Megaslunce

Megaslunce https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/19341/ren-dhark-megaslunce-19341.jpg 3 6 2

Ren Dhark série

< 29. díl >

Konečně lidé začínají nacházet spojence, vedle Syntetů se jimi stávají i bojovní Nogkové. Co se však zatím děje na Hope, kde musí bojovat o své zásoby proti krvelačným pralesním příšerám? A kam má namířeno loď Giantů, kterou Dhark sleduje?

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

Megasonne


více info...

Přidat komentář

Pasadenka
30.12.2019 4 z 5

Slovo úvodem

Mé hodnocení vychází z toho, že se jedná o rodokapsoví díl dlouhé série, která na sebe přímo navazuje. Hodnotím tedy epizodu podle toho, jak se odkloňuje ze standardu, který je za mě 4 hvězdičky. Jedná se o naprostou žánrovou klasiku. Kdo má rád, ten si začte, kdo nemá, bude ohrnovat nos. :)

ludek.n
21.07.2018 3 z 5

Point Of stále ukrytá v břiše nepřátelské transportní lodě se blíží obřímu žlutočervenému slunci a systému jeho planet, z nichž jedna je bezesporu domovem agresorů. Právě tady chce Ren Dhark nalézt odpovědi na své otázky. Od napínavých vesmírných bitev jsme se v posledních sešitech série přesunuli na pole tahové strategie a velmi pozvolného a opatrného odhalování toho, cože se to v galaxii vlastně děje. Tu a tam nám autoři nabídnou vodítko, jinde zase uhnou do slepé uličky, ale přece jen jsme už za polovinou celého seriálu, a tak už by bylo záhodno vytasit se s nějakým zajímavým překvapením. Nebo je ještě příliš brzy na odhalování záhad?