Rošťákovy radosti

Rošťákovy radosti https://www.databazeknih.cz/img/books/61_/61613/bmid_rostakovy-radosti-ukp-61613.jpg 4 56 10

Protože osiřelá a nemajetná Chelsea Bellamyová nemůže zaplatit výkupné za svého uneseného bratra, vydá se se svým starým sluhou Jackem na loupežnickou dráhu, aby získala peníze. Přepadnou kočár, v němž cestuje Anthony Grenville, sedmý vikomt Montrose se svou snoubenkou Phoebe, a Chelsea se pak i vloupá do vikomtova domu. Je však přistižena, odmítne se stát jeho milenkou, ale souhlasí se zaplacením výkupného za bratra. To však již je někdejší sukničkář vikomt Montrose do Chelsey zamilován a "svůdná romance" s mnoha překvapivými zvraty i milostnými scénami pokračuje...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

A Rogue´s Pleasure , 2000


více info...

Přidat komentář

rampapa
22.07.2022 5 z 5

Moc krásná knížka a krásný příběh. Moc se mi knížka líbila a velmi jí doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.

Jessybelle
30.12.2020 4 z 5

Taková milá oddechovka, když potřebujete vypnout.


Milůůůna
07.12.2020 5 z 5

Tuhle knihu jsem objevila náhodou a naprostá spokojenost. Jenom mě mrzí,že není k dispozici přeložený druhý díl o Robertovi a Phoebe.

petraj30
24.04.2020 4 z 5

Bylo to moc krásné, ale měla jsem slzy na krajíčku kvůli Chelsee. Mně se vůbec nelíbilo, jak se k ní Anthony choval - sobecky a arogantně. Pořád sám sobě tvrdil, že sňatek by je zničil, ale na konci mu to zřejmě vůbec nevadilo.
Taky to mohlo být o stránku delší, ale příběh jako takový stál opravdu za to. Byl to netradiční romantický příběh, někdy i úsměvný, ale Anthony by se za mnou musel plazit po kolenou hooooodně dlouho, rozhodně bych se mu nevrhla do náruče hned po příchodu

Lembac
03.03.2018 3 z 5

Byl by to celkem průměrný romantický příběh, kdyby hlavní hrdinka Chelsea dokázala řešit své životní těžkosti jinak než kriminální činností. Její první loupeživé výpravy chápu jako projev největšího zoufalství, ale proč se potom vrhá do pařátů hnusného smilníka Ambrose, a to i přes důrazné Anthonyho varování, tomu už moc nerozumím. Asi aby ji mohl švarný vikomt hrdinně zachránit.
Na Anthonym mě trochu zaskočilo, jak se velmi dlouho nedokázal rozhodnout mezi svou snoubenkou Phoebe a Chelsea. Naštěstí se na posledních stránkách knihy stačil včas pochlapit.
Knížka se četla lehce a plynule, jen mi trochu vadilo oslovování hlavní hrdinky Chelseo. Podle mě by se toto jméno skloňovat ani nemělo/nemuselo.

Kakatja
05.09.2017 5 z 5

Krásné čtení ... za 2 dny přečteno. Děj měl docela spád, zápletka nijak zvláštní. Vtipné dialogy, chvílemi jsem se musela hihňat ... Trochu mě zklamala milostná scéna, naproti tomu mě překvapili chlípné dialogy ...
Doporučuji, oddychovka, láska, vtipné ... a nakonec to bylo ach ... už jsem ani nedoufala.

DUNIKO
27.04.2017 5 z 5

Kráááásne.

havrmoni
09.09.2016 4 z 5

Romantická oddechovka,kde hrdnina neustále tahá hrdinku z malérů,do kterých se dostává svou tvrdohlavostí. Vůbec neposlouchá co jí radí a že jí jde o život,pozná vždy až když k tomu dojde. Je to celkem svižné a místy vtipné dílo,jen s tou Chelseou má člověk občas chuť zaklepat, no ale celá kniha je o zachraňovánì,takže to tak asi má být.

luci2
08.08.2013 4 z 5

Příjemné čtení, kde naleznete úplně vše. Odbojnou hlavní hrdinku v nesnázích a ne tak čestného rytíře na bílém koni, který se kvůli lásce změní v okouzlujícího prince... ;-)

Lenka 13
05.07.2012 4 z 5

Kniha se čte dobře,láska..napětí...zápletka..stojí za přečtení.

Štítky knihy

19. století historické romance

Autorovy další knížky

Hope Tarr
americká
2003  84%Rošťákovy radosti
2015  57%Operácia Popoluška

Kniha Rošťákovy radosti je v

Právě čtených1x
Přečtených81x
Doporučených1x
Knihotéce81x
Chystám se číst17x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x