeptku na vydaj si ťažko možno predstaviť. Len čo gróf Rosthorn prvý raz uvidí osemnásťročnú lady Morgan Bedwynovú, vie, že našiel dokonalý nástroj pomsty jej bratovi vojvodovi Bewcastlovi, ktorý mu kedysi ublížil. Skúsený zvodca a lámač ženských sŕdc však vonkoncom nesníva o manželstve. Rovnako o ňom nesníva ani vášnivá a nezávislá Morgan - až kým dôvernosti jednej noci neprerastú do škandálu, ktorý by mohol urobiť grófovu odplatu ešte sladšou.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

Slightly Tempied , 2003


více info...

Přidat komentář

Ála1968
30.04.2023 5 z 5

No to byla taková nádhera, nasmála jsem se a i slzy ukáply. Myslím , že tato série bude patřit k mým oblíbeným.

NathalieVerdun
13.01.2019 5 z 5

Najprv som sa trochu bála, či hrdinka nebude len ďalšia hlúpa naivná mladá hus, ale lady Morgan Bedwynová mi ukázala, že je múdra, odvážna a obetavá. A Gervase Ashford, gróf Rosthorn si ma úplne získal - perfektná postava, na ktorú nedokážem zabudnúť - nonšalantný zvodca a chladný pozorovateľ, no dušou pritom tak citlivý a chápavý.


TaLu
18.04.2017 5 z 5

Každý z rodiny se svým osobním příběhem. Pro mne rozhodně plus, když mohu sledovat osudy nové i zmínku o těch hrdinech, se kterými jsem se již seznámila. Kniha mne udivila zápletkou - jak jiné je naše chování, když se nám hroutí skrze osobní tragédii náš dosavadní život.
Kdo by přitom sledoval, zda se stane předmětem klepů pro porušení etikety ?!
V tom mi byla Morgan velmi blízká a také jsem si ji oblíbila skrze to, že vlivem výchovy a charakteru i přes své mládí, dokázala rozlišit, co je důležité - že pomsta, zášť a neodpuštění v konečném důsledku nejvíce poškozují nositele. Proto jsem celou knihu fandila Gervasovi, aby své vnitřní bitvy vybojoval co nejlépe. Hned po dočtení poslední strany jsem si znovu přečetla konec knihy Trochu hříšní, kterou jsem již měla přečtenou. A nemělo to chybu. Doporučuji celou sérii.

RADIN
02.04.2017 3 z 5

Začiatok príbehu ma zaujal,bol som hlavne zvedavý na dôvod,prečo si marianna nechcela vziať Bewcastla a ani Rosthorna,ale Morgan mala intímnosti ešte pred svadbou,no neviem akosi sa mi to nechce ani veriť,taká slušne vychovaná lady...

zp87
04.12.2015 4 z 5

Hrabě Rosthorn je opět tím hrdinou nad kterým většině čtenářek srdce zaplesá. Včetně mě. Jen kvůli jeho postavě jsem dala příběhu 4 hvězdičky.
Samotný děj mě mírně zklamal - až moc záležitostí kolem války, nekonečné hledání hrdinčina bratra Alleyna - chybělo mi více romantiky, více TĚCH DVOU spolu... A rozhodně mi chybělo více Morgan. Té Morgan, jaká je popisována v dalších (předešlých) románech Mary Balogh. Morgan mě moc nebavila, ale vyvažoval to Gervase. A Wulfrik - i když ten se mohl objevovat více :)
Nebýt hlavní mužské postavy, rozmýšlela bych se, jestli vůbec dát ty tři hvězdy-

Ms.Iris
23.01.2014 4 z 5

Záleží od uhla pohľadu... na jednej strane je to pekná kniha, na druhej strane si poviete, že ste čítali aj oveľa lepšie.