Scooby-Doo!: Týmovka

Scooby-Doo!: Týmovka https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/312741/bmid_scooby-doo-tymovka-1-Rpn-312741.jpg 4 24 9

Scooby-Doo!: Týmovka série

1. díl

Poté, co byl ve městě zpozorován Man-Bat, po něm začíná pátrat Scooby-Doo s detektivním týmem Záhady s.r.o. Záhy zjistí, že nejsou jediní, kdo se o netvora zajímá – po jeho stopách se vydali i Batman s Robinem. Velké nadšení nastane, když naše hrdiny přizvou ke spolupráci jejich velké vzory – spolek super-detektivů známý jako Záhadologové z Gotham City. Hned na prvním společném setkání se střetnou se zákeřným Scarecrowem a Scooby tak konečně může uskutečnit svůj sen bojovat proti zločinu jako superhrdinský Zázračný pes! Se svými novými super-spolupracovníky se pak Scooby-Doo a Záhady s.r.o. dostanou do dosud nepoznaných míst, od Věže Titánů po tajemný ostrov Themyscira, kde je čekají neuvěřitelná dobrodružství!... celý text

Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , BB art
Originální název:

Scooby-Doo! Team-Up Vol. 1 , 2015


více info...

Přidat komentář

Ivan Kučera
19.01.2023 2 z 5

Keď som zistil, že tento komiks existuje, povedal som si, že takú koninu jednoznačne musím čítať. Predtým som mal skúsenosť s crossoverom Batmana a Ninja korytnačiek a oba boli skvelé (hovorím samozrejme o tých z pera Jamesa Tynionaa IV, nie o komikse od Matthewa K. Manninga), tak som smelo šiel aj do spojenia so Scooby-Doo. Nuž. Mala ma varovať už obálka, zjavne orientovaná na detského čitateľa. A to takého, že ozaj malého. Toto je určené hrubým odhadom tak pre deti okolo osem rokov. Presne takým štýlom je to nielen napísané, ale nanešťastie tiež nakreslené. Bavila ma sebareflexia (poukazovanie na Shaggyho a Scoobyho „inteligenciu“ a ustráchanosť, tanec batusi, Kríza nekonečných Scoobyov) a vtipná kapitola s Myronom Trošku Protivným, aspoň za to dávam 2*. Proste komiks pre deti s usmievajúcim sa Batmanom, čo hovorí za všetko. Samozrejme nesmie chýbať výchovný apel (nesúďte ľudí podľa pohlavia, ale podľa ich skutkov a povahy, najhorší je strach pre samotný strach atď.). Animovaný Scooby-Doo bol seriál môjho detstva, ale toto nezachránila ani nostalgia.

mirec88
24.12.2022 4 z 5

Veselý komiks. Deti sa potešia. A vlastne aj dospelí. Scoobyho mám rád od detstva, je to moja obľúbená postavička, tak možno nadhodnocujem, ale sedelo mi to. Na jedno prečítanie poteší a pobaví.


DennisMoore
25.02.2020 4 z 5

Hmmm, ano, je to v první řadě dětská kniha, takže nebudu kritizovat fakt, že je pro děti. Navíc když několik vtipů vážně pobaví i dospělého (třeba že padouch ovládající mozky si u Scoobyho a Shaggyho ani neškrtne). Mnohem zajímavější mi ale připadá to, co bylo třeba provést s Batmanem, Robinem a jejich spojenci i protivníky, aby do téhle na první pohled podivné týmovky vůbec pasovali. Ono je totiž nebylo třeba nějak zásadně měnit, dělat něco nově, ono stačilo vydat se o čtyři nebo pět desítek let zpátky, kdy takoví opravdu byli. Podívejte se na libovolný stařičký komiks s Batmanem, podívejte se na sestřih ze seriálu či filmu s Adamem Westem (no, na ten se vlastně podívejte na celý) a uvidíte, že i Batman byl hloupoučký, naivní a stále v pohodě, tedy přesně takový, jakého k sobě Scooby-Doo a spol. potřebovali. Takže pokud někdo s nostalgickou slzou (smíchu) v oku vzpomíná na ty časy, kdy Batman například učil na vysoké škole, odmaskovával Catwoman přestrojenou za sexy osmdesátnici nebo říkal věty jako "To se mýlíš, Jokere... Věděl jsem, že jsi to ty, ještě než jsme otevřeli kůlnu! Robin a tvoje zelené vlasy to dosvědčí!", nemusel by zrovna nad touhle knihou ohrnovat nos.

MartyManCZ
22.01.2020 2 z 5

Vyloženě pro děti, jednoduché příběhy. Ne jako třeba Batman s Želvama, to mělo kvalitu. První dva příběhy v pohodě, poté klesající kvalita...ale pohádka na odpoledne když sem byl nemocný, tak to bodlo :))

Covenant
18.01.2019

Nevim teda. Občas mezi pohádky na dobrou noc pro děti, propašuju komiks (tedy ono je to vlastně už teď velmi žádané), abych se taky bavil. Teď k tomu opravdu nedošlo. Jako jo, děti to baví, ale mně těžce ne. Ubíjející nuda. Batman usměvavej a kamarádskej, zápletky stupidní.....ne fakt ne, nejde to! Naštěstí je to rozdělené na části a tak jsem mohl zalhat, že zbytek dočteme zítra a četl nějaké říkanky o ptáčkovi, co ho nechce kolíbat bodlák. Ne že by to bylo lepší, ale aspoň to bylo krátký. Dobrou noc...

Saša2009
15.06.2017 5 z 5

kniha se mi líbila.

Slugterra
12.06.2017 5 z 5

Za mě 5 hvězdiček. Já vlastně komiksy vůbec nečtu, ale tento byl výjimka, jelikož jsem se vsadila se svým bratrem. Jinak super příběhy...

Voliarty
23.02.2017 4 z 5

Už len to, že toto vyšlo ma prekvapuje. Ďalším prekvapením, asi je, že prepojenie niečoho na čom som vyrastal (Scooby) s príbehmi, na ktorých vyrastám teraz (DC Comics) funguje dobre. Humor je strašne detinský, ale nepadá do trápnosti, kedy sa obzeráte všade naokolo, aby ste sa presvedčili, že vás nikto nenachytá pri tomto čítaní. Inač, tá jednotka vo mne zapaľuje plamienok nádeje v pokračovanie, takže sa teším, haf.

martinstefko
07.10.2016 3 z 5

Dějově jsou ty příběhy pořád na jedno brdo, a kdyby se to neoživilo DC superhrdiny, tak prostě zapadnou. Ale vlastně na tom Scooby asi v poslední době stojí. Spojovat ho s jinými postavami, třeba i s wrestlery, aby to ještě dál bylo možné táhnout. Ale už jen proto, že se Scooby tak dlouho drží v podvědomí, bude pravděpodobně i tenhle komiks děti bavit.

Štítky knihy

komiksy pro děti Batman

Autorovy další knížky

Sholly Fisch
americká
2013  73%Superman a lidé z oceli
2016  70%Scooby-Doo!: Týmovka
2014  67%Na konci času
2013  71%Neprůstřelný
2018  82%Párty! Párty!

Kniha Scooby-Doo!: Týmovka je v

Právě čtených1x
Přečtených25x
Doporučených1x
Knihotéce9x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x