Něžné násilí

Něžné násilí https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/209388/bmid_nezne-nasili-209388.jpg 4 16 1

Rodina Brownfieldových série

< 2. díl

Detektiv Cole Brownfield díky svému nebezpečnému povolání stále zůstává osamělý. Na svatbě sestry Lily však pozná dívku, která převrátí jeho život naruby! Debbie Randallová přijíždí k Brownfieldovým do Kalifornie, aby se postarala o Coleova nemocného otce a přesvědčila Colea, že i její srdce hoří láskou k němu. Cole je však tvrdohlavý a její city odmítá! Debbie se ale jen tak lehce nevzdává...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Gentle Persuasion


více info...

Přidat komentář

Kudík
12.04.2023 3 z 5

Předně musím uvést, že je velká škoda, že se další ze sourozenců, a to Buddy nedočkal svého vlastního dílu, protože to by teprve stálo za to. :) Původně jsem si říkala, že se každý ze sourozenců dočká toho svého štěstí, ale jsou jen tyto dva příběhy s Lily a Colem.
Zde je ústřední postavou nejstarší z 5ti sourozenců, a to policista Cole Brownfield a jako jeho protějšek je Debbie Randallová, která se lehce mihla v předchozí části a každopádně se spolu prvně neseznámili na svatbě Lily, jak uvádí anotace. Na daný žánr to není zlé, ale bohužel Cole dostal od autorky až neuvěřitelně dojímavou náturu, což mi k poldovi z protinarkotického oddělení nesedělo, a také se ztratila počáteční živelnost a hubatost Debbie, což byla také škoda. Autorka to umí i lépe, 2,5*.