Vymyjte mu mozek

Vymyjte mu mozek https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/19337/ren-dhark-vymyjte-mu-mozek-19337.jpg 4 6 2

Ren Dhark série

< 20. díl >

Ren a jeho přátelé zjišťují, že Zemi dobyli invazoři – Giantové, kteří proměnili obyvatelstvo v tupé stádo bez vlastní vůle. Gianti zaůtočí a Dhark se čtyřmi čluny musí hledat úkryt na Plutu …

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

Gehirnwäsche droht


více info...

Přidat komentář

Pasadenka
30.12.2019 5 z 5

Slovo úvodem

Mé hodnocení vychází z toho, že se jedná o rodokapsoví díl dlouhé série, která na sebe přímo navazuje. Hodnotím tedy epizodu podle toho, jak se odkloňuje ze standardu, který je za mě 4 hvězdičky. Jedná se o naprostou žánrovou klasiku. Kdo má rád, ten si začte, kdo nemá, bude ohrnovat nos. :)

ludek.n
14.07.2018 3 z 5

Země je obsazena nepřáteli a Ren Dhark jen se štěstím nepadne do jejich rukou. Zatímco si hraje s Giganty na honěnou, kolonisté na Hope jsou pod palbou cizích lodí a ještě se jim hroutí ochranný štít. Zdá se, jako by sám vesmír chtěl zničit a zotročit celý lidský rod. Po dvou hodně slabých a zmatených sešitech, které se tloukly na místě a točily se v kruhu jako rozdováděné jojo, se k peru vrací Kurt Brand a tu zablokovanou káru se mu konečně daří odbrzdit. Hrne to tam sice hlava nehlava, ale alespoň se po dlouhé době zase něco děje a kupodivu to má napětí a spád.