Lov vlka

Lov vlka https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/321623/bmid_lov-vlka-Bou-321623.jpg 4 39 10

SEAL Team Six série

1. díl >

Příslušník amerického námořnictva Thomas Crocker odhaluje uprostřed vyčerpávajícího výcviku důkazy o existenci teroristické skupiny. Cesta za ní vede ze svahů K2 přes evropská města až na Střední východ. Crocker a jeho tým se musí prostřílet nebezpečnou sítí teroristických buněk, aby vystopovali bezohledného šejka stojícího v čele mezinárodního teroristického gangu dříve, než jeho vězni zaplatí tu nejvyšší cenu.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , CPress
Originální název:

Hunt the Wolf , 2012


více info...

Přidat komentář

Gwin
20.05.2023 2 z 5

Hvězda dolů za práci překladatele, který se nebojí překládat technické termíny, kterým za prvé vůbec nerozumí a za druhé se v žádném případě nepřekládají.

psd856
06.06.2022 5 z 5

už vím jak to začalo


TomHagen
28.11.2021 4 z 5

Šel jsem do toho, protože jsem hledal něco jako skvělého tradičního Clancyho. Tohle je ale z jinýho těsta, mnohem akčnější, poetičtější, méně technožvatlací ultrapřesnosti. Je to jiné, ale je to dobré. Podobné jako War Planners od Andrew Wattse (už aby to někdo přeložil)

hnusák
11.10.2021

Bohužel, nezaujalo mne a ani se mne nelíbil styl vyprávění, nedočteno.

Market = )
11.05.2020 4 z 5

3,5 * by pro mě byly optimální. Určitě to není špatná knížka, ve svém žánru možná bude lepším průměrem, pro mě to ale bylo až moc "románové" a v tomhle odvětví asi potřebuju více "faktické pojetí" (na druhou stranu když čtete knihu, co napsal přímo nějaký Seal, bojujete s tím, že evidentně byl vycvičen k boji a ne ve tvůrčím psaní... :-D). Príma odděchovka, ale po dalších dílech asi nesáhnu.

Stanča
25.04.2019 5 z 5

Velmi dobré čtení,takové jaké se mi líbí. Akce, napětí, Seals opět v akci .

Dejf_ano
12.02.2019 4 z 5

Další příjemná návštěva do světa a života SEAL team six. Opět se knížka velmi dobře četla a její děj byl svižný a akční. Nicméně Lov Šakala působil celkově lépe proto za čtyři hvězdy.

ThomasRuhe
07.11.2018 3 z 5

Příběh byl dobrý. Spousta akce, tajné operace na cizím území, politické zákulisí, to vše nahuštěné do rychlého na sebe navazujícího děje. 70%.

pobijecmuch
07.09.2018 5 z 5

A mně to zase bavilo, konečně kniha, na které se podíleli odborníci, resp. přímo příslušník Navy Seal. Nebylo tam zbytečně moc pasáží, kde by se do nekonečna oslavovaly hrdinské činy amerických vojáků a žádné afektované scény s americkou vlajkou, která stoupá na stožár v přítomnosti nafoukané americké administrativy.
Pokud někdo neví, nebo snad nepochopil, tak v knize je přímo uvedeno, že i horolezectví je součást výcviku těchto speciálních vojenských skupin. Nakonec příslušník Seal, toho musí umět mnoho.
Děj je zasazen na střední východ, kde se opět bojuje proti islámskému terorismu a jejich fanatikům. Další díl si také určitě přečtu.

Chemosquito
17.05.2017 3 z 5

Upřímně mě první polovina skoro vůbec nebavila , vůbec sem nechápal co má horolezectví s knihou společného , na druhou stranu druhá polovina byla dle mého očekávání - napětí , akce a surovost jaká byla i v Lov Šakala rozhodně nechyběla a opět se neoběvovaly žádné okecávky kolem a ačkoli se mohlo někdy zdát že jsou někdy tyhle SEAL nesmrtelní tak mi to do téhle knihy sedělo . Ovšem na Lov Šakala to nemá , přeci jen je to první kniha ze série SEAL Team Six .