Heisuke Mašimo

Heisuke Mašimo https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524022/bmid_heisuke-masimo-65244ecb59b6e.jpg 4 15 3

Sakamoto Days série

< 3. díl >

Pan Sakamoto a Šin se účastní výročního turnaje v paintballu, jelikož mají zálusk na první cenu v podobě milionu jenů. Do jejich týmu se však dostane i poněkud tupohlavý sniper Heisuke, který má v plánu Sakamota zastřelit a shrábnout odměnu vypsanou na jeho hlavu. A jako by toho nebylo málo, o slovo se hlásí i zlé síly z laboratoře, kde Šin strávil dětství...... celý text

Přidat komentář

Atlantis
03.04.2024 4 z 5

3,5* Dobrý díl, který nějakou dobu vypadal, že bude jenom nudnou výplní, ale ve druhé třetině se zlomil. Platí všechny plusy předchozích částí - je to skvěle (i když lehce roztomile) nakresleno, moc se mi líbí humor a situační komedie. Musím si ale rýpnout do české redakce. Některé věty byly dost kostrbaté a nenavazovaly na sebe a ani ty překlepy by být nemusely.

Vjeerus
18.02.2024 5 z 5

Já jsem naprosto spokojená, jelikož jsem měla pocit, že se navrátilo to, co jsem milovala v prvním díle a v druhém to bylo trošku upozaděné. Pan Sakamoto toho zase namluvil trošku míň a užili jsme si opět náhled do jeho hlavy.
Příběh se rozjíždí zajímavým směrem a dozvídáme se víc o Šinových schopnostech. Abych řekla pravdu, nějak jsem to na začátku vzala jako normální věc a vůbec mě nenapadlo za tím hledat dějovou linku, která rozhodně obohatí děj.
Nová postava jde dokonale ve šlépějích toho zbytku – správný podivín a jsem opravdu zvědavá, kam se jeho příběh posune, protože si jsem téměř jistá, že ho nevidíme naposledy. Do rodiny pana Sakamota se prostě perfektně hodí.
Strašně se mi líbí ty malé detaily rodičovských povinností a strastí a jak i největší zabiják myslí na svou malou holčičku.


Áňa 998
10.02.2024 5 z 5

Na mangu Sakamoto days jsem se strašně těšila. Sama jsem spíš mlčenlivý typ, takže tahle manga je mi dost sympatická. Pan Sakamoto, hlavní postava, většinu času mlčí, ale když už něco vypustí z pusy, stojí to za to! Po prvních dvou dílech jsem byla zvědavá, kam se posuneme!
.
Na téhle sérii se mi líbí, kolik témat se tady objevuje. Rodina, tajemství, špioni, týmová práce... Je toho moc. Díky tomu fakt nemáte šanci se nudit a manga uteče, ani nevíte jak!
.
V tomto díle se podíváme na zápas paintballu, do kterého se pustí pan Sakamoto se Šinem. Objeví se tu i zabiják Heisuke, jehož parťákem je roztomilý papoušek. Samozřejmě jde po Sakamotovi... Ale nenávidět jsem ho nedokázala... Když přečtete, uvidíte sami!
.
Co musím ucenit je upozadění pana Sakamota. Ne že by mi to udělalo radost, ale díky tomu dostal víc prostoru Šin. Dozvíme se více z jeho minulosti!
.
Konec je trochu otevřený. To mě trošku naštvalo, ale mám aspoň větší důvod těšit se na pokračování!
.
Třetí díl Sakamoto days byl opět akční, napínavý, ale hlavně zábavný. Pokaždé jsem zvědavá, kdy pan Sakamoto promluví, nebo kdy se objeví nový zabiják, kterého naši hrdinové porazí. Už aby byl čtvrtý díl!

Autorovy další knížky

Júto Suzuki
japonská
2023  89%Legendární zabiják
2023  86%Drsná škola
2023  85%Heisuke Mašimo
2024  96%Nehlučte za jízdy!
2024  0%Odsouzenci

Kniha Heisuke Mašimo je v

Přečtených18x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce8x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x