Silvestr za milion

Silvestr za milion https://www.databazeknih.cz/img/books/95_/95373/silvestr-za-milion-95373.jpg 4 16 8

Robin a Standa série

< 2. díl >

Silvestr! Slovo, které milovníky všemožných oslav dokáže příjemně rozechvět, jiné, kteří pro změnu nemají rádi "povinné" oslavy, zase docela znechutit. Robin, Standa, Gábina a Irena ovšem proti Silvestru vůbec nic nemají a rozhodnou se ho společně prožít na horské chatě v lůně Krušných hor. Ovšem místo pořádné pařby je hned od rána čeká divoká silvestrovská jízda plná komplikací, nástrah a úletů. A půlnoc se přitom nezastavitelně blíží.... celý text

Přidat komentář

Zlatinka.Emilly
31.12.2018 2 z 5

Účelově jsem si naplánovala číst tuto knihu na Silvestra, ale docela mě zklamala. Nemám ráda takové ty oslavy, kde se mladí lidé opíjí do nevědomosti. Popis toho, co se dělo na chatě byl nechutný, teprve později se příběh trochu víc rozvinul v něco jiného než popis sexu a chlastu. To se opravdu česká mládež neumí zabavit nějak kulturněji a slušněji? Oslavit Nový rok s noblesou a ne zpitý a zblitý a válející se na zemi? Když bych zašla do detailů, tak si myslím, že taková vystřelená rachejtle ve vlaku a jeho následné zastavení by se neobešlo bez vyšetřování, dále co ty rozházené peníze? Přidal je někdo dodatečně do batohu? A proč žádost o nálezné, ten kluk batoh neztratil, byl mu vyměněn a ne jeho vinou a on přesto byl ochoten zaplatit dost velkou částku za to, že si pro něj musel dojít a tak celou silvestrovskou noc se plahočil přes tmavý les v závějích? Mám knihy pro mládež ráda, ale tohle byla blbost. Hvězdičku za pěknou obálku knihy a hvězdičku za pokus sepsat silvestrovský příběh.

Ann98
03.03.2018 4 z 5

Jde vidět, že panu Stínilovi spolupráce s Janou Kawulokovou svědčí. Kniha je výborná. Každý zažil už pár silvestrů, ale aby přitom prožíval to co hlavní hrdinové, to snad ani není možné. Skvěle jsem se u čtení nasmála (až mě z toho břicho bolelo). V knize je plno trefných citátů, které jsem si musela vypisovat (jinak to nešlo). Např.: Člověk chce mít v životě bůhvíjakou kliku - a na Silvestra je rád, že najde tu u dveří.


gfdsa123
01.02.2018 4 z 5

Humorné oddechové čtení

EvikU.
09.04.2017 4 z 5

Celkem dobrá kniha. Ocenila jsem v ní spoustu humoru.

SmisekIvuska
26.11.2015 4 z 5

Protože jsem četla tuto knížku jako první, tak jsem měla zmatek ve jménech, časem jsem si zvykla a pobavila se :-)

en.bee
29.01.2015 5 z 5

pro me je tato kniha nejlepsi od nej

en.bee
12.10.2014 5 z 5

Super kniha

baramusic
14.01.2013

Tak tahle kniha je suprová!dost jsem se u toho nasmála:)