Seznam přání

Seznam přání https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502278/bmid_seznam-prani-SZu-502278.jpeg 3 27 9

Co má společného tajný seznam vánočních přání, autoopravna v letovisku na pobřeží Kalifornie, hotel v Las Vegas či mechanické zázraky na přelomu 19. a 20. století alternativní historie? Vždy je to setkání muže a ženy, a to setkání často překvapivé, jiskřivé a osudové, ale také romantické a vášnivé

Přidat komentář

AliceTief
19.01.2023 3 z 5

No povídky sice krátké, vzhledem k autorce bylo asi jasné kolem čeho se bude děj psát, ale za mě tahle autorka má navíc. Nejvíce se mi líbila druhá povídka, ale že bych tohle musela mít od autorky často se říct nedá.

janina66
19.01.2023 3 z 5

První dvě delší povídky celkem ok. Třetí byla horší a ta poslední hrozná. Ve všech šlo pouze o sex zaobalený malým dějem.


Nuttelka
28.11.2022 4 z 5

Má oblíbenkyně a srdcovka Sylvia Day .. po jejích knihách sahám automaticky, ani nečtu anotace, jelikož vím, do čeho jdu a co můžu očekávat. Povídky jsou krátké, smyslné a žhavé... A co, že jsou takové jednoduché, svůj účel plní a je to příjemné čtení na jeden večer, Sylvia tohle umí :-)

havrmoni
02.11.2022 3 z 5

Je to erotika s náznakem příběhu což mě u třech epizod dost vadilo. Ten první byl jak sladký epilog v příběhu z právnickéhi prostředí. Druhý byl něco jako poslední třetina příběhu o velké lásce co pokračuje po letech. No a ten třetí potencionální příběh by mě vzhledem k minulosti hl.hrdiny bavil asi nejvíc, ale bohužel jsem dostala zase pouze sladký epilog. Jo a spoustu sexu. K té čtvrté blbině se snad ani netřeba vyjadřovat, to bylo fakt trochu mimo. Jako vibrující protéza, to fakt nee.

pavlikova9332
01.11.2022 1 z 5

Tohle se nepovedlo. Prvni povídka budiž ale zbytek nudný. Poslední povídka úplně o ničem

Andrejka91
29.10.2022 2 z 5

Tak tohle mi vůbec nesedlo.
Čtyři kraťoučké povídky, které neměly děj, ale za to tam byla spousta erotických scén ale jinak nic. Nestihli ste se ani zorientovat, ani ty postavy nějak aspoň trochu poznat a byl povídky konec.
Za mě škoda peněz a času.

renulka16
09.10.2022 1 z 5

"Povídky od bestsellerové autorky mají zkrátka všechny atributy, které čtenáře pobaví."

Tato část anotace mě pobavila, nikoliv však samotná kniha.

Když jsem včera knihu přečetla, naštěstí to netrvalo déle než cca hodinku, říkala jsem si, sakra co to bylo? Jak mám napsat o tomhle recenzi, abych neodradila čtenáře, kterým se to může líbit? Přiznávám, že stále nevím jak to podat a doufám, že to bude podané nějak rozumně.

Kniha je úzká a obsahuje 4 krátké povídky.

"Co má společného tajný seznam vánočních přání, autoopravna v letovisku na pobřeží Kalifornie, hotel v Las Vegas či mechanické zázraky na přelomu 19. a 20. století alternativní historie? Vždy je to setkání muže a ženy, a to setkání často překvapivé, jiskřivé a osudové, ale také romantické a vášnivé."

Po přečtení této anotace jsem si říkala, tyjoo to bude super čtení, romantika a vášeň, to mám ráda. Jenže jakmile jsem začala číst, říkala jsem si, sakra co to je? Tohle je psané porno nebo jako co?

Abyste to pochopili. Všechny povídky mají společné sex, sex a ještě naposledy sex. Sprosťarny. Ne žádná romantika a vášeň v tom není. Je to prostě jen touha po sexu a to, jak ženský slyší jen na to, že ji to chlap pořádně udělá. Strašně se v tu chvíli do sebe zamilují a je to láska na celý život.

Ne pardon, ale tohle prostě nemělo žádný děj. Prostě mi to přišlo jak typická scéna z nějakého porna. Miluji erotické knihy v kterých je plno sexuálních scén, ale musí tam být pořádný příběh, jiskření atd.
Tohle to bohužel nesplňovalo.

Každá kniha má své čtenáře a já věřím, že se to může někomu líbit, ale já to nejsem.

Dela90
29.09.2022 3 z 5

(SPOILER) Tajný seznam přání, autoopravna, hotel v Las Vegas nebo alternativní historie. To jsou 4 povídky, které napsala autorka, aby ve Vás probudila vášeň.

Seznam přání - kolega z práce, který je tajně zamilovaný do své kolegyně, najde její tajný seznam vánočních přání a začne jí ho vehementně plnit. Je v tom hodně vášně a sexu. Tady jsem se celkem bavila, muž, který vám jen v zástěře uvaří večeři a mnoho dalších přání.
Radost až na kost - za tu musím autorku pochválit. Miguel se vrací do města, protože nemůže zapomenout na svou první lásku, sice ho odkopla, ale nemůže se přesto přenést. Jakmile ho Faith uvidí, v momentě popustí své zábrany a začne si ním naplno užívat. Jenže všechno má jeden háček. Pěkná milá povídka, která měla hlavu a patu a nebyl to jen výkřik do tmy.
Co se stalo ve Vegas - znáte to, co se stalo ve Vegas tam taky zůstane. Takže je to jasné, chlap a žena, se kterou spí jen ve Vegas, ona chce víc a on nikoliv. No, prostě povídka napsaná snad na koleni v autobuse, nevím. Naprosto zbytečné čtení.
Nepoddajný kov - bože, tohle už nikdy! Chvílemi jsem si připadala jako v Rudé galerii. Chlap s mechanickou rukou na přelomu 19. a 20. století, plný vášně. Ne, fakt ne!

Podtrženo sečteno, knihu jsem brala do ruky jako oddechové čtení a opravdu to na víc nemá. Ale pokud hledáte něco u čeho vypnete mozek s pořádnou dávkou erotiky, tak tohle je ideální.

Domieeele
26.09.2022 1 z 5

Větší blbost jsem už dlouho nečetla, ale i moje blbost, že jsem si blíže nepřečetla o čem to asi bude. Ve 3 povídkách z 4 je ten stejný "problém", proč nemohou být spolu. Ve čtvrté povídce mi dlouho trvalo než jsem se napojila na období ve kterém se příběh odehrává. Byla jsem neuvěřitelně zmatená.
Pokud ale chcete jen číst něco kde bude sex, sex a sex, tak směle do toho.