Lov škorpiona

Lov škorpiona https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357145/bmid_lov-skorpiona-PmT-357145.jpeg 4 25 3

SEAL Team Six série

< 2. díl >

Thomas Crocker a členové SEAL Team Six se vracejí, aby prožili další adrenalinem napumpované dobrodružství z pera bývalého příslušníka komand SEAL Dona Manna. Po zmizení jaderného materiálu, který se posléze objeví ve spárech známých teroristů, povolávají Spojené státy svou nejcennější protiteroristickou jednotku: SEAL Team Six amerického námořnictva. Thomas Crocker a jeho družstvo, známí z knihy SEAL Team Six: Lov vlka, jsou opět nasazeni do akce, aby ochránili svět před teroristickými hrozbami. Don Mann bere své čtenáře na exkurzi do řad nejelitnější bojové jednotky na světě, s níž vyrážejí na akcí nabitou jízdu, která dozajista zaujme fanoušky Vince Flynna a Brada Thora. Mann a jeho spoluautor Pezzullo přivádějí v pokračování titulu SEAL Team Six: Lov vlka zpět na scénu velitele týmu SEAL Thomase Crockera. Akce pokračuje bez přestávky a Mann odvádí skvělou práci v tom, jak čtenářům dává zakusit, co to vlastně znamená být jedním z příslušníků SEAL: nebezpečím počínaje a bojovým kamarádstvím konče. – Jeff Ayers... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , CPress
Originální název:

Hunt the Scorpion , 2013


více info...

Přidat komentář

Haduwig
17.06.2020 2 z 5

Jsem si jistá, že Mann byl výborný Seal, ale nemyslím si, že je dobrý spisovatel. Děj je roztříštěný do řady menších a ne příliš napínavých epizod a vedlejší charaktery (velvyslanci, agenti CIA i padouši) jsou zcela ploší, bezvýrazní a slévají se dohromady.

Autoři také systematicky rozepisují každou zkratku anglicky i česky, což je jen o trochu méně únavné než podrobné popisy naprostých prkotin - jako úplný výčet toho, co si Sealové vzali s sebou na pouštní závod (víc jak polovina strany!! Položek jako froté ponožky SmartWool či návleky Sandbagers). Ale korunu tomu nasadil překladatel, když nechal znít píseň "Pekelná dálnice" od AC/DC. AU.

Stanča
10.06.2019 5 z 5

Dobrý čtení.


ThomasRuhe
18.12.2018 3 z 5

Další solidně napsaný příběh Crockera a jeho týmu. Většinu času se děj odehrává v Libyi. Opět je to kombinace bojové akce a pátrání po jaderném materiálu. Ke všemu Crocker hledá svou ženu, kterou unesli místní radikálové. Trochu slabší nežli Lov vlka.

Autoři knihy

Don Mann
americká, 1957
Ralph Pezzullo
americká, 1956

Kniha Lov škorpiona je v

Přečtených42x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených4x
Knihotéce67x
Chystám se číst12x
Chci si koupit4x