S růžencem v ruce

S růžencem v ruce https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/390953/mid_s-ruzencem-v-ruce-81H-390953.jpg 5 2 2

Slavný exorcista Gabriele Amorth se v této knížce se čtenáři dělí o svou zkušenost s růžencem jako s jednou z nejdůležitějších modliteb jeho života. Jednotlivá tajemství růžence doprovází svými zamyšleními. Knihu ukončuje výběr z promluv a dokumentů posledních papežů věnovaných modlitbě růžence.

Náboženství
Vydáno: , Paulínky
Originální název:

Il mio rosario


více info...

Přidat komentář

mrwendor
14.03.2020 5 z 5

Otevřelo mi oči nejenom podrobné popsání jednotlivých části tajemství, ale změnilo to i názor, že se nejedná o nějaké nesmyslné mumlaní 40 minut před mší ( jak si někteří myslí). Chodíme do kostela? Jak kdo a jak kdy... v jiných náboženstvích se prostě vyznává více (okatě) a tak nějak všichni berou, že to k tomu patří. Zkuste se modlit růženec cestou do/z práce v MHD, a budete koukat jak všichni koukají. Přitom se jedná o modlitbu s ohromným potenciálem pro jednotlivce a pro společnost.

Jana512
14.10.2018 5 z 5

Mnoha řidičům, jezdícím v autě, visí zavěšená šnůra korálků. Mnohý z nich možná ani neví, že je to pomůcka ke starobylé, ale velmi účinné modlitbě - modlitbě růžence. Gabriele Amorth nás do hloubky seznamuje s touto modlitbou. Podrobně popisuje tajemství růžence a uvádí do historie této modlitby, kterou nejvíce rozšířil sv. Dominik jako nástroj, který má křesťanům pomáhat v boji s herezemi. I bitva proti Turkům u Lepanta, 7. října 1571, byla vyhrána na přímluvu Panny Marie Růžencové. Také současný papež, který neúnavně pracuje, když potřebuje se na chvíli zastavit, nezavře oči, ale posadí se a modlí se růženec a říká: "To mi pomáhá se uvolnit." Zkusme to i my a svěřujme v této modlitbě vše potřebné a jistě dojdeme pokoje.


Kniha S růžencem v ruce je v

Přečtených2x
Doporučených1x
Knihotéce1x
Chci si koupit1x