Vítězit Boží mocí

Vítězit Boží mocí https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/123914/vitezit-bozi-moci-123914.jpg 4 6 2

Vzpomínky známého exorcisty. Co víme o ďáblovi? Bereme jeho existenci vážně, nebo jsme si ho zařadili mezi pohádkové bytosti? Jak může zlý duch ovlivňovat život člověka a jaké prostředky nabízí církev, abychom se mohli jeho působení bránit? Jaká rizika podstupuje ten, kdo navštěvuje kartáře, spiritistické seance, provozuje magii nebo se účastní satanistických rituálů? Na tyto a podobné otázky odpovídá zkušený exorcista, který se službě modlitby za uzdravení a osvobození od Zlého věnuje pětadvacet let. Nepředkládá čtenáři teoretické výpovědi, ale vybírá ze své bohaté životní zkušenosti množství konkrétních případů, s nimiž se setkal v roli Kristova kněze a exorcisty. Jeho poznatky získané letitou praxí mohou být důležitou pomocí nejen pro ty, kteří se věnují podobné službě či duchovnímu doprovázení, ale i pro každého, kdo si chce ujasnit téma týkající se ďábla a vítězství nad zlem, které se děje mocí Ježíše Krista.... celý text

Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: , Karmelitánské nakladatelství
Originální název:

Memorie di un esorcista


více info...

Přidat komentář

ales1009
20.01.2024 2 z 5

Bez žvástů o tom, že za vzrůstající zlo mohou gayové a lesbičky by to byla relativně dobrá kniha a čtenářovi by nezůstal nechápající výraz v obličeji. Církevní představitelé jednoduše asi nejsou schopni psát dejme tomu ne příliš zaujatou knihu.

Vítr
01.07.2014 5 z 5

Poučné, kniha by mohla být inspirativní pro špičky katolické církve u nás, neboť např. v ol. arcidiecézi není ustanoven vůbec žádný exorcista. Knihu přeložil Ctirad Václav Pospíšil - enfant terrible katol. církve, přední (možná jediný) dogmatik u nás.


Štítky knihy

zlo exorcismus okultismus posedlost ďábel, satan uzdravování

Autoři knihy

Gabriele Amorth
italská, 1925 - 2016
Marco Tosatti
italská, 1947

Kniha Vítězit Boží mocí je v

Přečtených6x
Doporučených1x
Knihotéce4x
Chystám se číst5x
Chci si koupit3x