Skandální

Skandální https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82965/bmid_skandalni-r8w-82965.jpg 4 77 77

Sestry Banningovy série

1. díl >

Když se lady Gabriella Banningová dozví, že její nevlastní bratr Marcus zahynul na cejlonských čajových plantážích, ocitá se v nezáviděníhodné situaci: ona i její mladší sestry brzy zůstanou zcela bez prostředků. Rodinné bohatství totiž připadne nejbližšímu mužskému dědici, v tomto případě vzdálenému bratranci, zatímco sestry Banningovy nedostanou jediné penny. Nechce-li, aby i se sestrami skončila jako chudá příbuzná, musí jednat rychle. Rozhodne se předstírat alespoň na čas, že je Marcus dosud naživu, aby její sestra Claire nezmeškala plesovou sezónu a mohla si najít zámožného ženicha. Po příjezdu do londýnského domu však Gábi s údivem zjistí, že se v něm zabydlel pohledný gentleman, který tvrdí, že je její bratr. Kdo je ten tajemný cizinec a proč se vydává za Marcuse? V každém případě se jedná o nebezpečného protivníka, jak se Gábi přesvědčí na vlastní kůži. Pokud však chce svůj plán dovést do konce, nezbývá jí nic jiného než se s jeho nevítanou přítomností smířit. Už to samo o sobě je velmi zapeklitá situace, ale věci se mají zamotat ještě víc: mezi Gábi a Marcusem začne klíčit něžný cit a londýnská smetánka si brzy povídá jen o tom, jak nevhodně se k sobě „sourozenci“ chovají. Podle všeho se do sebe zamilovali! Vskutku skandální!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

Scandalous , 2009


více info...

Přidat komentář

Bosorečka28
dnes 5 z 5

Podľa predošlých komentárov, som sa pomaly bála knihu aj otvoriť. Ale neľutujem, mne osobne sa celkom páčila. :)

Dádulka67
25.11.2021 1 z 5

S občasným přeskakováním se to dalo dočíst, ale že bych si knihu chtěla přečíst někdy ještě jednou? Obávám se, že raději ne.


RADIN
10.10.2021 3 z 5

Pekné to bolo,páčilo sa mi to.Len by som chcel vedieť,či toľko peňazí zarobil u armády :-)

LilianaFalcon
03.09.2017 3 z 5

Dala bych i ctyri hvezdicky, ale to by si to museli hlavni hrdinove vyrikat o neco driv a delsi cast by musela byt venovana tomu, jak se to vsechno vyresi.
Prijde mi, ze autorka zbytecne protahovala otravne hastereni a naopak nas ochudila o mozny napinavy zaver.
Proste skoda. Ale dve hvezdicky dat nemuzu, protoze v ramci zanru to az takova bida nebyla.

Adelin239
07.08.2017 5 z 5

Zajímavý námět, mně osobně se kniha moc líbila. Četla se sama od začátku do konce.

havrmoni
12.02.2017 2 z 5

Tak to bylo utrpení až do kapitoly 33. Kniha jich má 45. Hrdina fajn jen nedostal moc prostoru,byl opravdu tajemný a my se nedozvěděli skoro nic až nakonci společně s hrdinkou. No a teď k ní,ještě na str.212 z 282 si o ní myslel hrdina,že je to domýšlivá stará panna. Já přihodím rezervovaná,zkostnatělá,upjatá a humoru prostá. Fackování a házení předmětů mě moc nebralo a k tomu ty sáhodlouhé úvahy. Přesně jak píše ariel platto,ztrácela jsem se a zapomínala o čem je řeč. Kdyby bylo škádlení oboustranné a víc rozepsaný hrdina a jeho práce,líbilo by se mi to mnohem víc.

ariel platto
23.11.2015 2 z 5

Jsem v rozpacích...kniha se mi do určité záležitosti v noční knihovně (nechci prozrazovat děj)
hrozně vlekla. Ale i potom, zdlouhavé úvahy mezi rozhovory mě nudily a ne jednou jsem zapoměla o čem byla vlastně přímá řeč a musela se vrátit. Nicméně autorkou popsané první milování mi konečně poprvé v těchto knihách přišlo opravdové a moc pěkné a za to bych dala klidně deset hvězdiček :)

Barbora H
27.10.2015 2 z 5

Nějak mě neoslovila, což jsem u této autorky neočekávala...

liletka_a
15.11.2013 5 z 5

Opravdu moc pěkně napsaná kniha, vztah Gaby a Nicka nepostrádal jiskru, humor ani vášeň. :)) Určitě se k ní ještě někdy vrátím, musím se přiznat, že na konci mě opravdu pobavila, ve chvíli kdy se Nick vrátil a Gaby po něm házela co jí přislo pod ruku. :D Dobře mu tak! :D

jaja10
20.08.2013 4 z 5

Moje první kniha od této spisovaletky a musím říct, že se mi líbila. Uřčitě si od ní ještě něco přečtu.

JanaPET
11.12.2012 5 z 5

Karen Robards mám moc ráda. Její historické romance nejsou klišé, nápady jsou velice zajímavé.
Knihy mi utkvěly v paměti, zatím co spousta ostatních románů i když napsané třeba lepé ,
jsem pozapomněla, protože byly pořád "na jedno kopyto" jak se lidově říká.

modranka
04.06.2012 2 z 5

čítala som aj lepšie knihy... prekvapila ma slabá úroveň autorky. Myslím si, že historická romanca jej veľmi nesedí, lebo sa vôbec nenamáha využívať pravdivosť dobových reálii.