Red wine 69

Red wine 69 https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/482938/bmid_red-wine-69-cmI-482938.jpg 5 15 6

Hovorí sa, že pomsta býva sladká, no z tejto priam mrazí. Čo bolo pre jedného zábavou a flirtom, pre druhého predstavovalo zradu, ktorá sa zmenila na diabolskú pomstu. Zahrávať sa s citmi sa skutočne nevypláca. A boj o holý život sa môže začať… Detektívi sú vystavení desivému obrazu zla. Naozaj je niekto schopný niečoho takého? Skutočne dokáže niekto spáchať také ohavnosti na iných ľuďoch? Hrôzostrašné nálezy končatín a znetvorených tiel… Prečo? Kto za to môže? Aký dôvod má táto beštia, ktorá sa ani nedá nazvať človekom? Veľa otázok, no žiadne odpovede. Vrah musí byť odhalený skôr, ako dokoná svoj pekelný plán – pomstu za zradu, na ktorú tak dlho čakal. Zlo nezabúda! Zlo si brúsi zuby! Zlo pachtí po krvi!... celý text

Přidat komentář

LuciePro
11.06.2023 5 z 5

Moje druhá kniha od spisovatele a je za mě top. Kniha je plynulá,dějové linky supr, popisovani až ztoho mrazí po zádech a člověk si skoro až pobřeci. Už se velmi moc těším na další knihy.

miloslav5679
03.10.2022 5 z 5

Kniha sa dobre čítala, slovenské mená, prostredie. Dej graduje aj keď možno na slovenské pomery dosť drastické. Komu to nevadí, doporučujem aj keď epilog (prekvapivo dlhý je ozaj pre silné povahy


Lexie321
14.09.2022 3 z 5

Na knihu som sa tešila ale autorov štýl mi prave nesadol. Striedalo sa napätie a zaujem s nudou. Príbeh bol aj dobrý ale niečo mi na tom tak úplne nesadlo.

beata-betsy2310
24.08.2022 5 z 5

Slovenský Chris Carter opäť zaútočí na naše nervy.
Autor napísal drsný, napínavý príbeh, v ktorom nie je núdza o detailné opisy konania vraha. Od úvodnej strany až po záverečné slová vás čaká poriadna dávka napätia. I keď v polovici knihy vytušíte páchateľa, na napätí to knihe neuberie. Práve naopak, "Roman" vie ako udržať čitateľa v napätí a ženie vás obracať stránku za stránkou, s rozbúšeným srdcom i v slzou v oku.

Knihajeradost
08.06.2022 5 z 5

Jedním slovem? Wow! Tohle byla zatím nejlepší detektivka, kterou jsem četla. Bylo to drsné, napínavé, místy nechutné a dost nebezpečné. I přes všechnu vážnost situace to autor dokázal napsat s humorem. Už od prvních řádků jsem se usmívala, potom jsem byla napjatá a skoro ani nedýchala, jak jsem dychtivě četla, abych se co nejrychleji dozvěděla, co se stalo nebo se bude dít dál. Užívala jsem si krvavé popisy znetvořených částí lidských těl, autor to napsal surově tak, jak to prostě ve skutečnosti bývá. Ani na chvíli jsem se nenudila, protože pachatel nezahálel a neustále jim něco servíroval přímo pod nos. Bylo to tak brutální, až se mi těžko věřilo, že je příběh založený na skutečné události. A ten, kdo za tím vším stál? To mě teda velmi překvapilo.
Autorovi se podařilo vytvořit velmi sympatický vyšetřovací tým. Líbilo se mi, jak si každý udělal svou práci a potom dali hlavy dohromady.
Hlavními postavami je tu Roman a Viki z kriminální policie. On arogantní, ona ta milá a skvěle jim to spolu klapalo. Doplňovali se.
Přiznám se, že na konci příběhu mi i slza ukápla. Nečekala jsem, že u této knihy mé pocity budou, jako na horské dráze. Na závěr jsem se dozvěděla, jak se všechno událo a taky jaký k tomu měl pachatel motiv a teprve tam mi zapadly zbývající díly skládačky, abych všechno pochopila.

Jurajovamaka
15.11.2021 5 z 5

Tak toto bola iná jazda...bolo to drsnééé napínavééé...prekvapivé a neočakávanééé...
A tie opisy krvavé jatky, to som skoro nedávala...
Každopádne pre nadšencov krimi a detektívok výbornááá šálka kávy...hoci som si povedala, že chcem mať pokoj s týmto žánrom, zas som neoddolala...žeby s jedlom rástla chuť???
O D P O R Ú Č A M
Roman je jednoducho TOP

Štítky knihy

zlo vraždy detektivní a krimi romány zrada brutalita pomsta krimi pátrání vyšetřování

Autorovy další knížky

Roman Horňák
slovenská
2017  94%Sexeso
2016  90%Anjelik
2014  78%Vymývač
2016  92%Kat
2015  76%Žaba

Kniha Red wine 69 je v

Přečtených11x
Doporučených3x
Knihotéce43x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x