Škola pečení moučníků

od:


KoupitKoupit eknihu

Domácí šťavnaté ovocné koláče, nadýchané buchty, křehké záviny… skvělé chuti a vůni, která se line z trouby při pečení, se nic nevyrovná. A pokud se chystáte upéct svůj první moučník či se chcete v pečení dobrot z těsta zdokonalit, je tato kniha váš ideální společník. Její úvod je věnován zejména začátečníkům, kteří se dozví potřebné informace o nezbytných pomůckách, jednotlivých surovinách a základních druzích těst. Hlavní část knihy tvoří vyzkoušené a léty prověřené návody na přípravu tradičních českých moučníků, nechybí i některé zahraniční a nové originální předpisy, které plně odpovídají současným moderním trendům. Všechny recepty jsou uspořádány podle principu „krok za krokem“, takže každý úkon je přesně a srozumitelně popsán. V knize se dozvíte i nejrůznější rady a tipy, které vám usnadní práci a přispějí k vašemu úspěchu....celý text

https://www.databazeknih.cz/images_books/30_/30427/skola-peceni-moucniku-30427.jpg 51
Žánr:
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno:, Vyšehrad
více informací...
Nahrávám...

Komentáře (1)

alnahu
16.03.2012

Výborná kniha pro začátečníky i zkušenější kuchařky-s postupem-jak upéci výborné moučníky.Paní Jarmila je opravdová odbornice,jak na to.

TIP: Máte rádi Databázi knih? Podpořte ji v Křištálové lupě (Zájmové weby) - hlasujte zde.

Štítky

kuchařky kuchařské recepty moučníky pečení

Autor a jeho další knihy

Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková
česká, 1959

všechny knihy autora

Uživatelé mají knihu

v Knihotéce2x