Odvážna dáma

Odvážna dáma https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/451691/bmid_odvazna-dama-eSt-451691.jpg 4 15 4

Sídlo Haven Manor série

< 2. díl >

Daphne Blakemoorová si posledných dvanásť rokov spokojne nažívala v ústraní vo svojom vlastnom svete. Mala všetko, čo potrebovala – svojich blízkych, ktorých nadovšetko milovala, skutočný domov a čas, keď sa mohla oddávať snívaniu s otvorenými očami. Jedného dňa však panstvo, kde pracuje ako gazdiná, zdedí nový markíz. Ten je nepopierateľne spojený s jej minulosťou a všetko, čo má, je odrazu v ohrození. William, markíz z Chemsfordu, má v živote jediný cieľ: byť pravým opakom svojho otca. Predstava nového života v upokojujúcom tichu a ústraní malebného vidieka sa mu javí ako skvelý nápad... až kým mu jeho nová gazdiná neobráti život hore nohami.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , i527.net
Originální název:

A Return of Devotion , 2019


více info...

Přidat komentář

LilluLong
10.10.2022 4 z 5

Pekny príbeh a predsa u mna nemá plny počet hviezdičiek, asi mi vadí štýl písania, za mna 4*

pip11
09.10.2020 5 z 5

Báječné pokračování, tentokrát se příběh týká Daphne a nově příchozího majitele sídla, se kterými se zasmějete i ponoříte do emocí. Tichá a plachá žena, která zde našla před lety útočiště, je vytržena ze svého klidu a musí se přizpůsobit těmto okolnostem. Ovšem musí za každou cenu zachovat velké tajemství. Vše je ohroženo a panika v ní narůstá… Je to plynulé pokračování a bez prvního dílu by to bylo jako začít uprostřed knihy. Bylo to moc krásné a velmi se těším na pokračování příběhu o Jess ve třetím díle.


Marylaa
26.09.2020 5 z 5

Dobře, že je to druhý díl a že už jsem od autorky něco četla, jinak bych se hned na první straně nechala odradit podivným popisem mrkání. Přišla bych tak o nesmírně zábavnou knihu, sice asi i dost nevěrohodnou (tím myslím celou tu situaci, kterou pro hrdiny autorka vymyslela), a s předvídatelným koncem, ale četlo se to skvělé. A jako bonus tam byly i nějaké hluboké myšlenky o odpuštění.
A taky jsem se dozvěděla odpověď na otázku, která mi vrtala hlavou u minulé knihy, jestli neznám Jess z jiné autorčiny série. Snad se v dalším díle o ní dozvím víc.

modranka
20.09.2020 4 z 5

Odporúčam najskôr prečítať prvú časť série. Ak ju neprečítate nebudete mať taký literárny zážitok aký zamýšľala autorka. Charakteristika postáv a základ celého príbehu je prave v prvej časti.